Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][Dyskusja]Zmiany cen w nosmarkecie

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mozemy do nich pisać petycje, skargi, grozby, ale co to da? Dla nich liczy się tylko kasa... ,,daj palec, a wezmie reke'' - To powinno być motto GF...

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ThePolandPlayer lepiej juz zeby stracic ten 99 lvl niz zeby pozniej ograbili ludzi i zamkneli serwery..Czlowieku ta firma TYLKO psuje gry ...Zamkneli RaiderZ bo nie spelnialo wymagan (money).Po updacie w Terze gdy ludzie wchodzili do instancji bugowalo im postacie i nie mogli sie logowac.... I co nadal myslisz ze to super firma?? Wogole niewiem poco sie zabieraja za gry...Chyba tylko zeby otrzepac ludzi z kasy.

I co myślisz, ze jakaś pseudo petycja dziecka z polski 'podpisana' przez inne dzieci coś pomoże?

Co do płatności to wszyscy autorzy gier oczekują, ze zarobią coś. A to, że jedni chcą zrobić dobrą grę a inni złą i tylko na niej zarobić to inna sprawa.

Zawsze jak wam nie pasuje możecie zrobić swoje pro serwery:D

Opublikowano

I co myślisz, ze jakaś pseudo petycja dziecka z polski 'podpisana' przez inne dzieci coś pomoże?

Co do płatności to wszyscy autorzy gier oczekują, ze zarobią coś. A to, że jedni chcą zrobić dobrą grę a inni złą i tylko na niej zarobić to inna sprawa.

Zawsze jak wam nie pasuje możecie zrobić swoje pro serwery:D

Człowieku do kurwy nędzy jak nie zrobimy nic do dalej będzie taki syf jak jest. Dlatego podpisujcie się pod tą petycją!! Sam nabijałam na Finesii lvl'e jak głupi ciskam sp +12/13, ale wole to stracić niż grać w takich warunkach jakie w tej chwili stawia GF.

Pozdrawiam,

Skr3nT.

Opublikowano

Moim zdaniem Entwell powinien zrobić serwery Europejskie ... po 1 by zarobili kupę kasy a po 2 oni by to dobrze zrobili.. nie to co GF.

GF kupuje pliki.. i psuje gry, zgarnie kaskę i gra upadnie.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...