Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Ogromne Lagi

muzin19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również macie takie lagi mój stały ping to 15 lecz dzisiaj 84 i stoi w miejscu sprawdzałem na stronie speedtest.net oraz w cs-ie i tutaj i tutaj jest ping 15 nie wiem dlaczego ale nie każdy ma takie lagi

oynk.png

Opublikowano

Nie każdy ma takie lagi bo nie wszyscy mamy jednego dostawcę internetu. U mnie np jest wszystko ok. Zapewne Twój ISP ma przeciążenie na łączach.

Opublikowano

Nie każdy ma takie lagi bo nie wszyscy mamy jednego dostawcę internetu. U mnie np jest wszystko ok. Zapewne Twój ISP ma przeciążenie na łączach.

Kolega mieszka w angli ma taki sam problem jak ja ja mieszkam w polsce i dzwonilem do dostawcy internetu i on powiedział że to nie jest problem od nich jak napisałem powyżej załączyłem cs-a i ping mam 15 włączam lola ping mam 87 więc to nie problem od mojego dostawcy

oynk.png

Opublikowano

Okej chłopaki dzieki za wypowiedz juz wiem że to problem z serwerami riotu więc czekamy teraz na ip boosta ;]

oynk.png

Opublikowano

tez na turku mam takie lagi przegrany ranked bo takie teleporty niektorzy maja ze ...

zawsze ping po 50 teraz 108 stale a lagi jak by 300+

fajnie ze przez te kur.. riotowskie spadlem z silver 2 do 3

Opublikowano

Riot cos naprawie dlatego sa takie lagi. nawet pisze na lolu ze przez kila godzin moga byc takie lagi a potem bedzie wszystko ok. :)

zasilacz : 530 W
Karta Graf : MSI GeForce760 TF  2 GB
ram : 16
procesor :intel coreei5 3,2 ghz 4 rdzenie

Opublikowano

mam tak samo jak koledzy up. Tak to 80-100 pingu gdzie da sie grać a teraz only 300. nie idzie grać ale jak przegrasz rankeda to i tak +0 lp i zapobiegnięto porażce, wygrany team dostaje +6.

League Of Legends :)

Opublikowano

@ Up

No nie wiem , bo ja przegrałem mecz w promocie i mi zaliczyło przegraną...

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

ja mam 130 pingu na okrągło przed chwilą grałem rankeda vayne, 4 bary całą grę dobrze ze postać

auto-atakowała to przynajmniej jakieś staty w miarę dobre wyszły,

btw. ktoś pisał że riot się już tym zajmuje może mi ktoś dać linka do oficjalnego postu?

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

U góry w okienku powiadomień wyskoczyła taka wiadomość już zostało to naprawione bynajmiej u mojej osoby ping się zmienił na stały

oynk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...