Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TES Online

doxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo
Co sądzicie o nadchodzącej grze prawdopodobnie tego roku?
Moim skromnym zdaniem będzie hit i wydam z własnej kieszeni hajs na tą produkcję.
Wypowiadajcie się :)

Opublikowano

Fakt jest oczywisty.

WoW się starzeje i to szybko, a coraz nowsze MMO są coraz lepsze. Blizzard może mieć niebawem problem, jeśli czegoś nie wskóra... Jeśli chodzi o Elder Scrolls Online... Czekam z niecierpliwością na to!

Opublikowano

Ale z tego co się orientuje, to GW2 przynajmniej stabilnie utrzymuje się w pułapie trzech milionów graczy. Chyba że powoli się zwiększa to kto wie...

Opublikowano

Faktycznie, gierka bedzie cudna. Jak bedzie za free to też źle, najlepiej bedzie jak trzeba by było wydac raz pieniądze przy kupnie, ale nie abonament. osobiście zagram Argonianinem ;) Nie wiem jeszce jednak jaka profesja, ale cos w stylu cichy zabojca ze sztyletami i lukiem, lekka zbroja, a wy ?

p2a4.jpg

Opublikowano

Jeżeli będzie darmo, zagram 101%, jeżeli będzie płatne 60%, jeżeli abonament 0,0001%. (chyba, że free pivki jak w wowie :D )

Według mnie będzie fajnie tylko przydałby się jakieś raidy etc.

Zapisałem się do bety, ale chuje nie odpisały ;d

Opublikowano

Ja też oczywiście zagram ale jak stanieje. Jestem wielkim fanem Skyrim i nie mogę odpuścić sobie TESO. A zapowiada się rewelacyjnie :)

Opublikowano

Mam również nadzieję że nie będzie to gra typu " Chcesz utrzymać poziom? Wygrywać jakiekolwiek PvP? Zapraszamy do naszego rewelacyjnie drogiego Item Shopu!"

Opublikowano

Mam również nadzieję że nie będzie to gra typu " Chcesz utrzymać poziom? Wygrywać jakiekolwiek PvP? Zapraszamy do naszego rewelacyjnie drogiego Item Shopu!"

Oj to chyba zawiedziesz się, bo większość gier MMORPG zamiast oferować abonament, woli dać item shop lub ewentualnie opcje F2P z limitami i możliwością wykupienia premium Acc. Przykład idzie za SW:TOR np.

Opublikowano

@2 Up

Wiem, wiem ale jest różnica pomiędzy IS opcjonalnym ( jako taki umilacz gry) a IS koniecznym, bez którego nie masz szans w starciu z innymi graczami.

Opublikowano

Wątpię aby twórcy tej gry pozwolili sobie na takie coś jak IS P2W. Abonamentu też raczej nie będzie ;)
Tylko ciekawi mnie jak rozwiążą sprawę bossów. Może zostaną wprowadzone nowe potwory do gry :D

Opublikowano

Zagram owszem ale nie wiem czy zaraz po premierze ponieważ na mojej liście jest Diablo 3 na konsole i GTA V i nie sądzę żeby się to zmieniło.

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Budowniczy
Opublikowano

No tak, czekam na premierę gry, ale niewiem jak to wyjdzie, hitem roku ? Niewiem czy będzie, może wyjdzie lepsza gra, pod koniec roku która przebije wszystkie?

Niewiadomo, lepiej poczekać i się zobaczy :)

A więc, czekam na nowego TES'a Online, i niemam nic do powiedzenia już . . .

Pozdrawiam !

Opublikowano

Wątpię aby twórcy tej gry pozwolili sobie na takie coś jak IS P2W. Abonamentu też raczej nie będzie ;)

Tylko ciekawi mnie jak rozwiążą sprawę bossów. Może zostaną wprowadzone nowe potwory do gry :D

Będą nowe potwory i to dużo.:) A głównym przeciwnikiem gracza będzie Molag Bal daedryczny książę. Co wy newsów nie czytacie!?
Opublikowano

Złe nowiny niosą się z Gamescom.

Elder Scrolls Online będzie posiadało abonament wysokości 12.99 Euro czyli na złotówki 55 zł. Oczywiście można oczekiwać obniżek, jeśli wykupi się subskrypcje na pół roku.

W dobie gdy inne gry przechodzą na model F2P... Elder Scrolls idzie tą samą drogą co WoW...

http://www.cdaction.pl/news-34327/gamescom-13-the-elder-scrolls-online---potwierdzono-bedzie-abonament.html

Czy to dobry krok? To osądzimy po premierze gry za kilka miesięcy.

Budowniczy
Opublikowano

@DesoPL, czyli, że ja nie zagram, nie mam zamiaru płacić abonamentu :(

Przy kasie się nie trzymam zbyt mocno, więc nie zagram.

Ale nadal czekam, może kiedyś będzie za free, a może nie, ale to wkrótce się przekonamy ...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda i tyle. Z przyjemnością bym zagrał, jednak nie jestem w stanie wypłacać miesięcznie 50zł ;[
Gracze bynajmniej nie będą mieli problemów z graczami 9-13 lat :P

Opublikowano

Lepiej zeby zrobili jak GW2 ze kupujesz raz i grasz do bólu dupy a nie zjebane abonament.

"Jeżeli coś chcesz, to powiedz, i tak tego nie dostaniesz"

Opublikowano

Zobaczcie ile zarobią.

1 gra na PC kosztuje teraz maks 150zł.

Tyle oni otrzymają za 3 miechy gry jednego gracza, a jak gra 3 miechy to znaczy, że się wciągnął, a jak się wciągnął to pogra jeszcze dłuugo...

Mniej graczy, ale więcej

kasy z jednego gracza.

Gówniana strategia. ;/

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Ktoś z was wie czy gra wyjdzie w tym roku ?

I jak myślicie jakie bedą wymagania sprzętowe xD?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Wątpię by w tym roku była premiera...

Na Gamescom oświadczyli że będzie gra płatna + mikrotransakcje chcą wprowadzić. Co oznacza że kupę roboty jeszcze mają... Podejrzewam że teraz level desingerzy robią swoje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...