Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FiberHost - ItemShop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No.to tak mam juz itemshop ale jak dodac do niego oferty i jak zrobic opis ofert i ich cene i tak ze jak ktos tego sms kupi to dostanie range a na serwie napisze sie Gracz ... Kupil Range Vip np.help me pls :)

Opublikowano

Dodaj komende say Gracz [Nick] Kupil [item,Range] myślę ,że ta komenda rozwiąże twój problem, a co do opisu to jest banalnie proste poprostu trzeba umieć czytać ze zrozumieniem

battles,proportional,340,200,d2216c235a6

Opublikowano

A jak z itemkami np zeby dawalo obsa ? gapioza a jak aZRank to setrank user i tp ?

nie setrank tylko:

/azrank nick grupa czas

A co do itemków to chyba /give

Opublikowano

w fiberku o ile wiem %s zastępuje gracza, ale kurwa po co tu spamujesz jak masz od tego BOK

BIURO

OBSŁUGI

KLIENTA

?

MASZ TEŻ GG TELEFON EMAILA A NAWET FAQ!

Bez reklam fb

Opublikowano

O tym napisz do BOK FiberHostu, bo użytkownicy MPCForum raczej nie mają dostępu do logów z płatnościami Fiberhostu...

Opublikowano

Zależy, czy masz dobrze skonfigurowane pluginy... Jak tak, to serwer może stać nawet miesiąc bez reseta i żadnych lagów, jak nie, to może padać co pół godziny...

Opublikowano

denerwujesz mnie idioto, nie umeisz czytać że nie każdy tu ma serwer na fiberhośćie ? NAPISZ NA TE WALONE GG ODPOWIEDŹ MASZ MAX W 1 MIN JEŻELI JEST OBECNY. ( i tak pewnie jego zezowate oczy ominą ten post)

Bez reklam fb

Opublikowano

Zrobilem juz oferty ale jak gracze kupuja pisze im ze bledny kod a jak doladuje sam bez itemshopu to dobry dlaczego ?

Sprawdź czy w API podałeś ID użytkownika.

Opublikowano

Poszukaj na youtubie wpisująć: itemShop - FiberHost

A wie ktos moze czemu raz na jakis czas offa mi sie sam serwer ?

Jak bo prawdopodobnie przeciąża ci serwer możliwe że masz dużo pluginów. PS. Tak nie robi na innych hostingach tylko na FiberHost.pL

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

FiberHost jest ok. Bo ktoś kiedyś kiedyś napisał, że słaby hosting to teraz wszyscy. Kupcie serwer i zobaczcie. I serwer ci się przeciąża od pluginów takich jak wgrywasz:

Poszukaj na youtubie wpisująć: itemShop - FiberHost

Jak bo prawdopodobnie przeciąża ci serwer możliwe że masz dużo pluginów. PS. Tak nie robi na innych hostingach tylko na FiberHost.pL

- Nopl ( możesz w skrypcie )

- ClearLagg ( możesz w skrypcie )

- SignsColor ( Opcja w essentials )

Gdy wchodzisz w zakładkę ItemShop masz przycisk:

Dodaj produkt

Klikasz go a następnie wpisujesz nazwę, opis, link do ikony.

Potem przechodzisz dalej i wypełniasz resztę rzeczy takich jak:

- Cena

- Płatność

- Wiadomość ( tam gdzie komenda usuwająca to wpisz 0 jak jej nie chcesz )

Jak jeszcze nie ogarniasz to masz:

I ODWALCIE SIĘ OD FIBERHOST!

Laptop: Lenovo G500

Procesor: Intel Core i3-3110M 2.40 GHz, 2 rdzenie, 4 wątki

RAM: 4GB

Grafika: HD Graphics 4000

Dysk: 1 TB

Windows: 8.1 64 bit

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...