Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

|::| WarCrafters |::| [ZAPOWIEDŹ] [1.6.2] [128 SLOTÓW] [AUTORSKIE GILDIE JAK U SKKF!] [TAGI] [FORTUNA] [16GB] [PLECAKI]

Avicii.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP: Serwer jeszcze nie wystartował, nie wiesz co jest autorskie, co nie, co potrafimy, a już krytykujesz.

Zastanów się nad tym co piszesz.

"Co do hejterów, dobrze wiesz co o nich sadze,
chcesz pluć mi w ryj, to zapraszam na mój koncert.
To co teraz mowie może być niestosowne,
tak samo jak zachowanie niektórych tu do mnie"

ref

Opublikowano

Napewno zagram na tym serwerze z moją ekipą :) Mam nadzieje , że serwer to będzie Hardcore&Gildie i ma sieę np 2 życia na start

x

Opublikowano

No, cieszę się bardzo. ;>

Wszystko jeszcze raz sprawdzamy aktualnie, ogarniamy Firewalla na dedyku, bo się posypał, ale już wszystko naprawiamy. ;-)

Opublikowano

MVozik, dnia 09 Sie 2013 - 16:20, napisał:

Aha. dTO bardzo dobrze widać, że ogarniacie serwer !

No dobrze, dobrze. ;)

Wgraliśmy już naprawiony firewall, zmienione dropy i załataliśmy dość dużego buga. :)

Dodatkowo lepsze zabezpieczenie dla OP'ów.

Opublikowano

A itemy wymagane do zalozenia gildii ? Ja bym proponował wgrać swietny plugin Factions.

Macie zrobione reklamy ? bo na serverze 20/128 to raczej nikt nie chce grać;/

Opublikowano

@up Reklamy mamy dobre, Mamy mały problem z gildiami, Jest bug którego nie da się usunąć i jesteśmy zmuszeni zmienić na factions. Factions mamy 100% spolszczone.

Opublikowano

Na prośbę autora z raportu, kosz.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...