Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mocny taki sprzęt?

azuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No i gdzie widzisz przewagę tego procesora ?

Rozumiem, jak by był stówkę taniej, w cenie i3.

Nie napisałam że jest lepszy od intela ale jest też dobry a duża grupa ludzi (z forum) krytykuje każdy procesor od amd niezależnie jakiej był serii i ile kosztował.

Opublikowano

Nie napisałam że jest lepszy od intela ale jest też dobry a duża grupa ludzi (z forum) krytykuje każdy procesor od amd niezależnie jakiej był serii i ile kosztował.

Znajdź osobę, która krytykowała Phenoma II x4 przy wczesnych rewizjach Nehalem'ów (nie pamiętam, który rok, ale w okolicach 2009/10).

AMD wstąpiło na ciemną stronę mocy i... tak naprawdę przegrało. Zauważysz to m.in po wynikach sprzedaży. Gdyby faktycznie było mocniejsze nie uważasz, że wyniki wyglądałyby inaczej ?

Dostanę kasę z Jaguarów w konsolach i może otrzymają rozgrzeszenie za te FX.

Opublikowano

Znajdź osobę, która krytykowała Phenoma II x4 przy wczesnych rewizjach Nehalem'ów (nie pamiętam, który rok, ale w okolicach 2009/10).

AMD wstąpiło na ciemną stronę mocy i... tak naprawdę przegrało. Zauważysz to m.in po wynikach sprzedaży. Gdyby faktycznie było mocniejsze nie uważasz, że wyniki wyglądałyby inaczej ?

Dostanę kasę z Jaguarów w konsolach i może otrzymają rozgrzeszenie za te FX.

Masz rację ale czasem mam takie wrażenie że wypowiedzi niektórych osób o amd są nakierowane tym co napisał ktoś inny (dla mało kumatych jedna osoba piszę "amd to syf" i reszta za nim)

Opublikowano

Ale skoro zamiast tego FX można mieć zestaw z intelem np. i5 3350p to poco kupować mniej wydajny?. Według testu który podałaś intel chyba w każdej grze jest wydajniejszy a w niektórych ta różnica to 20 fps więc dużo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...