Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy dam rade zagrać w lol'a ?!

.Mat3K.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaj nazwę płyty głównej , markę zasilacza. I sprawdź co to za model ram'u. Może się okazać ze twoja płyta nie pomieści wiecej ramu.Zreszta do takiego pc to wydatek rzędu 20-40zl. Mogę ci pomoc.

Opublikowano

Podaj nazwę płyty głównej , markę zasilacza. I sprawdź co to za model ram'u. Może się okazać ze twoja płyta nie pomieści wiecej ramu.Zreszta do takiego pc to wydatek rzędu 20-40zl. Mogę ci pomoc.

Skoro to takie nieduże wydatki to na jaką karte zmienić i ile ramu dokupić ?

Płyta główna to : Gygabyte : GA-945P-S3

Co muszę zmienić aby grać bez lagów w tf i wgl ;c ?

Gdzie kupic te części ?

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Jak dla mnie to nie ma potrzeby wydawania niczego, oprócz RAM'u.

Mam prawie identyczny sprzęt.

Grafika ta sama, procek minimalnie gorszy, bo 2x1.80.

Jedynie mam 2GB ramu.

Na minimalnych ustawieniach około 35-40fps. Nigdy nie spadają podczas tf'ów itd.

Spokojnie jeszcze siedzę na tsie, włączone gg oraz w przeglądarce leci muzyka.

Jedyne przypadki to kiedy w lecie było na prawdę gorąco, 30stopni, to musiałem wyłączyć przeglądarke i tsa itd, ale 30fps nie spadło.

Opublikowano

| w jakiej cenie i gdzie najlepiej ramy dokupić , i cz będą zgodne z moja kartą ?i tymi 512 ;c

@ Zaopatrzyć się w 2 GB czy mniej/więcej

A te minimalne ustawienia bardzo bolą? (okaleczają grę ?)

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Napisałem ci , pierwsze podaj markę zasilacza , płyty głównej i nazwę ramu jaki aktualnie masz ! Pózniej ci powiem co masz dokupić , jaki tym ramu itd.

Opublikowano

fps bedzie malo pewnie z 20 to max, nie oplaca sie inwestowac w taki komputer wiec nawet nie probuj bo to beda pieniadze wyrzucone w bloto.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Gadacie pierdoły.

mój kumpel ma intel celeron 2,5ghz x2, 2 gb ramu i zintegrowana grafike intela g33/g31 express chipset family (ktora nadaje sie tylko do wyswietlania pulpitu tak naprawde) osiaga 30-37 fps na najnizszych ustawieniach.

ten twoj procesor jest lepszy na pewno niz ten celeron mojego kolegi (celeron glownie do pracy biurowej jest - nie do gier)

dokupienie dodatkowej pamieci na pewno pomoze ;) z 512MB do 1024MB jest zauwazalny najwyzszy wzrost wydajnosci na XP.

Opublikowano

Możecie mi wierzyć lub nie ale na najniższych + wyłączony dźwięk mam 35-50 fps (wzrastają stopniowo od 1 a pużniej trzymają się ok. 30+ fps) ale za to milion pingu i do gry dołączam w 4-6 minucie da się coś z tym zrobić ?

Abym szybciej dołączał do gry i miał mniej pingu ?

1374642900-U336505.png

by Jakim08

Opublikowano

Ja Ci mogę powiedzieć, że na tym sprzęcie z pierwszego postu pójdzie Ci. Dokup 2 gb ram. Mam dokładnie taki sam. Tylko ja mam 3 Gb ram. Na najniższych mam 50+ fps'ów

Opublikowano

proponuje cie pierw sciągnąć lola i zagrac, pozmieniac ustawienia i sam zobaczysz. To co niektórzy tu pisza to smiech na sali, ja mam 2 x 2.10 ghz, GeForceu Cuda G105M 512 i 2,5gb ram i na srednich ustawieniach mam po 30 fps, więc nie przejumuj sie tym co tutaj piszą tyllko sciągnij gre i zobacz

Opublikowano

Nie dasz rady zagrać chyba że chcesz pokaż slajdów zamiast gry moim zdaniem po prostu zainwestować w [intel Core i3 - 2 gb ramu - GTX 680]

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Matko...

Mam taki sam sprzęt, tylko więcej ram'u. Ja dokupi z 2GB ram'u to pójdzie mu na najniższych. Będzie miał 45-50+ FPS'ów

Opublikowano

Japierdole ludzie! Jak was czytam to mi się złe robi! Na tym sprzęcie spokojnie pogra tylko niech mi poda parametry kompa dokładne , powiem czy może wgl coś dokupić! Każdy z was pisze "kup ramy" a to nie takie proste.. Nie wiadomo czy na to płyta główna pozwoli czy zasilacz uciagnie, czy na rynku są jeszcze takie ramy jak ON ma! I częstotliwości ramu - pewnie wielu z was tu obecnych nie wie co to jest...

Nie wiesz? Nie udzielaj się!

Do autora:

Pisałem ci podaj specyfikację kompa pełna a ci powiem co i jak, jak mi nie napiszesz to ci nie pomogę, bo pisałem do cb już 3razy , ale jak nie to nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...