Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Subforum DeadZ

Czaka.

DeadZ  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta?o nowe subforum zwi?zane z DeadZ ?

• Tak
      30
    • Nie
      13
    • Nie mam zdania
      1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak czytam te wasze komentarze to aż mnie ręka swędzi żeby wam wypier*dolić że tak to opisze.

Ci którzy nie grali w DeadZ nie powinni głosować
Ci co uważają że DeadZ ma dużo cheaterów , dla waszej wiadomości , cheaterów w DeadZ jest MNIEJ niż w INFESTATION oryginalnym !
Cheaty z ilikecheats nw czy bd działać , może są dwa te same silniki do gry , ale są inne anty cheaty więc wątpie.
Patche to bardzo dobry pomysł z ich strony , bo jak sami wiecie w czasach gdy dawniejszy WARZ nie miał antycheata jedyny okres kiedy można było spokojnie pograć było kilka godzin/dni po patchu bo cheaterzy nie nadążali z tak szybkim wnikaniem w PB i sprawdzaniem co można jeszcze robić a co już nie będzie działać.

Krótko zwięźle i na temat :
DeadZ-Emulator infestation z lepszym antycheatem , lepszym dropkiem itemków , innym recoilem i spreadem niż w warz.

Na ten czas , odkąd emulator powstał , powstało do niego ok. 6-7 cheatów przed wprowadzenim ANTYCHEATA ! , tymczasem do infestation (warz) było już ok 100+ cheatów i to różnych no clipy , speed hacki , no spread , infinity ammo itd itp. a do deadz CHAMSy , ESP .

Po wprowadzeniu antycheata do DeadZ (tego lepszego sprawniejszego) powstały 2-3 cheaty , jeden z nich pewnie niektórzy go używali to Asuka stworzony przez DarkLinuxz'a który specjalizuje się w tym parę lat. Z tego co wiem był to dopiero 2 cheat który posiadał force headshot , no spread oraz normalny ESP.

Tymczasem do infestation którego developerzy maja kasy po uszy wyszedł w miarę dobry antycheat 3-4 miesiące po tym jak zrobiono go w DeadZ , Ci developerzy nie mają tyle pieniędzy a jednak potrafili zrobić dla nas o wiele lepszą rozgrywkę z tym samym mechanizmem !

Podczas gdy w infestation jest jedna mapa i 1 granat (...)
Natomiast w DeadZ Są 2 nowe mapy PvP , serwery PvE , parę rodzajów granatów ( Flash granade , Smoke Granade ) są też wyrzutnie rakiet , rakiety jako ammo do nich , parę nowych sniperek , samochody mają większy postęp niż w infestation albowiem już posiadają je lecz mają kilka bugów ;s , w sklepie są dostępne nawet ściany do budowy własnego pomieszczenia na mapie (stawia się je jak barykady) i wiele innych ulepszeń których nie ma w infestation.

Pan z kopią nicku z unknown cheats (IZeD) , powinien mieć usunięte konto , i po za tym rozpowszechnia fałszywe dane , asuka nie został zrobiony dzień po updacie w deadz tylko 6-7 dni później więc nie wiem skąd bierzesz te bajki.

Podsumowując tak jestem za stworzeniem subfora dla DeadZ.

Opublikowano

@up

jedyne co mi przychodzi do głowy to łał!

Nawet nei wiedziałem że w deadz są granaty i servery pve.

Gdize granatów szukać? I jak sie nazywają servery pve?

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@up

jedyne co mi przychodzi do głowy to łał!

Nawet nei wiedziałem że w deadz są granaty i servery pve.

Gdize granatów szukać? I jak sie nazywają servery pve?

Granaty flashbangi znajdowałem najczęściej w Aptece , czy tam szpitalu zależy jak to zwiesz :D , smoke , widziałem tylko w marketach :D

A i tak przy okazji mi się przypomniało kolega z pierwszej strony ma racje z jednym jeśli już takie coś ma powstać to lepiej żeby te subforum nazywało się Emulatory , jako że jest wiele emulatorów i inne osoby mogą być złe o to ;) ale tak czy inaczej jest to zajebisty pomysł.

Opublikowano

A te servery pve?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Jezeli macie zamiar pisac posty ktore wygladaja tak " Nie do dupy" lub "No fajnie 80% na tak, a 20% na nie " to nie piszcie...

-Moim zdaniem DeadZ zasluguje na to, aby mial swoj kat na forum.

Wszyscy ludzie ktorzy pisza "Forum nie popiera piractwa" zerknijcie na Metina i tego typu gry. (Mydlenie oczu)

- A jezeli chodzi o cheaty to przeciez logiczne, ze w kazdej grze ludzie szukaja ulatwienia tak ?

jezeli chodzi o Deadz to jestem zadowolony, widac, ze administracji zalezy, boty pobiegaja pare dni i nie ma ich pozniej na dluzszy czas :)

Jestem na TAK !

Opublikowano

DeadZ to głupia masówka marny klon z cziterami Infenstation i do tego pirat .....

Głupia to jest Twoja odpowiedź.

"Z cziterami infestation" w deadz jest mniej cheaterów niż w oryginalnym , szok co nie ?

Marny klon , jednak Developerzy DeadZ pomimo tego że nie biorą żadnych pieniędzy od graczy mają bardziej rozbudowaną grę niż oryginalna która otrzymuje miliony złotych tygodniowo , jest tam więcej itemków , więcej map , więcej wszystkiego.

Więc nie wiem czy to taki marny klon ;)

Opublikowano

Zapytam z ciekawosci. Jak.nazywa sie ta druga mapa? Ewen. gdzie mozna zobaczyc ss ?

test

Opublikowano

Głupia to jest Twoja odpowiedź.

"Z cziterami infestation" w deadz jest mniej cheaterów niż w oryginalnym , szok co nie ?

Marny klon , jednak Developerzy DeadZ pomimo tego że nie biorą żadnych pieniędzy od graczy mają bardziej rozbudowaną grę niż oryginalna która otrzymuje miliony złotych tygodniowo , jest tam więcej itemków , więcej map , więcej wszystkiego.

Więc nie wiem czy to taki marny klon ;)

Mpc forum nie popiera piractwa :) a i DeadZ to KeyLoger mojemu koledze przez DeadZ włamali się na skrzynke i do tego ich strona była przez tydzień na hasło i sam mam czity do DeadZ :) własno ręcznie robione skryptami więc słaby mają antycheat

Opublikowano

@up

Co jeszcze w tej bajce było?

Opublikowano

Tak . jeśli można by było to też zrobić dla innych emulatorów takich jak :

Global Z

Apocalyps3nD

Invasion mmo

etp.

Jak ktoś chce cheat

Asuka do Dead Z to tu link

brak skanu

//Brak skanu

55aR3G.png

Opublikowano

Mpc forum nie popiera piractwa :) a i DeadZ to KeyLoger mojemu koledze przez DeadZ włamali się na skrzynke i do tego ich strona była przez tydzień na hasło i sam mam czity do DeadZ :) własno ręcznie robione skryptami więc słaby mają antycheat

Hahahahaa jebłem ty to masz żarty.

Co z tego że nie popiera ? nie wiem czy widzisz ale od tego jest temat więc najlepiej to se okulary kup.

Takiej bajeczki to jeszcze nie słyszałem , DeadZ ma 12.000 lajków na fb i nikt się nie skarżył więc jeśli twój kolega ściąga byle gówna to się nie dziw.

Już Ci ktokolwiek uwierzy że masz tego cheata.

Tak . jeśli można by było to też zrobić dla innych emulatorów takich jak :

Global Z

Apocalyps3nD

Invasion mmo

etp.

Jak ktoś chce cheat

Asuka do Dead Z to tu link

https://mega.co.nz/#!eIlRVATB!RvwESS-1NGtPBBf30NTpv0QnXNJjdX_YKdJ0sNReUlU

Po pierwsze linki podajemy ze skanem

Po drugie cheat jest nieaktualny działał 20 czerwca...

Opublikowano

Ogar ludzie. Nie można pozwolić do czegoś takiego.

Załóżmy, że wy zrobiliście gre. Chcielibyście być tak JAWNIE I DOBTNIE okradani?

100% Nie

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Ogar ludzie. Nie można pozwolić do czegoś takiego.

Załóżmy, że wy zrobiliście gre. Chcielibyście być tak JAWNIE I DOBTNIE okradani?

100% Nie

A jednak na to pozwolili ;]

To czy będzie tutaj to subforum nic nie zmieni więc nie wiem o co Ci chodzi ? :P

Gdybym stworzył grę więcej wydał bym pieniędzy na ochronę danych niż na nią samą ;]

Opublikowano

Tylko, że to nie oni wszystko to hm... "wykradli". Tak naprawdę zrobił to człowiek który opublikował to na pewnym forum. Teraz każdy może sobie zrobić priv, więc tworzenie takiej subforum jest bezsensu, bo jeśli to się uda to zaraz wszyscy będą chcieli swoje serwery. Wydałbyś więcej na ochronę danych, ja bym wydał więcej na tworzeniu lepszej gry :)

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

Panowie, nigdy nie myślałem, że będzie tu takie zamieszanie :D

Werdykt po moim powrocie z urlopu czyli po 23 sierpnia.

:)

Na razie zamykam, bo po przyjeździe bym miał ciężko to ogarnąć.

Opublikowano

Otwieram. Postaram się wszystko ogarnąć.

A wy dyskutujecie a nie się kłócicie kto ma jakie zdanie, dobra?

Każdy ma własne zdanie bo każdy jest inny.

Teraz bez kłótni, albo będzie inaczej :)

Oczywiście każdy najlepiej żeby zagłosował w ankiecie :)

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Zasady forum powinny się zmienić z "nie popieramy piractwa" na "nie popieramy warezu" bo z tego co widzę to nie skończy się na pirackich, komercyjnych privach do Metina i Minecrafta..

Ja jestem na tak.

Opublikowano

Rewolucja na MPC forum!

Opublikowano

W MC się też nie popiera pirackiego minecrafta...

Ktoś pisze że ma problem to nie pisze czy taki mc czy taki. Więc wiecie a co do mt2 to nie wiem

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...