Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polski Hypixel - Dobry pomysł na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ta słuchajcie tego gówna to wyjdziecie na prosto. Te gówniane serwery Avaterys'a, Fiesty Komarów , Fushów same gówna i to będzie to samo. Dzieci chcą stworzyć serwerek? Mieliście już z 50 tych serwerów, a już z a 2 godziny było zmieniane tryby gry. A na następny dzień serwer już był wyłączony. Tak wiec avatersiku, dam Ci rade nie rób serwerów, bo nie umiesz stworzyć dobrego serwera który będzie stał chwilę anie tylko z parę godzin czy przynajmniej dzień ;) Jesteś też pierdolonym złodziejem, nie umiesz zrobić swoich pluginów? Co boisz się podać nazw czy jaki tam uj wie. Możliwe ze włamaliście się na FTP. Co dalej wprowadzasz boty, ddos'ujesz serwery? Oo albo wbijasz z ForceOP. I na chuj robisz multikonta, i tak tutaj nikt nie jest głupi, i wyczuje takiego dzieciaka. Wiesz '' gówno ruszysz będzie zawsze śmierdzieć'' tak jest w Twoim przypadku. Jestem ciekawy, kiedy serwer powstanie i ile będzie istniał. Tak więc może już sobie daj spokój, i tak gówno zrobisz i gówno dalej będziesz robił.

Tak więc nie rób nikomu nadzieji ze serwer zrobisz i będzie , bo gówno zrobisz. Jesteś dzieciakiem i tyle.

Przepraszam za niektóre wulgarne słowa, ale musiałem inaczej się nie da.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to będziesz miał problem

PolskiPingwin vs Ty

Napewno on będzie miał programitów a nie "skopiuje bo ma kontakty"

Myśle ze to wypali jednak po co mieč wrogów "sławnych youtuberów"

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

@Grubyedek:

"Co do hejterów, dobrze wiesz co o nich sadze,
chcesz pluć mi w ryj, to zapraszam na mój koncert.
To co teraz mowie może być niestosowne,
tak samo jak zachowanie niektórych tu do mnie"
Taki cytacik z pewnej nuty, i to jest święta racja. ;-)
Nie wiesz co potrafię, nie znasz mnie w świecie realnym, nie wiesz dlaczego serwery padały więc do chuja pana odpuść ten bezsensowny hejt, bo nic tym nie zdziałasz. Serwer i tak powstanie i nie zmieni tego to, że pewne osoby mają ból dupy. Do niczego się nie włamywałem, żadnego Force OP nie posiadam, bo mi zwyczajnie nie jest potrzebny. Wystarczy mieć dobry kontakt z odpowiednimi osobami i załatwisz dużo rzeczy, ale co Ty o tym wiesz, skoro nie masz żadnych znajomych, i w dupie byłeś, gówno widziałeś. :)
Dla mnie liczą się zasługi w świecie realnym, pomoc drugim, a nie to, że potrafię się włamać na serwer Minkraftu, tak jak to robi choćby KoMaR. Mam inne cele życiowe.
//Jeśli sądzisz, że jestem dzieciakiem zapraszam do Dortmundu. Zobaczysz mnie, powiesz mi to w ryj, a nie przez internet.
---------------------------------------------------
@Koornel: Suchy potrafi tylko mówić, jakie to ona ma kontakty, co on to nie wie. Nie słyszałem o tym, że powstanie jakiś serwer Pingwina, a znam również wiele osób z YT. My również mamy odpowiednie osoby, jeśli chodzi o programowanie, grafikę itp. Poza tym YouTuberzy, to nie wszystko. Mogę w 3 dni rozkręcić serwer do takiego stopnia, że będzie grało 400-500 osób bez żadnej pomocy YouTuberów. ;)
---------------------------------------------------
Pozdro, moje hejterki, kocham. < 3
Opublikowano

Co ty pierdolisz? Wprowadzałeś boty na serwer aby pozbyć się konkurencji, więc tutaj nie pierdol i nie rób nikogo w konia. Każdy wie jak było. Chuj mnie to boli gdzie ty mieszkasz czy w Dortmundzie, czy w dupie mnie to nie obchodzi.

''Dla mnie liczą się zasługi, pomoc innym'' teraz to pierdolnąłęś teksta dziecinko. Pomagasz ? To nazywasz pomaganiem kurwa? Wchodzisz na serwer, wypuszczasz boty, griefujesz i robisz inne gówna z Fiesta i tymi innymi dziećmi.

''My również mamy odpowiednie osoby, jeśli chodzi o programowanie'' tak macie? A w poprzednich postach, nie chciałeś ukazać niby pluginów. Jak masz swoich ludzi którzy robią pluginy, to pokaż ze je masz.. Ukradłem, ściągnąłem paczkę i jestem fajny, ten serwer długo nie będzie.

Teraz do ludzi z MPC, ludzie nie róbcie sobie nadziei ze serwer powstanie, on może zrobić serwerek, ludzie kupią usługi i ucieknie. Albo wystartuje, podziała kilka godzin i go na następny dzień nie będzie! Nie dajcie się robić w chuja! On miał już 50 serwerów, były gadki tak już nie będzie , teraz mamy ogarnięta administrację serwer jest opłacony na 2 miesiące i inne typy tłumaczeń dzieciaka.

Opublikowano

@Gruby: Po raz kolejny mówię. Jeżeli chcesz mówić do mnie dzieciaku, to przyjedź do Dortmundu, na PW Ci mogę podać pełny adres, i oceń czy jestem dzieckiem. ;)

Fakt, jestem dzieckiem, moich rodziców, jak chyba każdy. ;-)

Co do griefowania fakt, kiedyś robiłem złe rzeczy, bawiłem się w pseudo hacking itp. Po prostu przebywałem zbyt dużo w złym towarzystwie i zacząłem się bawić w hackowanie itp, ale skończyłem z tym 3 miesiące temu, a niemal każdy, kto padł ofiarą moich ataków na serwer przeprosiłem. Tak, niesmak pozostanie na pewno, bo wiem, że zachowałem się wtedy jak skończony gimb niszcząc czyjąś pracę, ale zmądrzałem. ;>

Ludzie kupią usługi i ucichnie? Ja Cię proszę... Ze wszystkich moich serwerów pieniądze szły na konto hostingu, a konta na hostingu serwerów sprzedać się nie da, bo regulamin tego zabrania, więc co Ty znowu pierdolisz.

Jedyny serwer na którym zarabiałem realne pieniądze, był to EnderCraft w styczniu bodajże, zarobiłem 300zł, serwer padł po 3 tygodniach z powodu zmniejszającej się ilości graczy, a i tak wszystkie realne pieniądze, które zarobiłem (290zł) przelałem na cele charytatywne jednej z fundacji, nawet gdzieś mam dowód przelewu. Pewnie i tak nie uwierzysz, bo na świecie nie ma dobrych ludzi, prawda?

Dosyć tej kłótni i spamu o mojej osobie. Chcesz porozmawiać? Przyjedź do mnie, umówimy się na kawę przedyskutujemy, lub jeżeli nie chcesz, to podaj serwer TeamSpeak 3, chętnie porozmawiam. :)

Opublikowano

Ja bym chętnie zagrał, zwłaszcza że Non-Premium. ;3

Cieszę się bardzo. :)

Da się odpowiedzieć normalnie, bez idiotycznego hejtu? Da się.

Jeżeli serwer w ogóle powstanie, to poczekajcie na serwer, jeżeli znowu zostanie wyłączony po 3 dniach, wtedy możecie serwer hejtować, ale nie przekreślajcie już na starcie projektu, w który chcę włożyć mnóstwo czasu i pieniędzy, a właściwie już włożyłem.

Opublikowano

Raczej bym nie zagrał z powodu że mam premium, więc wolę grać na Hypixelu, ale dla tych bez "statusu szlachcica" może być to fajna sprawa.

Bez reklam fb

Opublikowano

Nie wierzę ze ludzie się zmieniają. I ze skończyłeś z hackowaniem. Zobaczymy czas pokaże co zrobisz jak Ci serwerem pójdzie, czy powstanie. Życzę powodzenia.

Opublikowano

Jakby były jeszcze inne minigamesy , byłoby to dobre.Taki sam ale polski nie ma sensu.

A z resztą , jeżeli chcecie mieć hicior to nie róbcie takich serwerów , róbcie serwery RP , tak full RP nie żadne frakcje srakcje , tylko po prostu RP.Zasady OOC/IC itp.

Opublikowano

Powiem tak, mam nadzieje że tym razem serwer wypali ;) Miałeś już chyba 50 serwerów, każdy działał max 2 tygodnie :) Ja osobiście nie wierze w tłumaczenia: "skończyłem z hackowaniem" itd. ponieważ chyba z 6 razy już się tak tłumaczyłeś :D Życze powodzenia, zobaczymy ile czasu tym razem serwer postoi :D

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

ojj Avaterys, kilka dni temu sie jarales, ze wywaliles ddosem dla jakiejs dziewczyny serwerek majkraft, to bylo w przeciagu kilku ostatnich dni.. Mieszkasz w dortmundzie? hahah, zajebiscie, bo kilka dni temu byles na 2 tygodniowych wakacjach na Dominikanie, a wrociles po 5 dniach... Co kilka dni zmieniasz imie i naziwsko, zmieniasz swoj ryj, jestes po prostu gimbem, nie da sie ciebie inaczej nazwac, pierdolony wrzód i tyle. Nie wierze aby serwer stał dłużej niż miesiąc. Kilka dni temu spamiles wszystkim na skype, ze powraca ekipa "Avaterys & KoMaR", zapowiadales kolejne serwery rozwalone.

Checie ss'y na dowód? Prosze bardzo :)
-http://i.imgur.com/bglNTkk.png

Opublikowano

I co kurwa avatersiku powiesz, ludzie się nie zmieniają. Dzieci, gimby zajebane, co nie umieją niczego sami osiągnąć tylko rozwalają czyjąś pracę. Zobaczymy jak Ty zrobisz serwer, i zobaczymy co będziesz czuł jak ktoś rozwali Twój serwer.

Więc nie pierdol kurwa ze skończyłeś z hackowaniem, wiesz jak trudno ''zabrać dziecku zabawkę'' twoją zabawką jest ten niedojebany komputer, zabrałby Ci komputer zabił byś za niego. Tak więc napisze to już parokrotnie jesteś pierdolonym oszustem, złodziejem i wielkim hakerem co gówno wie! Jak jesteś taki kozak czego nie rozwalisz serwera z Twoim następnym gimbem Komarem, podając serwer np. skff, mchc co kurwa strach nabiera gówna do spodni? Tak więc jak się ludzie wkurwią, zgłoszą te ataki DDoS, nękanie, włamy i inne gówna na policje. Tak jak już pisałem to dzieciak, nie wiem ile ma lat ale pewnie gimbus gimnazjum nie skończył, chłopie weź się za naukę , a nie siedzisz przed komputerem. Czekam na ten hacking na serwery skff, mchc pokaż co potrafisz hakerze. To już będzie twój 51 serwer! Gratulacje xD

Screen mówi sam za siebie dzieciaku.

A i poproszę adres tego Twojego Dortmundu, żebyś wiedział ze wpadnę, ale najpierw sprawdzę czy mnie w konia nie robisz z tym pobytem w Dortmundzie.

Opublikowano

@MrSuchy123: Nie znasz idei żartu, to nie moja wina.

Wspólnie z Intelem postanowiliśmy, że wszystkich wkręcimy, że znowu rozwalamy serwery, jesteśmy pro hackerami i najlepszymi kolegami, a tak wcale nie jest.

KoMaR jest dla mnie skończony, nie chcę mieć z nim już nigdy nic wspólnego.

Dowód?
Proszę bardzo: http://scr.hu/0zns/5ughq || http://scr.hu/0zns/sr06y

@Grubyedek: Ty już się nie wypowiadaj, napisałeś co o mnie sądzisz, że jestem chujem, oszustem, możesz już spierdalać, a nie ciągnąć temat nadal i nadal. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam życie prywatne. ;)
Nikogo nie nękałem, a za grief serwera no-Premium nie grozi mi kompletnie nic, to po pierwsze, po drugie nie boję się, bo wiem jak działa u Was policja, po trzecie jeszcze raz mówię, że zadne hakjerzenie od dawna mnie już nie interesuje.
Opublikowano

Rób, rób pierdol opinie innych, wszyscy i tak zagrają i to na pewno wypali bo większość nie ma premium a na pewno chcieliby pograć na takim serwerze jak hypixel ;)

Opublikowano

quote name="- Hardwell -" post="8491262" timestamp="1376494282"]

Wspólnie z Intelem postanowiliśmy, że wszystkich wkręcimy, że znowu rozwalamy serwery, jesteśmy pro hackerami i najlepszymi kolegami, a tak wcale nie jest.

Dowód?

@Grubyedek: Ty już się nie wypowiadaj, napisałeś co o mnie sądzisz, że jestem chujem, oszustem, możesz już spierdalać, a nie ciągnąć temat nadal i nadal. Ja w przeciwieństwie do Ciebie mam życie prywatne. ;)

Nikogo nie nękałem, a za grief serwera no-Premium nie grozi mi kompletnie nic, to po pierwsze, po drugie nie boję się, bo wiem jak działa u Was policja, po trzecie jeszcze raz mówię, że zadne hakjerzenie od dawna mnie już nie interesuje.

Nie interesują mnie Twoje denne screeny.

Nic Ci nie grozi? jeśli uważasz ze ataki DDoS, nękanie usuwanie czyjeś pracy włamy i inne gówna nie są przestępstwem, to jesteś niedorozwinięty na chuja. Boże widzisz i nie grzmisz. Za grief serwera non-premium nie grozi Ci nic? Włamałeś się na konta FTP, kradniesz mapy, to jest karalne. A i już do właściciela mapy wyślę zgłoszenie o kradzież, aby wyciągnął dalsze wnioski takiemu zachowaniu.

Wnioskując jesteś dzieciakiem, który raz pisze tak a raz tak. Przecież gimby tak mają. ''Ostatnio miałeś wujka policjanta, teraz masz jakiegoś prawnika, jutro będziesz miał drugiego wujka jako prezydenta, już nie wiem co pisać, potem Ty będziesz komandosem.

Widzę masz serwerek 20 slotowy ;) I ktoś już CI go hackował. I jakie to jest odczucie? Chciałbym wiedzieć.

LINK do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1020488-%e2%96%ae%e2%96%a3%e2%96%ae-battlecraft-%e2%96%ae%e2%96%a3%e2%96%ae-pvpminigames-system-leveli-nowy-system-aren-quake-skrypty/#entry8479520

Hackowanie serwera non-premium nie jest karalne u Ciebie w tym poście, a w innym temacie u Ciebie jest. Sam widzisz jesteś gimbem, nie wiesz gdzie co masz już napisać. ZŁODZIEJ ZŁODZIEJ I JESZCZE RAZ ZŁODZIEJ!

hdChjWZ.png

EHN33cs.png

F1Ba7Ur.png

Opublikowano

quote name="- Hardwell -" post="8491262" timestamp="1376494282"]

Dowód?

Nie interesują mnie Twoje denne screeny.

Nic Ci nie grozi? jeśli uważasz ze ataki DDoS, nękanie usuwanie czyjeś pracy włamy i inne gówna nie są przestępstwem, to jesteś niedorozwinięty na chuja. Boże widzisz i nie grzmisz. Za grief serwera non-premium nie grozi Ci nic? Włamałeś się na konta FTP, kradniesz mapy, to jest karalne. A i już do właściciela mapy wyślę zgłoszenie o kradzież, aby wyciągnął dalsze wnioski takiemu zachowaniu.

Wnioskując jesteś dzieciakiem, który raz pisze tak a raz tak. Przecież gimby tak mają. ''Ostatnio miałeś wujka policjanta, teraz masz jakiegoś prawnika, jutro będziesz miał drugiego wujka jako prezydenta, już nie wiem co pisać, potem Ty będziesz komandosem.

Widzę masz serwerek 20 slotowy ;) I ktoś już CI go hackował. I jakie to jest odczucie? Chciałbym wiedzieć.

LINK do tematu: http://www.mpcforum.pl/topic/1020488-%e2%96%ae%e2%96%a3%e2%96%ae-battlecraft-%e2%96%ae%e2%96%a3%e2%96%ae-pvpminigames-system-leveli-nowy-system-aren-quake-skrypty/#entry8479520

Hackowanie serwera non-premium nie jest karalne u Ciebie w tym poście, a w innym temacie u Ciebie jest. Sam widzisz jesteś gimbem, nie wiesz gdzie co masz już napisać. ZŁODZIEJ ZŁODZIEJ I JESZCZE RAZ ZŁODZIEJ!

hdChjWZ.png

EHN33cs.png

F1Ba7Ur.png

O, to jest dobry dowod na to, iz Avaterysek jest jaki jest, nic tego nie zmieni. Grubyedek, nie zdziwie sie jak na jutro nie bedziemy mieli internetu bo Pan hakier za kieszonkowe kupi stressera

Opublikowano

Ty serio jesteś taki głupi, czy udajesz? Aby pobrać mapkę z serwera nie trzeba się włamywać do FTP. Wystarczy prosta modyfikacja WorldDownloader. ;-)

Fivrle zostanie zgłoszony nie za zniszczenie mapy, a pingowanie serwera, co jest przestępstwem, grozi do 2 lat więzienia, o czym pisałem już wcześniej.

Sprawa została 2 godzinki temu zgłoszona już do odpowiednich służb, nie martwcie się.

@Gruby: Czy będziesz mógł wejść na jakiś komunikator typu Skype/TS3 w celu rozmowy ze mną? Chcę wyjaśnić pewne rzeczy, bo to co obaj robimy, jest śmieszne.

Ty hejtujesz, ja odpowiadam i koło się zamyka, nonsens. Przedyskutujmy to kulturalnie, bez udziału osób postronnych na jakimś komunikatorze, my nie nałapiemy warnów na MPC za zbędny spam, normalni użytkownicy, którzy weszli do tematu, aby zagłosować a nie hejtować moją osobę również będą zadowoleni.

Napisałeś już co chciałeś o mnie, tyle wystarczy.

Jeżeli nadal będzie tutaj taki spam, będę zmuszony wysłać zgłoszenie o zamknięcie go, dla Waszego dobra, bo jeden wielki spam ten temat. ;_;

@@Serwer i tak powstanie, nie boję się osób, które mają o mnie wyrobioną złą opinię z jakiś przyczyn, nie po to poświęciłem sporo czasu i pieniędzy, aby to rzucić. Widzimy się wkrótce na serwerze. ;*

Opublikowano

Jeśli masz ową paczę oraz DUŻY serwer , to czemu by nie ;> Jeśli potrzebujesz pomocy technika to zgłoś sie do mnie ( jestem byłym technikiem portali minecraft.pl oraz mycraft.pl )

Opublikowano

Polscy debile robicie sie gorsi pogarszacie spolecznosc polska mc robiac hypixel kopie doslowna sam cos wymysl, nie badz rumunem nie kradnij ''idei'' rusz łbem a potem pisz. P.s zrob skkf bo nie maja dzieci premium:-) i jeszcze zrob hivemc bo dzieci nie maja premium najlepiej skopiuj kazdy serwer i zrob go na no premium. Bo po co jest premium ?

Opublikowano

Hah, masz paczkę od Hypixela [<MYŚLI> Ile dał ciekawe xD?] Ale sądzę, że to wypali. Miałeś już masę serwerów, wiem xD. Lecz zobaczymy. Pozdrowionka! :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...