Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kim grać ? Jaka rasa/klasa etc. Odp. w temacie.

GordOnix ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EpMl9lH.jpg

Jak sami wiecie, wiele osób zakłada tematy "kim grać" etc. Więc postanowiłem coś wyszukać by zapobiec temu i jak widać udało się. W razie pytań piszcie w temacie.

Mały dodatek : Trailer's Postaci - postanowiłem umieścić je w temacie, bo być może większość Was poprzez zobaczenie filmiku , jakaś klasa zachęci was i zaczniecie ją grać.

Oddany kapłan

http://www.mpcforum.pl/topic/1018444-vm-neverwinter-oddany-kaplan-pl/

Zbrojny strażnik

http://www.mpcforum.pl/topic/1018450-vm-neverwinter-zbrojny-straznik-pl/

Łotrzyk oszust

http://www.mpcforum.pl/topic/1018453-vm-neverwinter-lotrzyk-oszust-pl/

Manipulujący czarodziej

http://www.mpcforum.pl/topic/1018454-vm-neverwinter-manipulujacy-czarodziej-pl/

Specjalista w broni dwuręcznej

http://www.mpcforum.pl/topic/1018457-vm-neverwinter-specjalista-w-broni-dwurecznej-pl/

xD 

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No nie złe . Ale poprawił i pododawał bym co nie co ;P

Rozumiem, ale ogólnie chodzi mi o to, żeby ludzie nie zakładali niepotrzebnych tematów "kim grać" jeżeli mają jakieś wątpliwości, niech tutaj napiszą a osoby które będą znały odpowiedź niech odpiszą i pomogą.

xD 

Opublikowano

Rozumiem, ale ogólnie chodzi mi o to, żeby ludzie nie zakładali niepotrzebnych tematów "kim grać" jeżeli mają jakieś wątpliwości, niech tutaj napiszą a osoby które będą znały odpowiedź niech odpiszą i pomogą.

Wiem co miałeś na myśli zakładając ten temat. Ludzie zamiast spamować postami to mogą zapytać się tutaj i udzielić pomocy .

Opublikowano

Wiem co miałeś na myśli zakładając ten temat. Ludzie zamiast spamować postami to mogą zapytać się tutaj i udzielić pomocy .

Tak, ale ten formularz na 100% komuś się również przyda, przynajmniej ja tak uważam.

xD 

Gość koxxxik12
Opublikowano

To jest trochę do dupy ,ale w pvp to łotrzyk i mag powinni mieć 5/5. Przecież zanim zdążysz podejść do kapłana to padasz. Rogue to samo. Czasami oglądam na youtube prosów to gadają ,że rogue i mag są najlepsi ,ale co oni wiedzą w porównaniu "z prosami mpc" ....

Opublikowano

To jest trochę do dupy ,ale w pvp to łotrzyk i mag powinni mieć 5/5. Przecież zanim zdążysz podejść do kapłana to padasz. Rogue to samo. Czasami oglądam na youtube prosów to gadają ,że rogue i mag są najlepsi ,ale co oni wiedzą w porównaniu "z prosami mpc" ....

Po pierwsze, każda postać jest dobra pod arenę , wystarczy tylko dobry Build i jazda, mówiłem to wiele razy. Ogólnie temat powstał, by nie robić niepotrzebnych tematów "kim grać". tylko te pytania zadawać właśnie tutaj. Ten formularz jest przykładowy, jeżeli uważacie że jest on błędy okej, to po prostu wasze wątpliwości oraz pytania zadawajcie pod tym tematem, właśnie po to go założyłem. A jeżeli uważasz, że youtuberzy mają większą rację, to po prostu dąż za nimi i tylko ich słuchaj, jak to mówią Polska wolny kraj. Dzięki.

xD 

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ja wole posłuchać kogoś ,co już trochę wie o tej grze ,i jakoś wymiatają. A nie kogoś ,bo tak mówi. Tak to jest na mpc większość mówi a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej.

Opublikowano

Ja tam preferuję GWF Człowieka jako że ma dodatkowe 3 bonus featsy no i mogę sobie wybrać bonus +2 jaki chce.Ustawiam 20 na sile razem po 13 dex i con a reszta 8/10/10.Najlepszy początek dla GWF'a.Półork tak samo dobry jak human dla GWF'a niewielka między nimi różnica chociaż gram oboma i narazie preferuję człowieka ze względu na bonus feats.Dobry GWF ma zagwarantowane 2 miejsce w dpsie zaraz po roque(chociaż mi często zdarza się i 1) i jest świetnym wyborem pomiędzy typowym max dpsem(roque) a tankiem (great fighter)

Opublikowano

Witam :) od jutra chce zacząć : ) i myśle nad strażnikiem ale poziom trudnosci on ma 5/5 czyli łatwo czy trudno bo hmm nie rozumiem ? :) i jaką klase poleciacie gracze ?:) oprócz magów ;P

Opublikowano

Witam :) od jutra chce zacząć : ) i myśle nad strażnikiem ale poziom trudnosci on ma 5/5 czyli łatwo czy trudno bo hmm nie rozumiem ? :) i jaką klase poleciacie gracze ? :) oprócz magów ;P

Każda klasa jest łatwa, wystarczy umieć daną klasą grać. Na początek GWF w sam raz, nie będziesz miał z nim żadnych problemów.

Opublikowano

Witam :) od jutra chce zacząć : ) i myśle nad strażnikiem ale poziom trudnosci on ma 5/5 czyli łatwo czy trudno bo hmm nie rozumiem ? :) i jaką klase poleciacie gracze ? :) oprócz magów ;P

Czy jest trudny ? być może w porównaniu do innych klas, pewnie tak. Ale spokojnie, jeżeli znajdziesz dobry Build oraz ogarniesz grę to będzie on naprawdę łatwą, ogarniętą postacią. Graj kim chcesz, twoja wola , każda postać jest dobra ;)

xD 

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące CW. Jaki jest najlepszy towarzysz, bo w różnych poradnikach są różne propozycje. Wziąć kapłana czy żołnierza?

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące CW. Jaki jest najlepszy towarzysz, bo w różnych poradnikach są różne propozycje. Wziąć kapłana czy żołnierza?

kapłan będzie najlepszy ;)

xD 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Warto w te gre grac ?

Tak warto, jak masz jakieś konkretne pytania to pisz lub załóż nowy temat z pytaniami.

Kogo bardziej polecicie do grania ? Maga czy Oddanego kapłana ?

oba klasy są dobre, zależy tylko i wyłącznie od gustu.

xD 

Opublikowano

To można kilka klas dla 1 postaci/konta? Dopiero instaluje gre i nic nie ogarniam o tej grze, co to znaczy np: 5/5 w ENDGAME ?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

To można kilka klas dla 1 postaci/konta? Dopiero instaluje gre i nic nie ogarniam o tej grze, co to znaczy np: 5/5 w ENDGAME ?

Tak, na jednym koncie możesz mieć bodajże 2 postacie, ilość slotów można zwiększyć po przez wykupienie specjalnego przedmiotu z IS.

Opublikowano

Da się kupić/zdobyć towarzysza lub wierzchowca bez wkładu PLN'ów? A jeśli kupie już go za PLN'y to na stałe czy na czas? Można bić z wierzchowca tak jak np: w metinie? Może mi ktoś zabić wierzchowca/towarzysza? - jesli tak to stracę go na zawsze?

Opublikowano

Da się kupić/zdobyć towarzysza lub wierzchowca bez wkładu PLN'ów? A jeśli kupie już go za PLN'y to na stałe czy na czas? Można bić z wierzchowca tak jak np: w metinie? Może mi ktoś zabić wierzchowca/towarzysza? - jesli tak to stracę go na zawsze?

Pierwszego podstawowego Towarzysza dostajemy na 16 poziomie, masz do wyboru (mag,kapłan,żołnierz and tank) i jest na forever. Podstawowego wierzchowca (koń) możemy kupić w ah za 2k ad lub u handlarzy za 5g i nie można z niego bić , nie da się zabić towarzysza and wierzchowca są one na stałe. Co do lepszych towarzyszy and Wierzchowców (epickich) możemy kupić w ah za ad, wydropić z skrytki lub kupić w is.

xD 

Opublikowano

Na 1 stronie pisze, że człowiek jest dla kapłana najlepszy, ale wg. mnie nie ma tu znaczenia dużego kim będziesz grać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...