Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - beka

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ten hejt w stronę ludzi noszących rurki jest już doprawdy nudny... Uczepiliście się tego kroju spodni, jak rzep psiego ogona i nie możecie odpuścić. Wydaje się Wam, że to Wy zyskujecie fejm i jesteście fajni, ale to z Was jest największa beka, bo jak można oceniać kogoś przez pryzmat spodni, które nosi? :D

lepiej nosić rurki niż być rudym hehehehe

Opublikowano

@mcpopixban: Szanowny mieszkancu miasta. Zaiste powiadam ci. Bólem dupy i zazdrością tego że mam lepiej nic nie zdziałasz, albowiem wiem że chętnie pohycałbyś za krowami, poplułbyś na harmonijce lecz z uwagi na to że nie dojrzałeś do tego by zaakceptować takie rzeczy niestety nie zaznasz tej przyjemności jaką ja zaszczyt mam zaznać na codzień. Thank everyone. Life is beautiful. ;*

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano
@mcpopixban: Szanowny mieszkancu miasta. Zaiste powiadam ci. Bólem dupy i zazdrością tego że mam lepiej nic nie zdziałasz, albowiem wiem że chętnie pohycałbyś za krowami, poplułbyś na harmonijce lecz z uwagi na to że nie dojrzałeś do tego by zaakceptować takie rzeczy niestety nie zaznasz tej przyjemności jaką ja zaszczyt mam zaznać na codzień. Thank everyone. Life is beautiful. ;*

Zazdroszcze ci ze cie w szkole bili haha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...