Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Lol na pendrive

lucyfer07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam tutaj pytanie co jest potrzebne aby caly lol dzialal na innym komputerze bez jego instalacji. Wiem ze caly lol, pande tez? Prosze o napisanie.

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

No niektorym dziala ( przynajmiej tak pisali ) ale np mojemu koledze sie nie udalo

Warto sprobowac

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Gość ArronBaDo
Opublikowano

Mi działało, kiedy przegrywałem sobie na pendrive lola, a później na laptopa wyskakiwał błąd, że nie ma jakiegoś tam pliku, po wpisaniu jego nazwy w goole od razu go pobrałem, wkleiłem tam gdzie być powinien i lol działał bez problemów, updaty itp. wszystko działa wyśmienicie do dziś :P

Tak samo dawałem koledze na pendrive, bo ma słaby internet i miał ten sam problem, wystarczy pobrać plik, wkleić i działa.

Przynajmniej w moim przypadku tak było.

Opublikowano

Wiem, ze dziala kopiowany z pendriva, ale czy dziala odpalany z niego to watpie- bedzie brakowac plikow w rejestrze.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Temat do zamkniecia. Poradzilem sobie. Poprostu musialem stworzyc na dysku z windowsem plik "Riot Games" i cala gre tam wrzucić.

Pomagam w sprawach komputerowych

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...