Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[D]10 sposobów na strollowanie kolegi!

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Hoopek ?! Ty Tutaj ?!

Siema :D To ja , Przewoz...

Ale nasz filmik , nie był robiony w WMM .

I tylko muzyczka jest , bo nam wtedy odpierdzielało ..

I przez te przerywniki , trochę przedłużyło.

Opublikowano

A jak filmik przekroczy limit 6 minut , o te 30 sekund , to już się nie liczy ?

Powinno się nie liczyć, czas do 6 min to do 6 min. Jak każdy by przedłużal to łoooo...

@Edit

Punkt 7 w waszym filmie jest zgapiony od 'TenStylOdLajka' - dom do góry nogami. :)

Powodzenia innym :D

Szukam PRO KOX budowniczego na serwer FREEBUILD! Chętny? Pisz na Pw. :)

Opublikowano

Myślę, że przedłużenie filmiku o te pół minuty to drobiazg. Ograniczenie po prostu zostało wprowadzone, żeby filmiki można było obejrzeć szybko i wystawić

ocenę. Jakbyś ktoś wstawił filmik, gdzie jedna scenka trwałaby 2 minuty, to by było za długo.

30 sekund to nic. ;)

Tylko pamiętaj, że musicie ustalić, kto odbiera nagrodę, jeśli uda Wam się wejść na podium.

@up:

To nie jest pomysł TegoStylaOdLajka. To jest czyjś pomysł, dosyć stary. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Myślę, że przedłużenie filmiku o te pół minuty to drobiazg. Ograniczenie po prostu zostało wprowadzone, żeby filmiki można było obejrzeć szybko i wystawić

ocenę. Jakbyś ktoś wstawił filmik, gdzie jedna scenka trwałaby 2 minuty, to by było za długo.

30 sekund to nic. ;)

Tylko pamiętaj, że musicie ustalić, kto odbiera nagrodę, jeśli uda Wam się wejść na podium.

@up:

To nie jest pomysł TegoStylaOdLajka. To jest czyjś pomysł, dosyć stary. ;)

Lecz regulamin to regulamin ;)

Jak powiedział Rojo, gdy jeden przedłuży i zostanie to dopuszczone, to każdy kolejny będzie robił tak samo.

Bo taka prawda, ale jeśli administracja mówi, że można, to można. Niech wygra lepszy! :)

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Zauważyłem też, że w filmiku konkursowym THEkondiPlaying nie ma zbudowanego napisu MPCForum na końcu, a to też widnieje w regulaminie.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

No to muszą to poprawić, ja osobiście wszystko posprawdzam czy się zgadza, kiedy wrócę do miasta, bo jestem

aktualnie na działce i tu bardzo długo mi się filmy ładują. Chyba z 1h musiałbym czekać na odtworzenie filmu. 0 komfortu.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Właśnie widać, 2 punktów z regulaminu pominął Sketiku.

Konkurs zobaczymy, nie wiem czy będzie przedłużony, jak by już ktoś

miał dać filmik to by dał. Myślę, że jeszcze będzie paru kandydatów i wystarczy. ;-)

Uczeń
Opublikowano

Film Sketiku ma 6:39 min czasu. Poprzedni autor musiał edytować swój film, więc ja uważam, że ten Pan też. :)

sbap.png

Sygnatura by squah ;3 B)

Opublikowano

Myślałem, że to będą AUTORSKIE pomysły, a oglądając TenStylOdLajka widziałem conajmniej 4 sposoby, który już od dawna są na YT :/

ach_96055.png

"Gram w LoLa bo nie działa mi DotA 2" - Mrostry0407

Opublikowano

@up Moze on sam to wymyślił ale to jest banalne do wymyślenia?

Rozumiemy, że niektóre pomysły mogą być skopiowane, ale liczy się też wykonanie, które jest najprawdopodobniej inne.

Wiadomo, brak oryginalności - mniejsza szansa na wygraną.

Czytasz wgl temat?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...