Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hosting za SMS!

Gość Szaki22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Poszukuję dobrego i prostego hostingu www za sms, Oczekuję 300-400MB Oraz najlepiej w prawdzie nie koniecznie ale dobrze by było transfer bez limitu. Proszę o nie wymienianie proserwera gdyż jest to marny hosting... ;) Z góry dziękuje za ciekawe propozycje.

Opublikowano

Generalnie każdy hosting z opcją "e-portfel", gdzie możesz sobie doładować przez SMS. Chyba najpopularniejszym sms-owym jest xaa.pl.

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Generalnie każdy hosting z opcją "e-portfel", gdzie możesz sobie doładować przez SMS. Chyba najpopularniejszym sms-owym jest xaa.pl.

To prawda, Jest najpopularniejszy lecz jego wydajność jest bardzo niska... o cenach to już nie wspomnę.

Opublikowano

Ceny, bardzo niskie jeśli o to chodzi ;p.

Spróbuj Biznes-Host (Nie ma płatności miesięcznej, ale możesz z SMS uzbierać x))

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Ceny, bardzo niskie jeśli o to chodzi ;p.

Spróbuj Biznes-Host (Nie ma płatności miesięcznej, ale możesz z SMS uzbierać x))

Interesuje mnie raczej płatność miesięczna.

A co sądzicie o blutu.pl? Nie wiem czy ktoś miał styczność. i czy warto u nich kupić? :)

Opublikowano

Miałem nie jeden host na Proserver.pl i nie było źle jak na hosting za sms ;) ale lepszą maszynę za darmo miałem na hostinger.pl \\ Mam na myśli pierwszą ofertę na proserver ;D bo chyba kolejne są lepsze od hostinger.

Opublikowano

Jako kolejna osoba, polecam hosting za SMS, Proserwer.pl ;) Mają duży wybór planów hostingowych, i najczęściej ich serwery są szybkie i stabilne.

Jedyny minus jest taki, że trochę ignorują klientów.

Opublikowano

Z tego co słyszałem, na serwisie boo.pl nie można polegać, podobno często mają awarie techniczne (nie jestem tego pewiem, kilka miesięcy temu o tym słyszałem) ;) A co do drugiego serwisu, to nigdy o nim nie słyszałem.

Moim zdaniem, najlepszy jest hosting unixstorm.org. Może i nie ma płatności SMS, i ceny są wyższe, ale hosting jest moim zdaniem najlepszy na rynku ;)

Opublikowano

Z tego co słyszałem, na serwisie boo.pl nie można polegać, podobno często mają awarie techniczne (nie jestem tego pewiem, kilka miesięcy temu o tym słyszałem) ;) A co do drugiego serwisu, to nigdy o nim nie słyszałem.

Moim zdaniem, najlepszy jest hosting unixstorm.org. Może i nie ma płatności SMS, i ceny są wyższe, ale hosting jest moim zdaniem najlepszy na rynku ;)

Boo.pl odpada na 100% Trzeba tam podawać bardzo dużo danych osobowych, Proserwer.pl też odpada... tak jak kolega @up powiedział. Kompletnie ignorują klientów ;_; Na odpowiedz trzeba czekać nie raz tydzień.

Opublikowano

xaa.pl to jest domena należąca do Proserwer.pl, który już odpadł ;)

Opublikowano

a wymieniajcie se i wymieniajcie !

N I G D Y N I E X A A ! ! !

Ja kiedyś korzystałem z internalhost-sms.pl lecz teraz chyba został przeniesiony na enderchest.pl i to ten sam hosting - Naprawdę jest S U P E R !

Teraz korzystam z FiberHost.pl i jest E X T R A - nie dość że niska cena to jeszcze można się z niki dogadać o niższą lub o sponsoring :D

Polecam te dwa hostingi ;)

gra.png

Opublikowano

Napisz do mnie na pw, oddam Ci kawalek mojej maszyny. Tylko najpierw chce wiedziec do czego Ci to bedzie potrzebne, skoro transfer bez limitu o.O

Tak.

Opublikowano

xaa.pl jest bardzo dobry bo wysyłając sms'a np za 25zł do portfela daje ci tyle samo czyli 25zł.

Kupując lepszy pakiet xaa jest naprawdę dobre. Później załatwisz sobie najwyżej domene.pl i tyle.

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Do wszystkich za przeproszeniem idiotów. Proserwer.pl jest najgorszym z możliwych hostingów nawet, jeśli wliczymy wszystkie darmowe hostingi. Dzieciaki chciały nabić posta bo widzą hosting za sms to oczywiście muszą napisać xaa.pl. Proszę was, ten hosting to zwykły pic na wodę. Dają takie ograniczenia za 3 zł, że nie idzie się wymieścić nawet z małym portfolio. 100MB za 3zł? A co powiecie na 10GB za darmo? Ceny także nie są "bez VATu", ponieważ kilka groszy kosztuje ich ten serwer do utrzymania a doliczając do tej ceny kwotę, jaką sobie liczą za "świetną obsługę" oraz VAT, wynosi właśnie 3zł SMS.

Opublikowano

Do wszystkich za przeproszeniem idiotów. Proserwer.pl jest najgorszym z możliwych hostingów nawet, jeśli wliczymy wszystkie darmowe hostingi. Dzieciaki chciały nabić posta bo widzą hosting za sms to oczywiście muszą napisać xaa.pl. Proszę was, ten hosting to zwykły pic na wodę. Dają takie ograniczenia za 3 zł, że nie idzie się wymieścić nawet z małym portfolio. 100MB za 3zł? A co powiecie na 10GB za darmo? Ceny także nie są "bez VATu", ponieważ kilka groszy kosztuje ich ten serwer do utrzymania a doliczając do tej ceny kwotę, jaką sobie liczą za "świetną obsługę" oraz VAT, wynosi właśnie 3zł SMS.

Trochę masz racji. Dla mnie ich serwery są wystarczające bo nie mam dużych wymagań fakt są dość drogie, ale już i tak dawno zrezygnowałem z ich nędznych usług. 2 tygodnie czekałem za odpowiedzią od supportu. Gdyby ich serwery były za darmo to bym to zrozumiał.No ale nie po to płacę żebym musiał czekać 2 tygodnie. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...