Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HONDA NSR/YAMAHA DT

SUAdi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yzf125, rs125, cagiva mito 125, aprilia sx 125, husqvarna sm 125, mz sm 125, ktm exc 125 . Co sądzisz o supermoto? I chcesz 2t czy 4t? (2t <33).

Opublikowano

Toleruje tylko crossy w 2T, wszystkie inne sprzęty są dla mnie głupotą, dlatego nie brałbym tej rski czy nsrki.

Pojebana mieszanka, pierdzi, a nie brzmi, śmierdzi, dużo pali i jest awaryjne, co z tego, że pojedziesz nią 160km/h jak musisz ją piłować co staje się niebezpieczne, nie dla silnika lecz dla Ciebie i innych uczestników ruchu, bo za wszelką cenę chcesz dobić vmax i będziesz ją piłował od 150 do 160 przez pięć kilometrów. Motocykle są dla poważnych ludzi mających olej w głowie, dla ludzi z pasją, a nie dla szaleńców czy lapsów, którzy lubią się popisywać pod szkołą lub wśród koleżanek. Jeden błąd może zakończyć Twoją karierę motocyklisty i przy okazji życie kilku innych osób. Przemyśl to.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Tak tylko porownaj teraz 35km aprili rs125 gs z 15 ew. 18 km w takiej yamaszce yzf 125.. Ja bym na twoim miejscu bral supermoto bo jest uniwersalne.

Opublikowano

To Jamajkas, teraz wreszcie poważne wytłumaczenie i to mi się podoba :)

Czyli narazie jestem za Yamaha DT 125x supermoto ;)

Co jeszcze panowie i panie? ;)

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Ale co z tego jak kupisz 4t, skoro to nie jedzie? Takie małe porównanie, jak jeszcze miałem 50'tke na am6'tce. Kupujesz 50'tke, kupujesz cylka za 140 zł na allegro i masz do 90 km/h taką samą moc a nawet większa jak cbr 125 4t. Mi to zwisa jak to brzmi, bo to mała pojemność jest, zwisa mi to ile pali bo za frajde trza płacić, remonty nie są tak częste bo to nie jest aż tak wyżyłowane jak full crossy, no ale fakt.. śmierdzi :D

Opublikowano

f5

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...