Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rurki - beka

UniBag

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tworzę ten temat bo mam z was bekę.

Tzn chodzi o tych co tak nie cierpią rurek.

Widzieliście pewnie wczoraj mój temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/1019383-rurki-mi-spadaja/#entry8464246
Jestem ciekawy ilu z was wbiło żeby mnie hejcić, ale po otwarciu spoilera się łyso zrobiło.

Najlepszej jest to że niektórzy nawet spoilera nie otwierali i jechali mnie ^^

A tak serio to nawet nie wiem za co warna dostałem, mam problem ze stopami i muszę od czasu do czasu z rurkami chodzić na nogach w pokazany sposób w tamtym temacie.

No cóż :D Bekę z was mam ;p

Powiedzcie mi czemu tak ciśniecie tych rurkowców? ;D Ja bym takich spodni nawet na nogi nie założył po pewnie w jajka cisną ;p

No, ale jak ktoś je nosi to ja jestem w pełni tolerancyjny ;3 No chyba ze gość zachowuje się jak idiota.

Zajrzyj na bloga -> Click

Weteran
Opublikowano

wiesz, że wraz z założeniem tego tematu rozpocznie się kolejna wojna pomiędzy użytkownikami forum? ;f

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Większość ludzi po prostu hejtuje ludzi którzy ubierają się "inaczej" niż inni się nieco wyróżniają.

Przewiduje że to osoby w wieku 12-14 jak napisał już Cristiano.

Nic nie poradzisz na to.

Opublikowano

Ja mam większą bekę z tego że ludzie nie czytają dokładnie tematów (3/4 użytkowników) i do tego odpisują an temat nie czytając innych postów. Dlatego często ludzie powtarzają co powiedzą UPy.

Np. ktoś napiszę kliknijcie na spoiler to zrozumiecie o co chodzi, a inni tak czy tak swoje. Żałosne :D

Co do tematu. Dokładnie.

Tak samo koleś co nosi rurki może mówić że jebany dres, to nie powinno żyć itp.

Każdy ubiera się jak chce itp. Oczywiście dziwne jak koleś by nosił np. szpilki.

Ale mówmy o normalnych rzeczach. Po coś są te rurki produkowane dla chłopaków nie? :)

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Głupota ludzka. Przeczytają część tematu i już piszą. Ja zawsze czytam do końca. To był dobry trolling.

Takimi debilami nie ma co się przejmować bo oni nawet nie przeczytają twoich argumentów, więc jak masz z nimi dyskutować? Nie da się.

Najmniej wiedzą najwięcej gadają. Taka prawda.

A to, że rurki uciskają jaja to jest zależne od budowy ciała. Mi jakieś 2 lata temu mama kupiła rurki. Zakładam, spodnie jak każde inne. Chociaż wole w szerszych chodzić. Ludzie wierzą ślepo stereotypom a nawet sami nie wiedzą jaka jest prawda.

Opublikowano

Siema, tworzę ten temat bo mam z was bekę.

Tzn chodzi o tych co tak nie cierpią rurek.

Widzieliście pewnie wczoraj mój temat.

http://www.mpcforum.pl/topic/1019383-rurki-mi-spadaja/#entry8464246
Jestem ciekawy ilu z was wbiło żeby mnie hejcić, ale po otwarciu spoilera się łyso zrobiło.

Najlepszej jest to że niektórzy nawet spoilera nie otwierali i jechali mnie ^^

A tak serio to nawet nie wiem za co warna dostałem, mam problem ze stopami i muszę od czasu do czasu z rurkami chodzić na nogach w pokazany sposób w tamtym temacie.

No cóż :D Bekę z was mam ;p

Powiedzcie mi czemu tak ciśniecie tych rurkowców? ;D Ja bym takich spodni nawet na nogi nie założył po pewnie w jajka cisną ;p

No, ale jak ktoś je nosi to ja jestem w pełni tolerancyjny ;3 No chyba ze gość zachowuje się jak idiota.

PEWNIE? Więc pewności nie masz, to jak możesz komentować?

1373986324-U917591.png

Zapraszam do prezentacji serwera uMetin2:

KLIK

Opublikowano

Ej, ale to nie był trolling... lekarz mi kazał na stopach czasami ciężarki takie nosić, ale że cholernie trudno to sobie rurki biorę i naciskam ;)

Opublikowano

Bo ludzie to idioci, większość bezsensownie nabija posty o treści żałosnej, ale w końcu od tego są pogaduszki więc uznaje to za normę ;D

Jeżeli chodzi o rurki to nie będę się wypowiadał na ten temat, nigdy w nie nie zainwestowałem, nie nosiłem więc nie wiem jakie są

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Nie czytacie tematu do końca synowie moi...

Napisałem ze to nie był temat dla beki tak?

Ej, ale to nie był trolling... lekarz mi kazał na stopach czasami ciężarki takie nosić, ale że cholernie trudno to sobie rurki biorę i naciskam

Bekę to ja mam z tych, którzy mnie pociskali lub wbili żeby pociskac.

Opublikowano

Rurki są pedalskie a czemu? Każdy niech nosi to co do niego pasuje. Jak ktoś nosi dresy, które są anty męskie i aseksualne. Proszę, niech sobie nosi mi nic do tego, jego ciuchy, jego sprawa.

@Czy możecie zacząć używać innego słowa niż BEKA?

Opublikowano

PEWNIE? Więc pewności nie masz, to jak możesz komentować?

idź grać w metina, tam znajdziesz swój poziom bo z tego co widzę to słabo u cb z czytaniem

Uważam że gorszą rzeczą od noszenia rurek jest używanie słowa: beka.

bezbek

@top bo w tym kraju ludzie mają we łbach jakiś kompleks czy coś tego typu i zawsze będą się spinać o nic, cebulactwo i tyle kuhwa, mają wykwintne bóle dupska.

Opublikowano

jak mogą odzywać się dzieciaki w wieku 13 - 16 lat o modzie? Dorośniecie, będziecie mieć swój własny wizerunek, na razie w gimnazjum próbujecie zaszpanować swoimi halówkami.

Opublikowano

Jej, znowu o tym samym. Każdy człowiek jest inny więc nie ma co się dziwić, że jeden lubi, a drugi nie. Co to by było jakby każdy był taki sam.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Mógłby ktoś wstawić to zdjęcie na jakiś hosting ? No bo to forum jest takie świetne, że się nie da spoilera otworzyć ...

Też mi szkoda tych, co twierdzą że są pedalskie.

Chyba nie wiedzą, że jest dużo rodzajów rurek, nie tylko "jajognioty"... No ale coż, z stereotypowcami się nie wygra..

Opublikowano

Koniec, proszę o zamknięcie tematu z uwagi na ból dupy nastoletnich obywateli rzeczpospolitej polski.

Opublikowano

Ten hejt w stronę ludzi noszących rurki jest już doprawdy nudny... Uczepiliście się tego kroju spodni, jak rzep psiego ogona i nie możecie odpuścić. Wydaje się Wam, że to Wy zyskujecie fejm i jesteście fajni, ale to z Was jest największa beka, bo jak można oceniać kogoś przez pryzmat spodni, które nosi? :D

@G00D: nie jestem ruda, a w sumie szkoda, bo lubiłam ten kolor, ale za dużo kasy szło na zrobienie takowego. ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...