Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting za SMS!

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm...ciężko będzie -,-

Proserwer słyszałem że ujowy ;p Myślałem kiedyś na mintshost ale na całe szczęście przed zakupem postanowiłem sprawdzić ich BOK.Wysłałem do nich emaila i...do dziś nie otrzymałem odpowiedzi :D

Stwierdziłem że nie chce mieć strony w taki gó*nie mimo tego że mają dobre ceny i kupiłem u droższego biznes-hosta.Czy żałuje?Nigdy ;p Hosting super, support odpisuje po 2 godzinach jednym słowem polecam ;)

Ale jak ktoś już tu trafnie zauważył trzeba płacić "z góry" a nie co miesiąc ;p

Pomyśl nad cba.pl.Miałem już u nich parę stronek i jestem zadowolony :) Co prawda nie były one jakoś super duże ale skoro chcesz płacić smsem to zgaduje że jakieś dużej witryny nie tworzysz ;)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zapraszam do nas -> http://blutu.pl

Obecnie mamy promocję dla 5 pierwszych userów - 50% taniej przy płatności przelewem dla pakietów SILVER, GOLD oraz PREMIUM

Jesteśmy nowym właścicielem marki blutu.pl

Cały projekt obecnie hostowany jest w Łodzi, w naszym DC.

Usługi świadczone są na serwerowym sprzęcie marki Dell, z dyskami SAS 10K i sprzętowymi kontrolerami RAID.

Kod rabatowy: blutu4mpc

Opublikowano

Możesz także skorzystać z darmowego hostingu. Osobiście uważam że jest lepszy od niektórych płatnych.

http://ct8.pl

if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } }

Opublikowano

Niestety użytkownikiem nie jesteś i nie dostałeś maila o zmianie serwera. Hosting już działa.

if(!success()) { $tryagain = rand(1, 2); switch $tryagain { case 1: tryagain(); break; case 2: exit; break; } }

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...