Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Prywatny serwer

N7Reny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , jakieś 4-6 miesięcy temu widziałem tu pliki serwerowe do nt ale to nieistotne.

Chodzi mi o to że gdybym postawił taki serwer co muszę zrobić żeby wgrać własną mapę czy nawet sp?

bawił się ktoś w to??

PS.nie chodzi mi o te od electro

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

nie wiem jakie... przecież napisałem że to nieistotne

Chodzi mi o to że gdybym postawił taki serwer co muszę...

to chyba wszystko wyjaśni

Opublikowano

Lolek. Żeby postawić server musiałbyś uzyskać zgodę entwell czy tam gf, co jest prawie nie możliwe. Jednak nie ściągając od ludzi tam grających ani grosza mógłbyś to zrobić jednak nie wiem jak jest dokładnie z polskim prawem.

Opublikowano

Up@Offtop .W metinie jest 476464646454 serwerow i co nikogo nie interesuje prawo.

@Topic W plikach WAAT musialbys poprostu wpisac kod jesli chcesz skille to w pliku skill.txt

A jesli chodzi ci o W00T to musialbys wejsc do bazy danych i dodac id skilla w tabelce

nostaleh.png
Opublikowano

@ GrAvItY1 dzięki za odp. jak będę miał czas to się tym pobawię może skleję coś porządnego a co do praw itp. właśnie w metku jest 93999 publicznych serwerów a kij wie ile takich 1 osobowych. A ten serwer ma być na 4 osoby...

i na najbliższy czas nie mam zamiaru go publikować dla osób 3... a jakbym chciał wgrać mapę jaki format musi mieć?

Opublikowano

Różnica pomiędzy Metinem a NosTale jest taka, że Metin sam udostępnił pliki, a NosTale nie.

Co prawda "zrobione od nowa", ale i tak to są te same pliki.

QtiV6xY.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...