Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info][Dyskusja]Zmiany cen w nosmarkecie

ArcheR.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drodzy NosGracze!
Team Nostale chciałby podążyć nową drogą.
By zwiększyć zabawę, staramy się stworzyć jak najwięcej przedmiotów dostępnych dla Was jako nagrody za udział w eventach. Dlatego będziecie mogli otrzymać WSZYSTKIE nowe przedmioty z letniego eventu 2013 jedynie przez wygrywanie rajdów! Ponieważ gra musi przynosić zyski, nieuniknione będzie skorygowanie niektórych cen w NosMallu.
Następujące zmiany zostały wprowadzone:
Pojemnik na karty specjalisty: 99 -> 149 NosDollarów
Perła NosKumpla: 19 -> 99 NosDollarów
Perła Środka Transportu: 10 -> 99 NosDollarów
Perła partnera: 29 -> 99 NosDollarów
Medal NosHandlarza: 25 -> 99 NosDollarów
Mamy nadzieję, że zrozumiecie naszą decyzję.
Wasz Team Nostale

Wg. mnie to ogromna przesada tak podnieść ceny 8S .

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Omg?? Znowu chca zarobic na evencie.. Przed eventem cena perly nk to 19 nd a teraz 99 nd .. Czyli 80 nd roznicy ... To co ze dodali krzaki do dropu z boxow skoro bedzie mozna sprzedac krzaka w perle ktory ma tylko 1 lvl?? Bo kto otworzy perle , wyexpli go na LoD i kupi perle za kosmiczna cene poczym sprzeda go w nb?? Zanizyli zarobki... A pozatym jak takie ceny sie utrzymaja to ta perla zaniedlugo bedzie po 6-7 kk

nostaleh.png
Opublikowano

Juz widze perly NK za 7kk ㅋㅋ

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Ja widze skup hurtem all perel w tej chwili, juz to widze, kazdy all kupuje.. Ja nie bede placic doslownie 50 zl za pudelko na sp.. Pa pa moj redzie , pudla po 10 kk . xDDD . Nostale dobrze zrobilo, coraz lepiej idą. Podrozeja rzeczy, oby na jakis czas ? ..

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Hahahah już można było przeżyć, że ciągle coś dodają do ml np. pety z eventów (><) ale żeby perły podnosić do 99 ND!? Nie dość, że prawie nikt nie ma kasy to teraz centki będą po 20kk, a sp4 1 job 15kk ><

Opublikowano

Do reszty pojebało i tyle.

Już gówno można zrobić, nawet noobki na Nd stają się mniej opłacalne.

Hujforge znowu skilla pokazuje...

Za 2 miesiące pewnie zwój SP 25Nd, dekoracja minilandu 99ND, pudło SP 200ND...

Gra schodzi na psy i tyle, w dupie mam event gdzie mam ''darmowe''krzaki skoro peły drożeją o 50zł? coś około, zajebiście poprostu Hujforge skilluje na całego.

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

To ja kończe gre całkowita przesada

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Opublikowano

@UP a co mają robić? Zapomniałeś że to Gameforge? Co z tego że zarabiają 2x więcej niż powinni, kasa musi być. Hajs ma się zgadzać, pamiętaj darmowy event to bardzo baardzo baaaaaardzo płatny event. Teraz pokazali na co ich stac..

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Gameforge jak gameforge, ale firma jak firma. Da sie z nimi dogadac, zalozyc petycję o powrót cen.

Nikt sie nie pruł o to, że pety z eventow sa w nm, tylko o to, ze daja cale pety a nie boxy losu (wole sprobowac losowac fibiego za 39 niz kupic go za 300 )

Tak mi sie wydaje.Ja osobiscie napisze Supportowi dlaczego cos takiego zrobili, czy to bedzie na czas, bo na stronie glownej ani na boardzie sie niczego nie dowiem, bo jak mozna to powiedziec strona glowna gameforgowej gry i forum gameforgowej gry.

1385975953-U914647.png

Opublikowano

No. Teraz to przegieli. Koniec z tą grą. To jest chore co oni wyprawiają z graczami. Już z fmami przesadzili.

Zakończcie z tym dziadostwem. Będzie to samo co z metinem. Pełno prywatnych serwerów, hacków i normalnych graczy.

@@@@
chcecie zmian? piszcie full spamu na support.

Opublikowano

czy oni są nie normalni dobra nara życze miłego grania w nostale dowidzenia :) idę zaraz do supportu pisać dlaczego oni są tak pojeb...

@down

nic nie napisałem LUL zaraz dam ss :) myślisz że co pisanie do supportu to super wow

Opublikowano

*BLA BLA BLA* Miliony spin. Macie event z którego jest wszystko za darmo to macie droższe ceny w NM :) Jedyne co w miarę mi odpowiada to pudło sp. Perły to gruba przesada. A i tak pewnie żaden z was nie napisał nic do supportu :D

Ale nie rozumiesz ze po evencie ceny z NM zostana? ㅋㅋ

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Teraz jedyne co mi do głowy wpada, to noobki za ND i kupowanie zwoi. 30Nd to wychodzi około 2.2kk 5zwoi red + 1 niebieski.

Perły? Równie dobrze mogą usunąć pety z gry..

Pudła SP? no Ok, teraz lepiej samemu robic SP, ale jednak ja nie mam farta do boxów i wolałem kupić CS'a w pudle niz kolejne 10kk przepierdolić na krew smoka...

Pierdoli im do reszty. no comment

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

A kto na tym wszystkim zarobił? AniaPuchatek która dzień przed kupiła full pereł nk i pudeł. Przypadek? Nie sądzę. Tak to jest mieć gm'a w kieszeni...

Opublikowano

@up

Poradzisz cos na to? Ma kontakty to korzysta. Nie wierze, ze sam bys tak nie postapil.

@Topic

Pety z eventu zawsze mozna wlozyc po zakonczeniu eventu. Te ceny sa zmienione TYLKO na czas trwania tego zajebistego eventu. Widzicie, macie krzaki piraty, nowego krzaka, stroje na stale, zwoje, WSZYSTKO ZA FREE. Musza na czyms zarobic, wiec zwiekszaja ceny przedmiotow ktore maja najwiekszy popyt. Cieszcie sie ze to nie na stale. Tyle z mojej strony.

@Edit

Jestem w 90% pewien ze dadza jeszcze hh 50% xD

Opublikowano

@up

Poradzisz cos na to? Ma kontakty to korzysta. Nie wierze, ze sam bys tak nie postapil.

@Topic

Pety z eventu zawsze mozna wlozyc po zakonczeniu eventu. Te ceny sa zmienione TYLKO na czas trwania tego zajebistego eventu. Widzicie, macie krzaki piraty, nowego krzaka, stroje na stale, zwoje, WSZYSTKO ZA FREE. Musza na czyms zarobic, wiec zwiekszaja ceny przedmiotow ktore maja najwiekszy popyt. Cieszcie sie ze to nie na stale. Tyle z mojej strony.

@Edit

Jestem w 90% pewien ze dadza jeszcze hh 50% xD

Cytat Art'a z oficjalnego forum nostale :

Z tego co mi wiadomo, zmiana cen na razie nie jest planowana (nawet po zakończeniu  eventu)                      

Drugi cytat:

Z tego co wiem, to nie 

Z mojej strony mogę zapewnić, że przeglądam wszystkie Wasze posty i
przekazuję info wyżej. Jako Community Managers z grupy NosTale, wspólnie
uważamy, że ceny niektórych przedmiotów powinny być obniżone i będziemy
o to zabiegać. Na razie mamy to co mamy...

Widać, że Art coś robi nie płaczcie zrobi coś z tym :]

Opublikowano

Zauważyłem coś co bardzo jednak zmieniło moją postawę do zmienionych cen w NM. Oryginalnej perły krzakogona pirata nie można sprzedać ani nią handlować. Jedyny sposób sprzedania tego krzaka to wsadzenie go do perły nk. Nieźle to sobie wykombinowali, najpierw dają wszystko z eventu za free a i tak nie sprzedasz tego za free bo potrzebna jest perła nk która kosztuje 50zł xD

Opublikowano

Zauważyłem coś co bardzo jednak zmieniło moją postawę do zmienionych cen w NM. Oryginalnej perły krzakogona pirata nie można sprzedać ani nią handlować. Jedyny sposób sprzedania tego krzaka to wsadzenie go do perły nk. Nieźle to sobie wykombinowali, najpierw dają wszystko z eventu za free a i tak nie sprzedasz tego za free bo potrzebna jest perła nk która kosztuje 50zł xD

To tak jak z Marco Polo po evencie będziesz mógł sprzedać...

Opublikowano

Dziekowac GF ..Tak sie boja ze na boardzie cscenzurowali moja petycje :D... Brawo!

Nie GF tylko moderatorzy.

Płaczecie tylko z powodu podwyżenia ceny w I$....omg... od kiedy w NS chodzi o tylko NosMall!

Macie event nacieszcie się później ceny wrócą do normalnych....

Zresztą Community Managers coś z tym robią... inaczej byłby początek końca NosTale.. cieszcie się, że gracie w NosTale z GF niż z Entwela w Korei (75lv na start na evencie, darmowy krzak, skuter)

PS Wam też nie działa board nostale?

Opublikowano

ILE razy mozna pisac ze Art napisal ze te ceny nie zmienia sie po evencie?? A pozatym placzemy ze cene za perle powiekszyli o 1000% ... Jak tu zarobic na tym evencie skoro Leone , krzaki nie mozna sprzedac w oryginalnej perle tylko trzeba wydac 50 zl zeby kupic perle i go sprzedac...

nostaleh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...