Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Wylew hackerow

The_Mini_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie.. czy według was w bfh jest znacznie dużo cheaterów ? Ostatnio natknolem sie na komandosa który mnie zabił kiedy byłem na niewidce chociaż byłem daleko od niego a on ze snajpy mnie ubił ;/ Co sie z bfh stało ? punk buster nie daje rady ?

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie to denerwuje ogrmonie.Teraz zawsze na każdym serverze musi się znaleść jakiś hacker który psuje zabawe.Wiem że to tylko gra ,ale irytuje mnie to że taki n00b bedzie na mnie expił.

Opublikowano

To na pewno są oficjalne od Ea serwery. Serwery typu t4g, i3d etc. mają zabezpieczenia. Jednak to nie serwery jak w p4f, tam masz zabezpieczenie od t4g,pbb i ggc. Żaden haker nie ma szans.

Opublikowano

Tak,na nich nie ma.

Ostatnio tez zauwazylem wysyp ich i to grac sie nie da -,- Stoi 1 debil snajper i sciaga praktycznie przez sciane.. Zero przyjemnosci z gry. Niech EA cos z tym zrobi.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Skorpion, doskonale wiesz, że EA nawet na to palcem nie kiwnie... Zawsze znajdzie się jakiś programista czy tam Bóg wie kto, kto wynajdzie/napisze jakiegoś cheata i PB nic z tym nie zrobi (nie wykryje).

Opublikowano

Nie ma zabezpieczenia idealnego. Na wszystko jest sposób, tylko trzeba miec odpowiednią wiedzę. Na serwerze z pełnymi zabezpieczeniami tez mogą na luzie grac cheaterzy.

Opublikowano

Jakoś w p4f na serwerze tools4games nawet próby statsu czy glitcha są banowane. Ale przecież w bfh nie ma blacklisty.

Opublikowano

Mimo tego, że wiele osób reportuje hackerów, EA ma to gdzieś. Nic z tym nie robią, chociaż dział przeznaczony do tego jest naprawdę przepełniony. Wystarczy wejść i zobaczyć.

Praktycznie na każdym serverze można znaleźć cheatera, teraz to już nie ma znaczenia - tak jak napisał miszy.

Trzeba to przemilczeć, wyjść i grać na innych - najlepiej tam, gdzie są Admini - chociaż to też nie jest pewne w 100% ;) Oni również potrafią używać Hacków, następnie kickować za to, że się ich osądza/straszy reportem ...

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

@offtop Mercedesy :3

@ontop Wiem to wkurzające albo leci gunner z speedem 5 zajebistymi rzeczami i nawala Cię. Gdzie tu hack? 1 jego strzał - 5 hp dla Ciebie. 1 Twój strzał - 0.001 hp dla niego

True Store

Opublikowano

Tak,na nich nie ma.

Ostatnio tez zauwazylem wysyp ich i to grac sie nie da -,- Stoi 1 debil snajper i sciaga praktycznie przez sciane.. Zero przyjemnosci z gry. Niech EA cos z tym zrobi.

Na nitroserv są hacerzy ;)

Np. taki ja ;)

Wcale nie blokują cheatów :]

Opublikowano

Ja ostatnio się natknąłem na cheatera który strzelał ze snajpy jak z karabinu gunnera czy soldka poprostu żal nie wiem co się stało z bfh w becie żadnego hackera nie było i było zaledwie 5 broni do kupienia nie jak teraz jebane lasery czy inne gówna

Opublikowano

W bfh powinny byc lepsze zabezpieczenia przed hackami bo gra jest naprawde bardzo dobra jest 1 z moich ulubionych fps f2p . ale powiedzmy sobie szczerze ea nie dba zbyt o nas niestety ;/

Opublikowano

Wylew hackerów zaczął się od zwolnienia pana od banowania, otóż od 2012 roku nie ma już człowieka który zajmował się banowaniem kont na zawsze, od teraz hackerzy mają bana GGC i tyle, wchodzą dalej i psują grę, i oczywiście, wylew hackerów to oczywisty błąd twórców (jak zawsze), bo gdyby było stare stanowisko, to uwieście mi że większość by ich zniknęła.

mhraed.png

Opublikowano

To się pisze AIM. Boty stawiasz w metinie, a tu masz aima(zawsze trafiasz w cel) i wallhacka.

Problem w tym, że tu nie ma t4g blacklisty. Jeśli by nałożyli bana, to na konto i jego guid. Wtedy pozostaje granie na oficjalach, ale tam jest tyle syfu, jak na moim strychu na wsi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...