Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Elohell ? Wirtualne piekło?

Urgot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sam na smartcastach zacząłem grać jakiś czas po wbiciu 30lvl. pier grałem pół na pół (tzn. połowa smart, połowa nie, no i oczywiście spelle normalnie bez), potem grałem smarty na skille ale spelle bez, aktualnie gram na wszystkim na smartcastach. Ciężkie są początki, polecam pograć z 2-3 dni normale z smartcastami, na prawdę, odzwyczaić się od normalnego używania skilli to chwila moment, a różnica w grze na i bez smartcastów jest ogroma. Czas reakcji jest dużo mniejszy. Zamiast na annie klikac f(flash)>r>click>q>click>w>click>d(ignite)>click (na 95% nie wycastował bym nawet połowy tego, co by było równoznaczne z tym że enemy by uciekło sobie od tak bez problemu). Oczywiście na smartach robisz f>r>q>w>d i całe combo leci w chwilę, podczas działania stuna (przeważnie takie combo kończy się fragiem na 6 lvl).

Tak więc, pocierp chwilę dla lepszego końca:)

@down: trolle są wszędzie, różnica jest taka że troll na silverze może być carrniety bez problemu, na diamencie ciężej (ale jest ich mniej). Twój kolega zasłuży to się wybije, nie ma co się martwić dopóki ciągle próbuje. Ty zatrzymałeś się na s5 nie próbując = twój skill nic się nie zmieni dopóki nie będziesz próbował. Ktoś kto się poddaje już na samym początku, nie ma co liczyć na postępy w grze.

PS Nie podchodzcie do gry tak jakbyście mieli wygrać wszystko, bo to niemożliwe:)

League of Legends

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem tak...ja jestem V srebro, dostałem sie tam fartem..., i więcej nie gram. Co zagram mecz to troll. Srebro jest trollowane w piekło, jak i brąz. A złoto? Mam kumpla (aktualnie III Gold), chciał sie dostać do drugiego złota...wygrywał, wygrywał i trafił do trójki, która przechodzi lub nie i zawsze przegra dwa mecze, bo troll...Na Platynkach i Diamentach też są trolle, które idą Harlem Shake tańczyć na mid i lose. Challanger (chyba) jest najspokojnieszy.

Zapraszam wszystkich serdecznie na mój kanał youtube. Nagrywam CS:GO. Jeżeli ludziom będą podobać się moje filmy, będą łapkować, komentować i subskrybować, to będę wrzucał w miarę regularnie filmiki. Zapraszam do oceny mojego najnowszego filmu 1vs5 - clutch [ACE!].

https://youtu.be/ek1A_2F34HE

Opublikowano

Witam.Jestem aktualnie w silver 5 gram adc / jungla. Moj problem polega na tym ze dostaje jedynie po 5lp za wygrany match. Nie raz udaje mi sie wygrac kilka gier pod rzad i zdobyc np. 28 lp lecz gdy przegram 1 gre zabiera mi niestety wszystko. Moje przegrana sa spowodowane przewarznie trollami, feederami i innymi potworami :p Dlaczego inni dostaja np po 20lp za wygrana a ja tylko 5-7lp ? Co z tego ze wygram 2 matche i zdobede 10lp skoro trafie na idiotow w next i strace wszystko. ps. Pisze z telefonu:p

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Ja na początku też myślałem że elo hell istnieje. Spadłem z bronze 2 do bronze 5. Ciągle dawali mi jakiś trolli, lub afk. Ale ten elo hell jest jedynie imitacją. Zacząłem grać pod jungle - na początek kilka normali na rozgrzewke no i jechane.Jak narazie prawie każdy mecz jungle = wygrana. Tak jak panowie mówili - Taktyka Prosa,nauka jednej pozycji, jungle - wszystko jest ważne :) Obecnie jestem w bronze 3 ale i tak cieszę się że moje umiejętności idą w górę.

http://www.lolking.net/summoner/eune/23868871

P.S. Ostanio grałem rankeda z jakimiś flamerami. Zacząłem opowiadać dziwne rzeczy ( jestem jedi, xin skywalzao;Welcome to league of bieber). Ludzie z mojego teamu zaczeli się śmiać, co wpłyneło na motywacje i rozgrywkę. Po ks jedynie przepraszali ( sorry; no problem its just game) Tak więc morale też są ważne.

Opublikowano

staraj sie grać assasinami.

Jestem supportem (platinum ) z westa, konto zostało zbanowane, więc wzialem od kolegi konto z bronze V na eascie.

W tamtym tygodniu byłem w Bronze V, teraz jestem w Silver II .

Wyeliminuj flame i farm !Fakt, że trafiają sie idioci..w ostatnich 10 grach ( 9 wygrane ) musialem toperem isc na double topa albo supporta.

Opublikowano

Jak już ktoś wcześniej wspomniał to nie możesz wygrać wszystkiego, jeżeli zasługujesz na wyższą dywizje, to wyjdziesz tam, ale nie w ciągu 10 gier, czasami w ciągu 300 gier, czasami nawet więcej, a czasami może ci się poszczęścić i 10 gier... na rankedach jest lepszy poziom niż na normalach, tylko na normalach nikt sie tak nie przejmuje przegrana, a tutaj kazdy chce wygrac i jak ktos juz zlamil, to ten mysli, ze gra jest przegrana i zaczyna trollowac, a czasami mozna taka gre wygrac

Opublikowano

Wystarczy zbudować sensowną atmosferę w teamie i grać pozycjami, z których dobrze się gankuje, żeby team nie feedował. Coś w deseń mida i jungli. Dobrze grać duo q właśnie mid+jungle. A w queue jeśli masz np. tak jak ja, że głównie szkolisz się w kierunku jednej linii (w moim przypadku midlane), napisz im że zagrasz tą linię dobrze i poproś, żeby Ci ją dali. Jak trafisz miły i ogarnięty team, to dostaniesz... Sam czasem nie wiem czemu odpuszczałem mida komuś i szedłem na supp ^^

@Up - Powiem Ci, że jak wchodzę na normale to jest większy flejm niż na silverowych rankedach, nic nie daje mówienie im, że to tylko normal czyli "tryb dla trollingu" ^^ No serio, co kogo obchodzi przegrana normala. Jak zaczynam go przegrywać, to nawet sam czasem robie sobie akali full mana manipulator, bo mam całkowicie gdzieś czy to przegram. Co innego ranked, tam idzie zrozumieć czemu ludzie flejmią, ale dalej to tylko gra do cholery.

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

30 min temu grałem rankeda w którym byliśmy upozycjonowani tak :

Top - Zed (Ja)

Mid - Cho'Gath troll pick

jungle - Nocturne który padł na golemach, zaczynając z butami i potami

bot - caitlyn i fizz (fizz miał iść mida).

Przegrałem linie z garenem bo nasz szanowny jungler zrobił 5 ganków, i w każdym padł. Garen bił mnie potem na samo E i dobijał z ulta pod wieżą. NIE MOGŁEM użyć W bo jego Q ma sajlensa o_O. Jedynie co caitlyn zabijała ale też buildu super nie miała (czarny tasak). Fizz afczył przez 5 min i potem feedował. Atmosfera nerwowa wszyscy wyzywają się od zjebów, najbardziej jeździli po mnie bo przegrałem linie, a rezultat jest taki że mieliśmy goły nexus, oni jeszcze wieże przy nexusie. W ostatnim tfie zamiast focus na Vayne i Lux zrobiłem na Garena. Ten tf został wygrany i mecz zakończony Winem i teraz jest kwalifikacja do brązu 2. W tym przypadku udało mi się to wygrać samemu bo szanowny garen wyleciał na pałe i od razu padł to był ich błąd gdyby nie to bg wp. I niech ktoś sobie wmawia że wszystko da się samemu wygrać bo kolega z goldu go kerował do silver V. Jedyne co napisałem przez tą całą rozgrywke to " Shut up bitches and play". Może to ich zmotywowało.

ogq6.jpg

csyt2-signa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...