Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki server chcecie?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I to nie jest zaden błąd. Chcesz malowac na nowe kolory to placisz 5zl. Ci co maja w diaxie czy innych kolorach to robia z 6 postaci i przesylaja eq..

Opublikowano

chyba tak, jeżeli potki x2.5 Miały 150% Chyba bo nie wiem czy one mają 250% czy 150. Nevermind. Server dobrze by było jakby miałjakieś cele, kowal bony albo coś, bo tak to się nudzi po 1 dniu. a ma się nie nudzić. Dobrze by bylo Aby Była Ta "Podjarka'' z wbicia eq na +22 np. tylko to zależy od większości graczy czy się zgodzą czy nie ...

Opublikowano

Przepraszam cię bardzo, nie grzeje dupy w markut. Co maja powiedzieć nocni gracze ? Nie maja co robić, na drop iść bez sensu jeżeli skrzynki przylatują co relog, Wbiajnie nudnie bo i tak się wbije max, runki to jedyne ciekawe zajęcię i to tyle chyba (Godziny od 00:00 Do 07:00)

@Edit

co Do Serwa Zepek i Pillarp na 80+ lvl i czy jest wg na tym patchu smok nieskończoności ? Czy jakoś tak ?

Opublikowano

Ja szukam serwera prywatnego ponieważ na pliczkach 3.5 ponieważ patche wyzej to juz jest dno. Wejdzcie sobie na pla, teraz w ta gre mozna grac wciskajac jeden klawisz, ale nie o to tu chodzi.

Dla mnie powinno być tak

Exp: x5 albo x10

drop x3

Kowal x2

i pliczki 3.5

SZukam serwera na ktorym mozna sobie pograc a nie ze wchodzisz masz wszystko na tacy i tylko napierdzielac sie w ardir, dla mnie to jest bez sensu. Lepiej zrobic cos takiego jak Eterniagames tylko ze z mniejszymi ratami.

Opublikowano

Bambosze, ja np gram o 3 w nocy, od 20 do 5 w nocy siedzę, wracając do tematu, może być Serwer PvP Ale 70 na start, eq zwykłe +18 na start. Eq PvP +0 do kupienia u npc, za rozsądną cene i kowal x80 Drop za moba na wyżynie 150s a itemki z is do kupienia, 200s za tynke np.

Moim zdanie mtaki serwer byl by dobry. :) like jestem za.

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Dobra najlepiej walnąć tak:

Zaczynamy grę z 1lvl-em ,dostajemy eq pvp +0

UPP: (JAK NA PL-U)

EXP:x60-x80

DROP:x8-x10

USZLACHETNIANIE I UMAGICZNIENIA : 100%

W sklepie w GOR będzie można kupić itemy z is-a ale za GOLDY!

Opublikowano

Dobra najlepiej walnąć tak:

Zaczynamy grę z 1lvl-em ,dostajemy eq pvp +0

UPP: (JAK NA PL-U)

EXP:x60-x80

DROP:x8-x10

USZLACHETNIANIE I UMAGICZNIENIA : 100%

W sklepie w GOR będzie można kupić itemy z is-a ale za GOLDY!

Przy takim dropie to itemki z is musiały by być strasznie drogie aby gra miała sens i po tygodniu serwer nie zmienił się w serwer pvp. Najlepszy serwer to taki jaki był na becie czyli start bez eq pvp drop itemków pvp na narvie i 2b, exp taki aby w 1 dzień można było nabić 40/50lv a up taki jaki był na becie :). Wiem zaraz napiszecie że serwer za trudny bo nie dostajecie eq pvp, 93lv + 200g na start ale taki serwer się nie nudzi po 2 dniach a wojny i pvp są ciekawsze bo normalne eq to +20-+22 a nie all eq +24.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

@up

Serwer taki jak napisałeś był, i był nudny, Malo graczy grało, a to musi być tak aby dużo graczy grało a nie jak dzisiaj 17 osób online dziś było.

Bonki do wbijania mogą być 100% Ale Kowal bardzo niski aby tynki były tanie.

Czyli jak na pl'u Czyli 1g Tynka, 100% Za 2g z mistrzami, czelady 1.5g, i 2.5X 15G, x3 300g

Opublikowano

Ja szukam serwera prywatnego ponieważ na pliczkach 3.5 ponieważ patche wyzej to juz jest dno. Wejdzcie sobie na pla, teraz w ta gre mozna grac wciskajac jeden klawisz, ale nie o to tu chodzi.

Dla mnie powinno być tak

Exp: x5 albo x10

drop x3

Kowal x2

i pliczki 3.5

SZukam serwera na ktorym mozna sobie pograc a nie ze wchodzisz masz wszystko na tacy i tylko napierdzielac sie w ardir, dla mnie to jest bez sensu. Lepiej zrobic cos takiego jak Eterniagames tylko ze z mniejszymi ratami.Wg mnie powinno

byc tak jak napisalem ale z expem X5. 90 lvl by sie nie wbijalo anie nie za dlugo ani nie za szybo. Drop by był dobry i itemki z isa za kase jak pisza koledzy wyzej

Opublikowano

Przy takim dropie to itemki z is musiały by być strasznie drogie aby gra miała sens i po tygodniu serwer nie zmienił się w serwer pvp. Najlepszy serwer to taki jaki był na becie czyli start bez eq pvp drop itemków pvp na narvie i 2b, exp taki aby w 1 dzień można było nabić 40/50lv a up taki jaki był na becie :). Wiem zaraz napiszecie że serwer za trudny bo nie dostajecie eq pvp, 93lv + 200g na start ale taki serwer się nie nudzi po 2 dniach a wojny i pvp są ciekawsze bo normalne eq to +20-+22 a nie all eq +24.

Taki serwer tez by odpowiadal , ale ciekawe , czy dzieci sie zgodza ^^.

POMOGŁEM +

2ch6o8p.jpg

Opublikowano

Serwer nie będzie raczej stac wiecznie ( nie chodzi oto, ze ddos bedzie czy cos, bo na pewno nie przejdzie ) no ale jak PL czy Global nie będzie. Hikary, ten pomysl co podales byl prawie na samym poczatku i po becie jeszcze. Ale to sie nie przyjęło. Za duzo hackow bylo, ludzie na 2b,narwie dropili ulepszacze na hacku i tak szlo miec w ciagu dnia full set 24 jak ktos przysiedzial... A kiedy tomek zmienil serwer z PvE na PvP przyrost graczy wrosl o 2-3x.

Opublikowano

ooo dropił itemy z is? :) sorki ale nie grałem na tym nowym serwerze tomka , kurde dobry pomysł z tym dropem itemek z IS-a ,a co do hackerów można by było zatrudnić więcej GM-ów żeby ogarniali tych frajerów co na czitach na privie naku*iają !

Opublikowano

Drop itemków nie przejdzie jeżeli mają popierdzielać 10 latki z multikillem.

Tynki powinny być w sklepie, ewentualnie drop się sprawdzi tylko wtedy, kiedy edzie tak utrudziony że się odechce grać,

a to już będzie udręka dla innych, uczciwych graczy. Tak Więc mój pomysł do Tynek:

Ekstrakt: 500s

Szczęścia 100%: 700s

Szczęścia x2.5: 3g

Szczęścia 300%: 7G

Mistrza: 600s

Czelday: 600s

Przy dropie 100s Za Mobka, To jest nawet opłacalne.

Ale Kowal musiałby być 30/40% Aby była satysfakcja z wbijania +.

apropo G. Trzeba drop tak ustawić aby Zloto miało swoją wartość. Bo teraz jak gracz ma z 5k g To i tak nic nie kupi, żaden pro bon... Nic !

Takżę nie wiem czy to kiedyś wejdzie w życie ale no nic to tyle ...

Opublikowano

Taki serwer nie ma sensu. Na serwerze PvP, ludzie maja podwyzszyc swojego skilla. Sluzy aby troche podwyzszyc swoje doznania na mass-pvp. A serwer PvE nie mial najwiekszego sensu, malo ludzi tam gralo dlatego z PvE na PvP przeszlo.

Opublikowano

@up, Ale Serwer szybko się nudzi, chodzi mi tu aby chociaż było trochę expa... Bo już dużo osobom z gildii DedaczQi Się nudzi serwer, bo to jest jedyna gildia na derion, nie ma z jaką rywalizować, czasami wypady na keter kiedy jest dużo osób, w ardir nikt nie wejdzie bo zaraz zbiegną się 3 pt z valo,, Do Tego. Wszystko ma się na pstryknięcie palca i zadnej satysfakcji nie ma z gry.. Wydaje mi się że lepsze było by granie na eg z Hakerami ... bynajmniej tam jest "Frajda" z Wbijania lvl, eq. Tak samo jak był serwer PvE To miałem satysfakcje z tego jak wbiłem kuszę na +24, Gy każdy pisze na czacie "Gz" To jest gra wtedy.. Nawet teraz na serwie jest czaso zbugowane, żadnych misji, Nawet za zamek jak wygrasz wojne dostajesz tą pieczątkę, i jej nie oddasz.. Bo nie ma misji, Serwer pvp Najlepszy by był gdyby było wszystko, gold miał swoją wartość. a nie Kowal 100% 93lvl na start i eq pvp. Kto się nie zgadza niech się nie zgadza. Ale To jest moja Opinia i "." .

@edit.

Wszystko musi się też równoważyć cenowo. Aby Wszystko jakąś wartość miało chociaż ten głupi itemek +18 aby kosztował te 10G, a nie jak na serwerze PvE. Co był cały set mogłem kupić za 20g (+24)...

Serwer zaczyna się nudzić, owszem można potrenować skilla, sam z tego skorzystałem, grając na woju byłem kompletnym Zerem, teraz coś osiągnełem, tak więc liczę na to że z 75% ludzi grającym na takim serwie się zgodzi, Do serwera, pisałem z kolegą co sądzi o serwerze pisząc mu co się dostaje na start, jaki lvl itp. Powiedział mi że woli już pl'a. więc to jest jakiś hejt moim zdaniem. Bo Pl to największe gów*o teraz. ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...