Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Manipulujący czarodziej - Pare pytań ;) Newbie

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ile AD to już taka pokaźna sumka? Bo widze że ulepszenie konia kosztuje 2 mln o.O jak tu nazbierać tyle jak średnio na dzień ma się ok 3-4k AD ? Za misje dzienne + modlitwy...

A własnie! Do czego sa te takie kamyki z modlitwy? można ich mieć 7 i pisze ze jak nie wykorzystam to zniknie czy coś takiego. Dostaje się go 1 raz na dzień jak sie pomodli

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

A ile AD to już taka pokaźna sumka? Bo widze że ulepszenie konia kosztuje 2 mln o.O jak tu nazbierać tyle jak średnio na dzień ma się ok 3-4k AD ? Za misje dzienne + modlitwy...

A własnie! Do czego sa te takie kamyki z modlitwy? można ich mieć 7 i pisze ze jak nie wykorzystam to zniknie czy coś takiego. Dostaje się go 1 raz na dzień jak sie pomodli

To jest ciekawe , ludzie tu maja ponad 20 mln ;d a ja mam problem uzbieraniem 100k ;d, no ale nic. Ja na dzień zarabiam z daily , około 20k.

jak będziesz miał 7 to można wymienić za nagrody, polecam tą ostatnio skrzynkę, bo często leci taki kamień , który jest wart 100k ad. Dokładnie, jak raz (w dzień) się nie pomodlisz to znikną Ci wszystkie kamienie.

xD 

Opublikowano

Troszkę się podepnę pod ten temat, aby nie tworzyć nowego bo mam jedno pytanie. Słyszałem, że po wbiciu 10 lvl dostaje się 100 ZEN czy jest to prawda ? Jeżeli tak to jak je odebrać ?

Opublikowano

Opłaca się czarować przedmioty? Bo dostałem zbroje która daje 117 obrony i moge ją zaczarować. Mam urok ranga 2, która daje dość fajne bonusy wg mnie :D Ale nie wiem czy lepiej sobie zostawić te uroki na lepsze itemki, na te 60 lvl czy moge śmiało używać?

I jeszcze jedno, robiłem wyzwanie Podwieże z teamem za te codzienne zadanie na podziemia i jak dropiły itemki to było Potrzeba, Chciwość i Rezygnuj. O co chodzi z tą Potrzebą i Chciwością? Zawsze przegrywałem te itemki a klikałem raz to raz to i zawsze ktoś wyrzucił większą ilość punktów i do niego szło, a były fajne itemki dla mnie ;/ nawet te niebieskie.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Opłaca się czarować przedmioty? Bo dostałem zbroje która daje 117 obrony i moge ją zaczarować. Mam urok ranga 2, która daje dość fajne bonusy wg mnie :D Ale nie wiem czy lepiej sobie zostawić te uroki na lepsze itemki, na te 60 lvl czy moge śmiało używać?

I jeszcze jedno, robiłem wyzwanie Podwieże z teamem za te codzienne zadanie na podziemia i jak dropiły itemki to było Potrzeba, Chciwość i Rezygnuj. O co chodzi z tą Potrzebą i Chciwością? Zawsze przegrywałem te itemki a klikałem raz to raz to i zawsze ktoś wyrzucił większą ilość punktów i do niego szło, a były fajne itemki dla mnie ;/ nawet te niebieskie.

Nie opłaca się wkładać uroków do ekwipunku poniżej 60 levela. Jest to losowanie itemów, jeśli w teamie są takie same klasy i trafi się opłacalny item napewno będą głosować, że potrzebują i będzie losować automatycznie komu ma komputer dać item.

Opublikowano

Jak chcesz to wkładaj, ale te uroki nic Ci nie dadzą, więc lepiej sobie zbieraj oraz łącz i zostawiaj na itemki 60 poziom.

Potrzeba - Największa szansa na zdobycie przedmiotu

Chciwość - Mniejsza szansa

Rezygnuj - Chyba wiadomo ;)

Gdy wciśniemy Potrzeba lub Chciwość , komputer losuje i osoba która zostanie wylosowana dostanie dany przedmiot.

xD 

Opublikowano

Ok, mam towarzysza i jak od dednie to co się stanie?

I odblokowałem The Foundry (mogę robić misje), czy za zrobienie misji dostaje się jakieś nagrody?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Ok, mam towarzysza i jak od dednie to co się stanie?

I odblokowałem The Foundry (mogę robić misje), czy za zrobienie misji dostaje się jakieś nagrody?

Jak towarzysz zaliczy zgon'a to jak ubijesz all mobs to po prostu powstanie ;)

tak dostaje się , m.in sporo expa ;d. Zresztą sam się przekonasz.

xD 

Opublikowano

Dropło mi z tej skrzynki za 7 tych kamyków coś tam ocelania, takie chodźby 2 kamyki (?) nie wiem xD i to chroni przed czymś jak sie łączy. Jest to coś warte?

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Dropło mi z tej skrzynki za 7 tych kamyków coś tam ocelania, takie chodźby 2 kamyki (?) nie wiem xD i to chroni przed czymś jak sie łączy. Jest to coś warte?

To akurat jest mało warte z 3k w ah ;) jakbyś dropnął ten klejnot to byś zarobił 100kk.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...