Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MiniGame Serwer PolishGames! 1.6.2 Non Premium ! Autorskie Pluginy ! Chowany - SPLEGG - BS SPLEEF - The Walls - Arena PvP - Parkour !

NazZeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic takiego prawdopodobnie nie pisał. Oszustwo? Jedynie co oszukał to nas Malinczik, Nic nie wiesz a wciskasz kłamstwa ;) Nie podoba się, Nie komentuj.

Opublikowano

NazZeS po 1 mogą wam ten serwer w każdej chwili zamknąć jak napisze sie do hostingu o oszustwo :)

po 2 haha Wlasciciel za reklame

po 3 sponsor? ile da 12/13zł a ja dałem 30 i jeszcze kaku pisze czy chce kupić adma za doładowanie -,- nie normalnie jesteście śmieszni

NaZzeS, Z adminem tak było, bo mi udowodnił nawet, w końcu Screena ma ze Skype'a jak mu to napisał.

Opublikowano

Ja jednak nie polecam, NaZzeS nawet nie patrzy jak ktoś przeklina na serwerze :O, a stary serwer był lepszy. Pluginy może i autorskie, ale jest jeden fakt który to przewyższa: Jest mnóstwo błędów, np. po Walls'ach zwycięski gracz zostaje na mapie i nawet nie widzieli bo na Walls'ach nie grali, jedynym sposobem na wyjście jest dać się zabić.

Nie popieram grania na tym serwerze (Choć pewnie 15 tys. będzie próbowało tam wejść bo NaZzeS tam gra i nagrał reklamę na YT).

@Edit

A, jeszcze bym zapomniał o moderatorze który zapłacił 30 zł. i o wszystkich ViP'ach, na nowym serwerze już nikt nie miał rangi, nawet Ci co zapłacili za rangę a NazZeS został Sponsorem, ale jedna dobra nowina jest taka, że jak nikt starego serwera nie kupi, to dalej będzie taki jaki jest.

Więc uważajcie jak ponownie będzie nowa edycja.

@Down

To byś chociaż mute'ował, na starym jak ktoś przeklnął najczęściej miał muta albo kick'a, a Kaku już na serwer dzisiaj wchodził, i nawet go o tym błędzie nie poinformowałeś, a co do wpłat którzy wszyscy dokonali nawet jakoś nie wspomniałeś...

Rangi na starym serwerze są cały czas!!! Po wallsach wystraczy wpisac /spawn a itemki które tam masz są jako nagroda -.-

A NazZeS dostał wlasciciela za sponsoring 40 slotów

Opublikowano

@Up

Ale zobacz, serwer (stary) zostanie kupiony dzisiaj o 16-tej, a zresztą, skończyłem już o tym temat

A walls'y... W grze się nie da nic wpisywać, bo niby jeszcze grasz. Więc, nie wymądrzaj się...

Opublikowano

@Odświeżam, Jutro zostanie dodane - One in the Chamber - TNT Run - Castle Defense - Naprawione The Walls-

Opublikowano

@ref.
Dodano One in The Chamber
Dodano TNT Run
Naprawiono The Walls

Castle Defense nie może zostać dodane ze względu na to ,że jest na 1.5.2

Opublikowano

Gratuluje właścicielowi tego serwera za nieużywanie tych samych komend pod rząd....Brawo za to. Sytuacja: kończy się Hide N Seek i trzeba wpisać komendę /ch, ale oczywiście nie można wejść bo wyskakuje takie coś ''Nie używaj tych samych komend''. Przez takie coś straciłem chęć grania tutaj.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Yyy... Pomocy! Chcę wejść na serwer, chcę się zarejestrować i pisze mi że mam już za dużo kont... Pierwszy raz wbijam na serwer, a tu przy rejestracji to wyskakuje... Pomocy! Jak coś to nick Undertaker ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...