Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nudy Przy kompie.

dynamo10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie jedno pytanie do was. Co można robić na komputerze jak sie cholernie nudzi ktoś? każda odpowiedz=like oddemnie ;d prosze o szybkie odp :D

Opublikowano

Odpal sobie Sony Vegas i zmontuj jakiś ciekawy filmik, jeśli nie umiesz to się poucz, potem będzie satysfakcja że robisz ciekawe rzeczy :>

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Możesz grać, możesz oglądać (filmy, seriale, anime - jest tego wiele do wyboru) oraz odwiedzać strony typu "kwejk" oraz "mistrzowie" bo to aby zabić czas.

Oczywiście można jeszcze przeglądać strony typu xxx

Opublikowano

Słuchać Rapu(Chada,Słoń,Pih,Pezet).

Grać(Diablo,GTA).

Wyjść na dwór jak ci się nudzi i jest wiele form zabawy ale wymaga siły(Parkour,Piłka Nożna,Siatkówka,Bieganie)...tylko uważaj na Parkour są tacy ludzie którzy od razu ci powiedzą jaki debil itp. nie raz takich spotykam i mówię im że to dobra forma ruchu więc zamknij mordę i siedź :D

2hxtusn.png

East To West!

Arsenal Is The Best!

Fuck The Rest!

Opublikowano

Fap time? Ja po fapaniu robie sie strasznie glodny i potem wpierdalam pół dnia zarcie z lodówki. Także, FAP TiME = pół dnia.

Opublikowano

Pooglądaj jakieś ciekawe anime.

Jak zobaczysz jedno, to poszukasz kolejnego.

Wyobraź sobie, że każda zakończona seria ma minimalnie 12 odcinków, a każdy odcinek trwa 24 minuty.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

tacy ludzie mnie niszcza... nudy przy kompie.. To wyjdz na dwor Co nie wyjdziesz? bo juz nawet kolegow nie masz przez PC siec wiecej to napewno bedziesz miec co robic zamiast isc zapalic buszka czy cos <3

9fhc.jpg

Opublikowano

Bezużyteczna, Demotywatory, Memy, Mistrzowie, Komixxy, Kwejk. Przejżyj wszystko, a nudzić ci się raczej nie będzie.

Jak dobrze znasz angielski to jeszcze 9Gag i jak interesujesz się LoLem to EloHell.

Opublikowano

tacy ludzie mnie niszcza... nudy przy kompie.. To wyjdz na dwor Co nie wyjdziesz? bo juz nawet kolegow nie masz przez PC siec wiecej to napewno bedziesz miec co robic zamiast isc zapalic buszka czy cos <3

Tacy ludzie jak ty mnie niszczą, wróciłem z plaży, cały dzień przesiedziałem, zmęczony jestem strasznie ale nie chce mi się spać. No to siedzę przed kompem i się nudzę. Bo nie mam co robić. PROBLEM ?!

@topic

Pograj

Odpowiadaj idiotom w idiotycznych tematach i dostawaj za to warny. (Źródło: Własne)

Pograj w coopa z kolegą

Podrywaj dziewczyny na facebooku/gg

Poprzeglądaj strony na zabicie czasu np. demoty, mistrzowie

Wbij na youtube i pooglądaj wypadki idiotów ew. Jakiś zabawnych komików :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...