Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

QuarK

Czytanie książek.  

49 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czytasz ksi??ki?

• Tak
    • Nie
    • Czym?e jest ksi??ka w tym nowoczesnym ?wiecie, zacny cz?owieku?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie lubie czytać książek ,wystarczy już że czytam te wasze posty na MPC :)

Jedyną ksiazke jaką przeczytalem to "Król Maciuś" w pierwszej klasie podstawówki.

Opublikowano

Fantasty typu: Wiedzmin(jak wciągneło to w łóżku leżałem cały dzień i czytałem), Hobbit i Władcy Pierścienia, Zwiadowcy, Eragon i Powieść Lodu i Ognia wyrobiłem się w mniej niż miesiąc :O Krzyżacy jedyna lektura która mnie wciągneła.

Metro 2033 i 2034, oraz troche sensacyjnych Tom'a Clancy'ego troche tytułów nie pamiętam innych książek.

Opublikowano

Czytanie pobudza wyobraźnię. :3 No i jak ktoś dużo czyta to raczej nie ma problemu z ojczystym językiem...a takowe problemy się często trafiają :<

Opublikowano

A lubię lubię książki, ale głównie dwa typy.

Fantastyka.

Historia.

I na tym koniec. :D Do dziś mam miłe wspomnienia, czytając... ,,Bez ostatniego rozdziału''

Opublikowano

Ja czytam dużo książek np.

- Księga Umiejętności Zasadzka

- Księga Umiejętności Szybki Atak

- Księga Umiejętności Trująca Chmura

- Księga Umiejętności Wirujący Sztylet

- Księga Umiejętności Krycie Się

innych książek nie czytam.

( no chyba że gram bodym ) :)

41196912334212939960.png

Opublikowano

ja uwielbiam czytać.

polecam serię Eragon, tunele, Dziedzictwa planety lorien(jestem numerem cztery, moc sześciorga..) i serię percy jackson i bogowie olimpijscy (złodziej pioruna,morze potworów,klątwa tytana i dalsze..) i serię olimpijscy herosi (kontynuacja percego jacksona) i jeszcze przedewszystkim igrzyska śmierci i jak ktoś lubi detektywistyczne i historyczne to polecam z literatury polskiej serię 16 książek Pan Samochodzik Zbigniewa nienackiego (Śmieszna nazwa ale książki fajne i mam wszystkie)

wojownik024_gameplay.png

Opublikowano

Polecam wszystkim trylogie Nocnego Anioła , kawał dobrej ksiazki ;) Ja osobiscie czekam na ostatni tom Lewej Reki Boga która już niedługo ma sie ukazać :D

Arcymistrz
Opublikowano

Preferuję fantasy, nie czytam lektur, które nie zainteresują mnie tematyką (np. Pan Tadeusz, Krzyżacy, Kwiat Kalafiora).

Ostatnio czytałem TLOTR i trylogię Grey'a.

Opublikowano

Nie czytam. Wszystkie książki, które mam w domu tylko się kurzą.

Nie obchodzi mnie również, że dostanę warna. Elo.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Nie czytam dużo, wręcz przeciwnie - bardzo mało ;D Ale jest kilka tytułów, które mnie zainteresowały :) Ojciec Chrzestny , Sycylijczyk , Harry Potter , Klątwa :)

sfl8.jpg

Opublikowano

Ja tam lubie czytac ksiazki typu Harry Potter no i ksiazki Karola Maya ktore polecam sa zajebiste :-D

A i assasin creed

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Jesli chodzi o mnie to tak. Czasem przeczytam jakąś fajną lekturę, ot tak dla rozluźnienia ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...