Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TES Online

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma wyjsc wiosna 2014 , bedzie płatna 9pudełko + abonament ) bedzie on wynosil mniej wiecej 48-55zl miesiecznie (zaleznie od kursu waluty)

I szczerze powiem ze nie zagram , dlaczego/ Profanuja TES'a , + nie mam zamiaru bulic 50 zl co miesiac .

Chca wyciagnac poprostu maksymalnie duzo kasy , , po roku bedzie pewnie tylko pudelko bez abonamentu a na samym koncu free to play z wielkim item shopem.

Typowa strategia finansowa.

Szkoda tylko ze jedyne co maja to poprostu znana serie , mialem dostep do testow , i co? i szczerze narazie ani nie maja gry ani zadnych ciekawych animacji/skilli.

Do tego drewno niemiłosierne.

Wole poczekac na kolejnego TES"a single, wybulic 200zl i cieszyc sie gra.

Opublikowano

Ale to jest akurat dziwny krok, dlaczego?

Blizzard sam, zaczął rozważać opcje wprowadzenia opcji B2P lub F2P do WoWa, bo prawdą jest... Że część tych co odeszła z globa WoWa, wróciła grać ale na privy. I może to głupie, ale wydaje mi się że Blizzard właśnie dlatego rozważa F2P... By wyeliminować całkowicie privy, bo na sądzeniu się choćby z MMORPG4ALL zajęło im to kupy czasu...

Inny powód? Może dlatego, że mogą wrócić gracze co będą kupować itemy w pet shopie do transmorgify lub mini pety / mounty itp.

Jeszcze inny powód? Blizz widzi że F2P, zyskuje coraz więcej zwolenników i chcą przekonać do WoWa, ale trialem tego nie robią. Bo sam mam wątpliwości jeszcze czy ulepszać konto, czy czekać na dzień kiedy WoW będzie F2P.

Nie mniej... Decyzja o P2P ESO nie jest przyjęta ciepło właśnie, przez pryzmat WoWa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...