Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy administracja nie odróżnia spamu od wypowiedzi na temat?

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up
Pewnie chodzi o użytkownika Mounthains
@Top
Ja mam konto od kilku ładnych lat i nigdy nie dostałem żadnego warna lub ostrzeżenia.
Jeśli dają to pewnie mają powód, a jeśli nie to zawsze można się odwołać.

Moja galeria:

ZZN1o2Z.png

Tą niezaprzeczalnie piękną grafiką uraczył mnie użytkownik Atacama

Urban Exploring, fotografie z różnych opuszczonych miejsc :)

Opublikowano

Dawno na mpc nie siedziałem. powiedzcie mi co to jest GM ;0

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Dawno na mpc nie siedziałem. powiedzcie mi co to jest GM ;0

Global Moderator - Globalny Moderator :)

Teraz muszę coś dopisać, żeby nie było spamu.

Źle zrozumiałeś.

Jeśli widzę odwołanie to dodaje GM'a i to on ustala, czy warn jest słuszny czy nie. Jeśli uważa że nie, to zdejmuje go czy mi się podoba czy nie. Trochę dobrej woli. ;)

No sorry wybacz :) Nie zauważyłem, ale sam proszę potwierdź mi że macie tam jakiś cholerny ranking i jeżeli nie będziecie aktywni to wylatujecie...

A aktywność nabijacie warnami ... szkoda że na siłę.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Jak startowałem na tym forum miałem pewne nieprzyjemności z tamtejszym moderatorem Combat Armsa, był całkowicie człowiekiem niekompetentnym i nawet odpowiadać treściwie na pytania nie potrafił, ale mimo wszystko warny leciały mu świetnie na innych ;) niby tylko jednostka w administracji, a całkowicie potrafił obrzydzić mi relacje z innymi przedstawicielami.

"Nie ma wakacji, nie ma weekendów, nie ma urodzin, ZERO dni wolnych, bo każdy dzień jest ważny!"

Opublikowano

Ludzie sami Sobie jesteście winni. Ja myślę, że nie istnieją warny rozdawane za darmo. Ja mam troszkę tych postów i jedyne co to dostałem ostrzeżenie (bez %), bo napisałem post typu "to co up" i to mnie oduczyło pisać bezsensowne posty i do chwili obecnej mam 0%, chyba, że dostane jakiś procencik za ten post, w co szczerze wątpię.

Opublikowano

Ludzie sami Sobie jesteście winni. Ja myślę, że nie istnieją warny rozdawane za darmo. Ja mam troszkę tych postów i jedyne co to dostałem ostrzeżenie (bez %), bo napisałem post typu "to co up" i to mnie oduczyło pisać bezsensowne posty i do chwili obecnej mam 0%, chyba, że dostane jakiś procencik za ten post, w co szczerze wątpię.

Nie dziwię się, widać ewidentnie że jesteś mało tu aktywny. Masz konto założone w 2011 roku, a dopiero 505 postów.

W dodatku masz tylko 75 like, co nie upoważnia ciebie według mnie do chwalenia się co do warnów.

Mówię tak, z tego względu że twoja mała aktywność jest ewidentnie powodem twojego niskiego poziomu ostrzeżeń w forumowym ekwipunku ;)

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Dragon33, dnia 08 Sie 2013 - 16:51, napisał: snapback.png

Tak

mi się skojarzyło, pisałem kiedyś do admina z nickiem jakoś

zaczynającym się na "mount", parę lat temu miał postać z wrestlingu w

avatarze jak dobrze kojarzę. xD Podajcie mi jego profil.

Pomuszcie i dajcie link

Mouthains.Administrator,który jak się okazało,DDosował MPCforum.A więc temat o nim możesz znaleźć w dziale Zbanowani.

Co do niesłusznych warnów,jeśli wyrażasz swoje poglądy,i stwierdzisz,że muzyka Ci się nie podoba,to ok,żadnego warna na pewno nie dostaniesz.

Gorzej,jeśli będziesz obrażać jej twórców,czy pisać wulgaryzmy,inne głupoty.Wtedy warn jest naprawdę zasłużony.

Opublikowano

Wg. mnie napisanie w takim temacie, że "to muzyka dla zwierząt" to nie jest spam, bo to jest twoja opinia, a temat to "co sądzicie o" B)

shoob.png

Opublikowano

Administrator/Moderator to nie robot każdy się pomyli i zamiast napisać do niego na pw w celu wyjaśnienia sprawy to ty piszesz ten temat. Co do tematu to tak odróżnia wypowiedzi od spamu.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nie dziwię się, widać ewidentnie że jesteś mało tu aktywny. Masz konto założone w 2011 roku, a dopiero 505 postów.

W dodatku masz tylko 75 like, co nie upoważnia ciebie według mnie do chwalenia się co do warnów.

Mówię tak, z tego względu że twoja mała aktywność jest ewidentnie powodem twojego niskiego poziomu ostrzeżeń w forumowym ekwipunku ;)

Miałem przerwę 2 lata, bo założyłem tutaj konto, aby ściągnąć 1 cheata, a zacząłem pisać posty gdzieś w tym roku (nie pamiętam którym miesiącu). Poza tym nie jestem jakimś no lifem, który pisze 100 postów na dzień. W wakacje w dzień pracuję, a w nocy siedzę na forum i piszę posty. Z resztą lepiej jak będę pisał 1 post sensowny na dzień, a nie 50 spamu i płakał o warny.
Opublikowano

Sorry, ale co lajki mają do otrzymanych warnów, bo nie rozumiem? o.O

Tak samo absurdalne jest stwierdzenie, że mała aktywność jest powodem do braku ostrzeżeń na pasku.

Ogólnie myślę, że każdy moderator odróżnia spam od wypowiedzi na temat. W końcu gdyby tak nie było oni nie dostaliby się na posady. To, że Wy czegoś nie uważacie za offtopic nie znaczy, że rzeczywiście nim nie jest. Przysługuje Wam zawsze odwołanie, ale nie to, że warn zostanie zdjęty.

Opublikowano

Sorry, ale co lajki mają do otrzymanych warnów, bo nie rozumiem? o.O

Tak samo absurdalne jest stwierdzenie, że mała aktywność jest powodem do braku ostrzeżeń na pasku.

Ogólnie myślę, że każdy moderator odróżnia spam od wypowiedzi na temat. W końcu gdyby tak nie było oni nie dostaliby się na posady. To, że Wy czegoś nie uważacie za offtopic nie znaczy, że rzeczywiście nim nie jest. Przysługuje Wam zawsze odwołanie, ale nie to, że warn zostanie zdjęty.

Drzazgi w oczach użytkowników widzą, a u siebie kłody nie.

B|

shoob.png

Opublikowano

zawsze mówiłem że poziom inteligencji administracji nie przekracza poziomu gimbuza .
Miyoshi. ty się nie wypowiadaj bo każdy wie w jaki sposób zdobyłać gm .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...