Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polski Hypixel - Dobry pomysł na serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Myślę ostatnio nad założeniem fajnego, unikalnego serwera dla Was. ;)

Przyszedł mi pomysł na polski serwer typu Hypixel, czyli MiniGames.

Mam identyczną paczkę pluginów z serwera Hypixela, także wszystko byłyby identycznie. ;-)

Do tego serwer byłby no-Premium.

Co o tym sądzicie? :>
Pozdrawiam i liczę na wypowiedzi.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MrSuchy123: Gówno mnie obchodzi jakiś PolskiPingwin, ja to ja, nie potrzebuję YouTuberów do rozkręcenia serwera na poziomie, aby grało ~ 300 osób. :)

Opublikowano

Mógłbyś podać nazwe pluginu na Coins'y... ?

Jak podasz, to oczywiście jestem na TAK!, dobrych serwerów MC jest mało...

P.s Hypixel posiada własne/zmodyfikowane pluginy.. (Ulepszenia Walls itp)

Opublikowano

Pomysł dobry ale i tak nie zagram bo szukam cos podobnego ale też coś autorskiego a nie cała paczka ściągnięta a to co napisałeś że masz wszystkie pluginy to pewnie nie ponieważ hypixel ma wiele i to wiele autorskich pluginów i nie wszystkie dokładnie są zrobione typu Splegg itp i wątpie czy twój serw wypali bo do takich serwerów potrzeba ogarniętej administacji a z tego co wiem szybko padają a tak ps. jak utrzymasz ten serwer ile będzie slotów jaka maszyna bo to jest najważniejsze?

@UP wasze ? Zapewnie nie wszystkie.. Podaj wszystkie pluginy co są wasze :)
Zapewnie wszystkie są z neta na coinsy jest plugin jedynie wystarczy troche pozmieniać pluginy typu Splegg , Tnt run , Hide n Seek itp są na necie wystarczy dobrze szukać .

W temacie jest "unikalnego serwera" napewnie nie unikalny bo jest wiele serwerow tego typu wiec unikalny to on nie bedzie !

Opublikowano

@UP

To już nasza tajemnica zawodowa... ;-)

Do FTP się nie włamaliśmy, spokojnie, trzeba mieć odpowiednie kontakty. ;)

Aha czyli żadnego nie napisaliście tylko są zgapione od hypixela?

Będę edytować ten post żeby niby nie nabijać sobie postów kontakty macie tak? Hmm hypixel twoj brat ?

MrPepcio dobrze mówi jak są wasze czemu nie możecie podać?

Jestem na NIE

Opublikowano

@Shirgerus: Bądź tak uprzejmy i nie spamuj bez sensu. To, czy je napisaliśmy, czy przez odpowiednie kontakty je otrzymaliśmy, to nasza sprawa i nie jest to żadna różnica. Ważne, że je posiadamy i mamy możliwość stworzenia takiego projektu dla polskich graczy no-Premium! ;-)

Opublikowano

Ale co mam Ci podać? Ich nazwy, czy co? Na co Ci nazwy takowych pluginów przydadzą, bo nie rozumiem.

Nie odbiegajmy od tematu panowie, po prostu wypowiadajcie się, czy chcecie taki serwer. ;)

Opublikowano

Muahah, wstałem. ;x

Prosimy o dalsze wypowiedzi, bo naprawdę nie wiemy, czy lepszy dopracowany Network, czy taki Polski Hypixel.

Z jednej strony Polski Hypixel no-Premium, to by było coś, ale z drugiej strony opinie od Was nie są zbyt ciekawe...

Opublikowano

Dobry pomysł tylko non premium to jak dużo ludzi sie dowie to ci moze wywalic serwer.

Hehć, spokojnie, będziemy mieli potężną maszynę, dodatkowo nie wpuścimy na raz na serwer 500 osób. ;-)

Opublikowano

Ja jestem na tak, jak chcecie jakieś skrypty/pluginy to piszcie do mnie.

Pluginy mamy praktycznie gotowy, trzeba tylko kilka pluginów przepisać, ale mamy już od tego człowieka.

Tak czy inaczej jakbyśmy naprawdę potrzebowali pomocy, to napiszemy. ;-)

Opublikowano

W 100% bym na nim grał :D

Pluginy mamy praktycznie gotowy, trzeba tylko kilka pluginów przepisać, ale mamy już od tego człowieka.

Tak czy inaczej jakbyśmy naprawdę potrzebowali pomocy, to napiszemy. ;-)

Jak coś też mogę pomóc bo serwer byłby naprawdę fajny szczególnie jeśli non-premium :)

cover.png?dl=0

Opublikowano

Wielkie dzięki za te opinie, teraz już jestem niemal pewny, że serwer wypaliłby. ;)

Proszę o dalsze głosowanie! ;-)
Chcemy mieć pewność, że ktoś w ogóle zagra...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...