Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy administracja nie odróżnia spamu od wypowiedzi na temat?

Dragon33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak uważacie? Stwierdzam, że jednak nie odróżnia. W końcu 5% to mało, zmotywuje użytkownika do czynniejszego udziały w działach, aby odpracować, heheh. Dat logika

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Shounen, ble

To nie był chyba zbyt mądry post,prawda?

W temacie miałeś napisać swoje anime (które lubisz,oglądasz) a nie krytykować anime,które ktoś tam wymienił.

Gdybyś napisał to samo,ale na dole dopisał anime,które lubisz,nie byłby to offtopic,i warna by nie było.

Opublikowano

To nie był chyba zbyt mądry post,prawda?

W temacie miałeś napisać swoje anime (które lubisz,oglądasz) a nie krytykować anime,które ktoś tam wymienił.

Gdybyś napisał to samo,ale na dole dopisał anime,które lubisz,nie byłby to offtopic,i warna by nie było.

Groźny członek administracji wykryty.

Po pierwsze temat był o wymyślonym anime jakieś użytkownika, więc odpisałem w temacie co uważam na temat kolejnego shounen'a. Za trudne do zrozumienia? Podejrzewam, że każdy z IQ powyżej 80 mógł to wywnioskować.

W zasadzie to miałem sporo takich sytuacji, w temacie "co sądzicie o rapie" czy jakoś tak odpowiedziałem negatywnie w stosunku do rapu i jakiś gimbo-mod dał mi 5% za spam. MpcForum 2013 lol

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Często jest tak, że członkowie administracji rozdają ostrzeżenia za spam rutynowo, nie potrafię określić tego przyczyny. Być może chodzi o wyścig szczurów w notowaniu akcji moderacyjnych, być może wyższe miejsce w tabeli oznacza spełnienie chorej, niezrozumiałej ambicji. W każdym bądź razie - mi udało się zgarnąć 3% za to, że zapytałam o tematykę w jednej z założonych przeze mnie bitew graficznych - rzekomo post nie na temat.

Opublikowano

Jeśli uważasz, że twoje ostrzeżenie zostało nadanie niesłusznie, możesz się zgłosić do osoby, która Ci je dała. Członkowie administracji są też ludźmi i czasem zdarza się komuś pomylić. Nie trzeba od razu robić tematu, gdyż można to załatwić w inny i prostszy sposób.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeśli uważasz, że twoje ostrzeżenie zostało nadanie niesłusznie, możesz się zgłosić do osoby, która Ci je dała. Członkowie administracji są też ludźmi i czasem zdarza się komuś pomylić. Nie trzeba od razu robić tematu, gdyż można to załatwić w inny i prostszy sposób.

Odczytano: dziś, 12:05

No cóż, widzę, że nasz szanowny moderator ma lekkie trudności w odpisaniu na moją prywatną wiadomość. Mam wyjechane już na to konto po unbanie, ale boże, trzeba być retardem aby rozdawać tak ostrzeżenia. I nie, nie mam na myśli pojedyncza osobę, tylko większe grono, bo nie spotyka mnie to pierwszy raz. Mój ban parę lat temu za rzekomy spam i multi najlepszy. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Zgłosiłam się nawet do Global Moderatora, jednak mimo wszystko uznał, że to jest offtopic. Gdyby można to było załatwić w inny, prostszy sposób nie byłoby tylu niezadowolonych osób :-)

Opublikowano

W przeciągu kilku tygodni, znowu się nad tym rozwodzimy.

Are you serious?

Shounen, ble

To ma być konkretny post na dany temat?
Opublikowano

ja dostałem 5% za to, że tłumaczyłem użytkownikowi, co zrobił źle w kodzie, metodą inną niż - zrób to i tamto

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

lamborginiaventadorsyg1.png

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Zgłosiłam się nawet do Global Moderatora, jednak mimo wszystko uznał, że to jest offtopic. Gdyby można to było załatwić w inny, prostszy sposób nie byłoby tylu niezadowolonych osób :-)

Skoro ma rację, to prawda. Czasem niektórzy próbują udowodnić, że mają rację, lecz niestety to nie wychodzi i trzeba się pogodzić z ostrzeżeniem.

No cóż, widzę, że nasz szanowny moderator ma lekkie trudności w odpisaniu na moją prywatną wiadomość. Mam wyjechane już na to konto po unbanie, ale boże, trzeba być retardem aby rozdawać tak ostrzeżenia. I nie, nie mam na myśli pojedyncza osobę, tylko większe grono, bo nie spotyka mnie to pierwszy raz. Mój ban parę lat temu za rzekomy spam i multi najlepszy. xD

Pisz do globala, który ma czas. Zapewne napisałeś do Realla. On odpisuję lecz po dłuższym czasie, ponieważ też ma swoje problemy, zadania itd. Możesz spróbować też napisać do Antixa. On odpisuje zawsze lecz około 22.

@HE Mijoszi w temacie <3

@Była. :(

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jak nie chcesz dostawać warnów niezależnie od działu to argumentuj odpowiedź, dzięki temu nie muszę się obawiać warnami :D Ktoś kto nie lubi odpracowywać warnów to leci na rangę i w razie aplikacji można to stwierdzić imo przez użytkownika bo nie wiem czy ktoś z teamu na to wpadł xD

Opublikowano

Jak nie chcesz dostawać warnów niezależnie od działu to argumentuj odpowiedź, dzięki temu nie muszę się obawiać warnami :D Ktoś kto nie lubi odpracowywać warnów to leci na rangę i w razie aplikacji można to stwierdzić imo przez użytkownika bo nie wiem czy ktoś z teamu na to wpadł xD

Ilu już było takich, co składało podania na kida mając np. 20% ostrzeżeń? Multum według mnie.

Zresztą... Bierzcie pod uwagę, że moderator to też człowiek i ma prawo się pomylić... Chyba że żyjemy w XXII wieku, gdzie nawet ludzie są zautomatyzowani... (Zalatuje mi tu Terminatorem)

Opublikowano

Jest jeszcze coś - Napisałem poradnik i poprosiłem grzecznie o zdjęcie 5% i co? dostałem warna ;)

CPU: Intel Pentium G2030 @ 3.0GHz x2 | GPU: Gigabyte Radeon HD 7790 | RAM: 4GB DDR3

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Pamiętaj!:

1. Team ma zawsze rację.

2. Jeśli team nie ma racji, patrz punkt 1.

Prawdą jest to że za byle gówno warna możesz zgarnąć, ale ból dupy nic ci nie da, bo oni wiedzą lepiej :)

Ilu już było takich, co składało podania na kida mając np. 20% ostrzeżeń? Multum według mnie.

Zresztą... Bierzcie pod uwagę, że moderator to też człowiek i ma prawo się pomylić... Chyba że żyjemy w XXII wieku, gdzie nawet ludzie są zautomatyzowani... (Zalatuje mi tu Terminatorem)

No tak, 100 pomyłeczek na dzień. Co to jest ? Każdy ma prawo, szkoda tylko że Team nie uznaje odpowiedzi typu "Shounen, ble" za pomyłkę...

Przecież user to nie maszyna, ma prawo się pomylić.... "Chyba że żyjemy w XXII wieku, gdzie nawet ludzie są zautomatyzowani... (Zalatuje mi tu Terminatorem)"

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

@Up a w jaki sposób to napisałeś? Takie rzeczy pisze się na PW.Tak btw,jeśli w tym temacie,dostałeś warna,to to nie był warn,tylko odjęcie procentów.

Yyy,nie jestem członkiem administracji.

Nie zaprzeczam temu,bo sam dostałem niesłuszne warny od Miyoshi,która jest chyba tak wysoko postawiona,że nie musi nawet odpisywać przeciętnym userom,więc całkowicie zignorowała moje wiadomości prywatne.

Jako,że wtedy z okazji pewnego konkursu moje procenty zostały wyzerowane,odpuściłem sprawę.

Opublikowano

W przeciągu kilku tygodni, znowu się nad tym rozwodzimy.

Are you serious?

To ma być konkretny post na dany temat?

Oczywiście, to był całkowicie konkretny post w odniesieniu do tematu. Problem? Nie moja wina, że nie potraficie wywnioskować czegoś tak prostego.

//

Zapoznaj się z pojęciem sarkazmu. xD

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Pamiętaj!:

1. Team ma zawsze rację.

2. Jeśli team nie ma racji, patrz punkt 1.

Prawdą jest to że za byle gówno warna możesz zgarnąć, ale ból dupy nic ci nie da, bo oni wiedzą lepiej :)No tak, 100 pomyłeczek na dzień. Co to jest ? Każdy ma prawo, szkoda tylko że Team nie uznaje odpowiedzi typu "Shounen, ble" za pomyłkę...

Przecież user to nie maszyna, ma prawo się pomylić.... "Chyba że żyjemy w XXII wieku, gdzie nawet ludzie są zautomatyzowani... (Zalatuje mi tu Terminatorem)"

Jeśli chcesz kłócić się o sensowność warna, to pisz na PW w takim razie i dodaj jakiegoś GM'a bo to oni decydują w takich wypadkach czy jest słuszny czy nie. Zawsze jak widzę odwołanie dodaje GM'a i stosuje się tego co mówi czy mi się podoba czy nie.

Opublikowano

@Up a w jaki sposób to napisałeś? Takie rzeczy pisze się na PW.Tak btw,jeśli w tym temacie,dostałeś warna,to to nie był warn,tylko odjęcie procentów.

Yyy,nie jestem członkiem administracji.

Nie zaprzeczam temu,bo sam dostałem niesłuszne warny od Miyoshi,która jest chyba tak wysoko postawiona,że nie musi nawet odpisywać przeciętnym userom,więc całkowicie zignorowała moje wiadomości prywatne.

Jako,że wtedy z okazji pewnego konkursu moje procenty zostały wyzerowane,odpuściłem sprawę.

w pierwszym poście napisałem, że chciałbym -5% a w trzecim poście tłumaczyłem się "sorrka, jeszcze się uczę ;)" na drugi post.

Lamborghini Aventador

Opublikowano

Tak mi się skojarzyło, pisałem kiedyś do admina z nickiem jakoś zaczynającym się na "mount", parę lat temu miał postać z wrestlingu w avatarze jak dobrze kojarzę. xD Podajcie mi jego profil.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Po pierwsze temat był o wymyślonym anime jakieś użytkownika, więc odpisałem w temacie co uważam na temat kolejnego shounen'a. Za trudne do zrozumienia? Podejrzewam, że każdy z IQ powyżej 80 mógł to wywnioskować.

W zasadzie to miałem sporo takich sytuacji, w temacie "co sądzicie o rapie" czy jakoś tak odpowiedziałem negatywnie w stosunku do rapu i jakiś gimbo-mod dał mi 5% za spam. MpcForum 2013 lol

http://www.mpcforum.pl/topic/843071-co-sadzicie-o-rapie/?p=6263932

To kurwa uważasz za własne zdanie? To kurwa dziękuję tam są drzwi! To już podchodzi za obrażanie słuchaczy tej że muzyki więc modek 1 ty 0.

Jakbyś napisał że ci się NIE PODOBA to co innego, tyle w temacie.

Co do tematu to czasem wpierdolą mi warna który imo jest nie słuszny i chuj, w dupie to mam bo to są tylko jakieś marne punkty i nie są warte moich nerwów. Po za tym czasem zdarzy się modowi wlepić warna za nic, wystarczy pw i cywilizowana rozmowa, (pozdro cvs :) )

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/843071-co-sadzicie-o-rapie/?p=6263932

To kurwa uważasz za własne zdanie? To kurwa dziękuję tam są drzwi! To już podchodzi za obrażanie słuchaczy tej że muzyki więc modek 1 ty 0.

Jakbyś napisał że ci się NIE PODOBA to co innego, tyle w temacie.

Wypowiedziałem się negatywnie na temat tego gatunku muzyki, nie było tutaj żadnego spamu. W każdym razie mogłem zostać ukarany 5% za prowokacje, z czym się zgodzę, bo taki miałem zamiar tym postem. lol Jednak zostałem ukarany za rzekomy spam, więc uważam, że jest niesłuszne.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Jeśli chcesz kłócić się o sensowność warna, to pisz na PW w takim razie i dodaj jakiegoś GM'a bo to oni decydują w takich wypadkach czy jest słuszny czy nie. Zawsze jak widzę odwołanie dodaje GM'a i stosuje się tego co mówi czy mi się podoba czy nie.

Swoją poprzednią odpowiedzią sam się wkopałeś, a teraz mówisz co innego...

Mówiłeś że masz prawo sie pomylić, a teraz że GM ci każe warnować i ty musisz to robić bez względu czy ci się to podoba czy nie :D

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Swoją poprzednią odpowiedzią sam się wkopałeś, a teraz mówisz co innego...

Mówiłeś że masz prawo sie pomylić, a teraz że GM ci każe warnować i ty musisz to robić bez względu czy ci się to podoba czy nie :D

Źle zrozumiałeś.

Jeśli widzę odwołanie to dodaje GM'a i to on ustala, czy warn jest słuszny czy nie. Jeśli uważa że nie, to zdejmuje go czy mi się podoba czy nie. Trochę dobrej woli. ;)

Opublikowano

Tak mi się skojarzyło, pisałem kiedyś do admina z nickiem jakoś zaczynającym się na "mount", parę lat temu miał postać z wrestlingu w avatarze jak dobrze kojarzę. xD Podajcie mi jego profil.

Pomuszcie i dajcie link

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...