Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Palenie Papierosów

xTajemniczyx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej go nie namówisz jeśli on sam nie chce.

Spróbuj z nim pogadać, że to niezdrowe, że się martwisz czy coś. Albo kup mu jakiś 'prezent' pomagający rzucić palenie typu Niquitin ._.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Widzę że jak narazie nie wypowiedział się jeszcze żaden palacz a więc...

rzucenie papierosów nie jest takie proste jak się wydaję, wypowiedzi na temat tego że jest to niezdrowe odpada. Na każdym pudełku papierosów piszę o tym a i tak palacz kupuję co chwilę nową paczkę.

Musisz go najpierw przekonać aby sam zechciał spróbować rzucić palenie + polecam zakupić/wypożyczyć mu książkę Allena Carra "Easyway to stop smoking" (można też ściągnąć z internetu w pdf.)

Opublikowano

Weź nóż i przyłóż do gardła i powiedz mu że ma przestać palić. Jeżeli tego nie zrobi to się zabije.

Powinno działać jeżeli nie, to spal mu wszystkie fajki w piecu.

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

On pali na dworzu a więc mnie nie truje. A co za tym idzie wszystkie takie odpadają.

Sam mi mówi, że to niezdrowe i namawia mnie żebym nie palił.

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Nie namówisz go ;p Mój ojciec zamiast papierosów przeszedł na fajkę(taką jak kiedyś dziadki palili do tego tytoń wkłada i mniej się tym truje, nawet apetym mu wzrósł), a tak to jak niema czego palić to ewentualnie tic-taca sobie weźmie miętowego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...