Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MiniGame Serwer PolishGames! 1.6.2 Non Premium ! Autorskie Pluginy ! Chowany - SPLEGG - BS SPLEEF - The Walls - Arena PvP - Parkour !

NazZeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg PolishGames

IP : s1.hostmc.pl:20107

strzalka.gifTYP: MiniGame

strzalka.gifSloty: 40

strzalka.gifIP: s1.hostmc.pl:20107

strzalka.gifPotwory: ON

strzalka.gifZwierzęta: OFF

strzalka.gifPvP: ON - na Arenie PVP

strzalka.gifPremium: NON

strzalka.gifNether: OFF

strzalka.gifBialaLista: OFF

ADMINI !

NazZeS, KakuProp

INFORMACJE !

Serwer, posiada spolszczone pluginy, Na serwerze są takie MiniGame jak :
- Hide and Seek
- SPLEGG
- BS Spleef
- The Walls
- PvP
- Parkour ( dla nudy ) ;)
Pozdrawiam i Zapraszam na serwer !
Wszelkie błędy Proszę zgłaszać Administracji.

Opublikowano

Ja jednak nie polecam, NaZzeS nawet nie patrzy jak ktoś przeklina na serwerze :O, a stary serwer był lepszy. Pluginy może i autorskie, ale jest jeden fakt który to przewyższa: Jest mnóstwo błędów, np. po Walls'ach zwycięski gracz zostaje na mapie i nawet nie widzieli bo na Walls'ach nie grali, jedynym sposobem na wyjście jest dać się zabić.

Nie popieram grania na tym serwerze (Choć pewnie 15 tys. będzie próbowało tam wejść bo NaZzeS tam gra i nagrał reklamę na YT).

@Edit

A, jeszcze bym zapomniał o moderatorze który zapłacił 30 zł. i o wszystkich ViP'ach, na nowym serwerze już nikt nie miał rangi, nawet Ci co zapłacili za rangę a NazZeS został Sponsorem, ale jedna dobra nowina jest taka, że jak nikt starego serwera nie kupi, to dalej będzie taki jaki jest.

Więc uważajcie jak ponownie będzie nowa edycja.

@Down

To byś chociaż mute'ował, na starym jak ktoś przeklnął najczęściej miał muta albo kick'a, a Kaku już na serwer dzisiaj wchodził, i nawet go o tym błędzie nie poinformowałeś, a co do wpłat którzy wszyscy dokonali nawet jakoś nie wspomniałeś...

Opublikowano

Adi, rozumiem Cie, Ja nie znam się na pluginach itd.. Patrze jak ktoś przeklina ale jeśli nie do kogoś lub coś, ale jeśli przeklina bo np zabił się i potem się śmieje to co innego ; ) A Wallsy Kaku musi naprawić ;/ ;)

Opublikowano

Nie dostałem admina za reklame.. i jesteście w błędzie dlaczego? Bo nie rozdaje adminów. Więc nie wiecie a mówicie.. ;)

Opublikowano

ehh, Po co się tak spinasz hmm. ? Dostałem go za Budowle, oraz pomoc w znalezieniu sponsorowanego serwera.

ból d*pe ściska ;x? I Przez to publicznie źle oceniasz serwer. Nie rozumiem takich ludzi ;x

Opublikowano

To jest Decyzja Kaku, że nie oddaje rang tylko bd od nowa rekrutacja. Niech zgadne ty byłeś takim modem lub coś, dlatego to piszesz obrażasz, spinasz i wgl. wszystko.. ? A do mnie masz pretensje tylko. Jeśli nie to i tak nie zmienia faktu, dlaczego ta spina. Dobudowałem tu wiele rzeczy oraz zbudowałem. A Nie mam czasu ani nie musze się tobie tłumaczyć.

Więc już się nie spinaj..

Opublikowano

To jest Decyzja Kaku, że nie oddaje rang tylko bd od nowa rekrutacja. Niech zgadne ty byłeś takim modem lub coś, dlatego to piszesz obrażasz, spinasz i wgl. wszystko.. ? A do mnie masz pretensje tylko. Jeśli nie to i tak nie zmienia faktu, dlaczego ta spina. Dobudowałem tu wiele rzeczy oraz zbudowałem. A Nie mam czasu ani nie musze się tobie tłumaczyć.

Więc już się nie spinaj..

To czemu niby nie pomyślałeś wcześniej aby o tym z Nim pogadać? Czy ty byś się czuł dobrze, jakbyś wydał np. ViP'a i potem go nie miał? Ty nic nie wiesz, a dobudowanie... parę dywanów i tyle.

@Edit:

I niczym Cię nie obraziłem, jak już to ty mnie ^^

Opublikowano

Parę dywanów? Ból dupy dobija widze.

Adi, pvp, parkour zmiana lobby zmiana spawn. To nie parę dywanów nie dziwie się, że nie chce oddać VIP'a komuś takiemu jak Ty. Ale Ok. Dogadamy się jutro nie bd taki. Dam Ci Vip'a ale nie wiem, wjeżdżasz na mnie i na serwer tylko dlatego że nie masz ViP'a najchętniej to ja bym Ci dał bana ale taki nie jestem. aa oraz Adi jeśli się nie podoba to droga wolna. Nie obrażasz tak.. Przerwa Techniczna ;)

Opublikowano

Tylko mi pisze ,, Can't reach serwer''? Bo mi coś nie działa i to NA PEWNO nie jest ode mnie

Niżej: a ok :) To będę obserwował i temat i listę by zobaczyć kiedy będzie włączony

Opublikowano

Tak na niedługo server Off , Przerwa techniczna, coś nie tak jest.

Adi, przemyślałem to i przepraszam Ciebie za moje zachowanie. Postaram się coś z tym zrobić aby Vip Ci wrócił. Wybacz.

Opublikowano

@Up

Mi nie musisz oddawać, po prostu tylko oddaj tym, którzy go stracili, bo to nie jest dobre.

Zresztą i tak ViP'a nie miałem.

To ja cię też przepraszam za tę "Parę dywanów".

Ale widzisz, ja już na jedną grę 100 zł wydałem, i nic z tego nie mam bo mnie zbanowali, teraz jest tak samo na tym serwerze, tak to jest, wydasz a potem już nic z tego nie masz.

Może i się wysiliłeś budowaniem, ale pamiętam że jest //wand :D

Opublikowano

Adi, powiem Ci szczerze, że ja tego nie wiem, tego kto go stracił. Ale postaram się coś z tym zrobić gdy dane osoby się upomną, Wybacz. Jeszcze raz przepraszam tylko nie miłe było to , że uważałeś , że nic nie zrobiłem, i mam tylko Admina za reklame, bardzo mnie to zirytowało ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...