Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przenośny lol

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo lol to gra portable? Zgram na pend. i na nowym kompie odpale? Nie chce obecnie na 0,4 down pobierać. :^)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Sam przenosiłem lola z komputera na komputer,

za pomocą "pendrajwa" żadnych problemów z

odpaleniem i graniem nie było i nie ma.

Jakie to upierdliwe...

Opublikowano

Zależy jaki masz system ;) Jak masz np windows xp 32 bit i przeniesiesz na 64 bit windows 7 to gra wg. nie odpali ;) Najlepiej przenosić instalke lola , oraz wgrać program pando media booster .

Opublikowano

Zależy jaki masz system ;) Jak masz np windows xp 32 bit i przeniesiesz na 64 bit windows 7 to gra wg. nie odpali ;) Najlepiej przenosić instalke lola , oraz wgrać program pando media booster .

Wczoraj próbowałem to czegoś brakowało, ale nie wiem dokładnie czego, na 1 sticka 8gb mi się nie zmieści, więc na 2 musze.

btw, co ma bit do tego, lol

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Chyba cie synek cycki bolą. Lol działa na x32 i x64 a jak przeniesiesz z xp x32 na win7 x64 to niby czego ma nie działać, młocie? Takie kurwa znawcy komputerów sie znaleźli, jak moja babcia.

Według mnie powinno bez problemu działać z pendrive. Był gdzieś na forum temat, i komuś nie działało.

http://www.mpcforum.pl/topic/913839-pytanie-lol-i-pendrive/

http://www.mpcforum.pl/topic/794287-pytanie-lol-na-pendrive/

Specjalnie to mnie to nie bolało, coś troche w brzuchu, ale to pewnie po leczu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...