Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jaki server chcecie?

tomeczkooo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszcie swoje pomysly na server 4stiry... Nie wiem czego oczekujecie, lub sami tego nie wiecie. Dac wam hard narzekacie, dac pvp nudzicie sie, dac sredni to expicie na hakach, Jak juz zdobedziecie eq to wam sie nudzi gra, jak tego eq nie macie to nie walczycie bo macie za slabe eq -.- Dajcie komy czego oczekujecie, a wam to dam.

Opublikowano

po 1 to więcej ludzi bo nie ma z kim wgl sie bić

gdyby ludzie siedzieli w ardir to by było fajnie

wejdz ktoś na 4s pl i niech reklamuje serwer czy jakieś gg podaje i mówi co i jak

Ogarnij pd+ jescze w sklepiku bo stoje na 87 i już mi sie nie chce expić, bo wystarczająco sie naexpilem przez moją karierę :D

możesz zwiększyć rete jakiegoś PO czy inne sposób jego ogarnięcia bo jak nie ma graczy to chyba nigdy nie zrobie tego setu pvp..

ale jak nie ma graczy to po co mi set.. ? :D na początek to może niech każdy gdzieś postara sie reklamować serwer.

i wgl gdzie jest stronka serwera?

Opublikowano

Według mnie na start lvl 80 + dostaje sie eq 20 bron 22 pvp

Ogarnąć bronie turniejowe i only pvp z zamkami ..

Barcaaa.gif

Pure int bow na początku jest ciężko ,ale kto powiedział że będzie łatwo !!!

Opublikowano

Start - jak na pl nie mając nic.

Exp taki jak na pl czyi miesiąc wolnego expa -masz maxa.

Drop kasy jak na pl.

Wszystko mamy zdobywać SAMI w gor mozna za goldy kupić ulepszaje ,listy,runy,konie,itp, mozna zakupić cash oraz kozystac z IS,

Odlokowane nowe kolorki,

Brak mozliwosci zakupienia eq oraz broni pvp,

NORMALNE RATY BONÓW,

Oraz było by fajnie jak by czaso 79 było takie jak mardok - bez full pt nie zrobisz ,a dropią np; szczescia x3 (malutkie ilosci)

Więc podsumowując:

Exp x1

Upgrade x1

Drop x1

Max lvl 90

Na start konik 150%

RAZ w miesiącu event na więcej cashu oraz lepszy kowal ew, exp,drop

Na takim serwie mozna by sie poczuć jak za starych dobrych czasów 4story :D

Opublikowano

Nie chodzi o to ze serwer nam sie nie podoba, serwer jest bardzo dobre. Widzisz 4story to gra stworzona pod pvp i wojny i tam nie mozna nic zrobic bez grajacej ekipy. Nie mam pojecia jak sciagnac ludzi na taki prywatny serwer. Aby serwer byl serwerm popularym przydalo by sie min. 100-200 graczy online dziennie. Trzeba reklamowac serwer bo nawet jesli dasz wszystkim eq pvp +24 na start to ludzie i tak beda odchodzic bo na serwerze nie ma co robic.

Opublikowano

Serwer jak za starych czasów czyli do 2010r. Każdy biegał w eq +0 expiło się w grupach :D Wszyscy siedzieli w obozie lonbaley :rolleyes:

Opublikowano

Tak.. te czasy jak eq miales 11 to byles kozak :P

Ale to było i nie wróci. serwer prywatny nie może mieć x1 bo jak by tak było to wolał bym grać na globie

Jak by otworzyli oficjalny serwer bez dotowania.. i ze starymi td

i że tynka czy inne pierdoly z Isa wypadają z bossa

Opublikowano

My na valo akurat sciagnelismy cale pt z PL'a + my ( 5 osob ) daje to 15 aktywnie grajacych osob. A na der? Nic nie ma. Ktos kto pisal @up, 80lvl na start i set 20pvp i bron 22pvp. Teraz na start macie set 24 pvp razem z bronia i bizu w wypozyczalni 10/10/216/216.

Opublikowano

skoro juz mamy 93 lvl na start full bizu i eq to czemu by nie dac na start 100g na nowe bronie i inne ulepszacze i skille

Opublikowano

To widocznie idziesz spać po dobranocce. Z wtorku na środe około 3 w nocy, było kupe wiary.. Z resztą.. Jak ty hersen siedzisz ciagle w Ardir to nie mamy o czym gadac :) W tyco tez jest ich sporo :)

Opublikowano

Kto normalny gra o 3 w nocy? PS. server jest nawet dobry i jednak nie chciałbym żeby się zmieniał, teraz widać kto umie grać a kto był pro dzięki eq :)

Opublikowano

Wiesz bambosz, nie wszyscy są dziećmi i niektórzy o tej godzinie wracają z imprezy, bądź z pracy po 23. Z resztą są wakacje.. kto normalny idzie spać chociażby o 12 w nocy?

Opublikowano

Bambosze, ja np gram o 3 w nocy, od 20 do 5 w nocy siedzę, wracając do tematu, może być Serwer PvP Ale 70 na start, eq zwykłe +18 na start. Eq PvP +0 do kupienia u npc, za rozsądną cene i kowal x80 Drop za moba na wyżynie 150s a itemki z is do kupienia, 200s za tynke np.

Opublikowano

Ja mam dobry pomysł na zrobienie fajnego priva :)

To tak raty

Upgrade: (jak na pl-u)

EXP: x10- x12

DROP: (jak na pl-u) ewentualnie x1

W gor w sklepie będzie można kupić tynki , 100% , listy mistrza ,runki itd

Pytanie do tomeczka czy dało by rade zrobić poty np.500% ? czy da rade edytować itemki z IS-a ?

jeżeli dało by rade to można by było walnąć takie itemki w Cash shopie :) (przykłady: 400-600%, formuła dzięki której ulepszamy przedmiot 3 poziomy w górę )

Opublikowano

Ja mam pomysł bardziej na serwer Pvp ale chodzi mi o coś takiego:

Na początek 10g oraz 70/80 lvl

Exp: x40

Drop: x5

Kowal: 50%

Wywalić drop tynek z arachoor 2b itp.

Tynki, 100%, Mistrza lub czelady w Gor, Keter, i Markut u handlarza dobrami (Potki, Bełty, Plecaki).

Itemki z is'a za okazyjną cenę, Eq PvP+0 na start (Bez Broni) i Kusza zwykła +11

Na pewno naprawa kolorków, transfery po 1g za szt. Blokadę wysyłąnia pieniędzy z postaci na postać Do tego max 2/3 konta na jednym ip.

Potki Antidotum niewidki itp. Też za okazyjną cenę 1g/5g za sztukę bo to są naprawdę przydatne itemki. JEżeli chodzi o niewidki po 50s za szt.

Drop za mobki na wyżynie po 60/250s za mobka. Eq PvP Do kupienia u handlarzy w Stolicach. Eq PvP 42 Pż Tak Samo, ale taniej. nie za 400g tylko za 200g. \

Proponował bym reset postaci albo konto wtedy.

Zapomniałem o uszlachetnianiu Także zmniejszyć aby nie wbijal od razu.

Min. 90%. Aby była Ta Podjarka jak na pl'u czy wbije czy nie Ahh. Te Emocje ^^

Co JEszcze nie wiem. Ale na pewno się to wam spodoba, jak pytałem w gildii to był "Zajebi*ty" Pomysł ^^ Więc rozważać moją propozycję :D

Opublikowano

Jak to ma byc serwer PvP, to wszystko powinno byc na tacy, chyba ze myslicie juz o PvE, bylo i się nie przyjęło. NA pvp gra znacznie wiecej osob. A wiekszosc raczej gra, po to aby podwyzszyc skila albo potrenowac z kim na pvp. Co do naprawy kolorkow. A co jest zepsute? Nie idzie malowac farbkami na nowe kolory.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...