Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[D]10 sposobów na strollowanie kolegi!

Lord Zeus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na blue na pewno nie, bo to 3 miejsce, a nagroda Blue Member jest za osiągnięcie 2 miejsca.

-5% nie jest też w formie talonu. Za to możesz wygrywać serwer 5 slotowy na 14 dni od CraftHost.

Myśl pozytywnie. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Czy trollującym może być kolega? Tzn. on by mnie trollował ?

To byłby oczywiście mój filmik, tylko tak by było łatwiej, bo by można było to świetne przedstawić.

Filmik ja bym zmontował, wstawił itd.

Opublikowano

Jeśli na filmie będzie przedstawiony "trolling kolegi", w tym wypadku Ciebie, to jasne, że tak.

bdw. Jako moderator będziesz brał udział w konkursie, który sam będziesz oceniał? o.O

Opublikowano

Jeśli na filmie będzie przedstawiony "trolling kolegi", w tym wypadku Ciebie, to jasne, że tak.

bdw. Jako moderator będziesz brał udział w konkursie, który sam będziesz oceniał? o.O

W takim przypadku moderator nie będzie uczestniczył w jury. ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Tak też myślałem, ale nie wiedziałem, że nie chcesz być jury.

Oby się sprawdziło. Mam nadzieję, że niedługo wyjdą nowe filmiki,

a nagrody w postaci serwerów sprawią, że postaracie jak najlepiej. :)

To może też spróbuję.

Opublikowano

Chciałbym powiedzieć konkursowiczom, którzy nigdy wcześniej nie tworzyli filmów, że kiedy

nakręcicie już wszystkie sceny (10) i na końcu dodacie screena/film z napisem "MPCforum.pl", to najlepiej

zmontować jest to w programie dla Windows'a - Windows Live Movie Maker. Bardzo łatwy program do montowania takich rzeczy.

Jeśli nie, to można użyć wersji trial (demo) 30 dniowej, no chyba, że macie zakupioną Camtasia Studio. Troszkę więcej opcji.

Nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć Wam powodzenia. W razie jakichkolwiek pytań, możecie je zadawać tutaj.

Miłego trollowania.

Arcymistrz
Opublikowano

Rozumiemy, że niektóre pomysły mogą być skopiowane, ale liczy się też wykonanie, które jest najprawdopodobniej inne.

Wiadomo, brak oryginalności - mniejsza szansa na wygraną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...