Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Teemo AD czy AP

Gryfek

AP VS AD  

91 użytkowników zagłosowało

1. 1. AD czy AP?

• AD/AS
      3
    • AP/AS
      72
    • AD Offtank
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o Teemo AD? TheRainman gra tylko pod AD, ale ja jakos sie nie umiem do niego przekonac. Co sadzicie o takim buildzie AD offtank (botrk, frozen mallet)? Co jest lepsze na obecną mete?

Opublikowano

Ja go robię niestandardowo. Kupuję mu builda pod speed ataku + AP, ale dorzucam jeszcze Frozen Malleta. Dobry slow, trochę HP, dobry dmg z trutki i grzybów.

Opublikowano

Obecnie najlepiej budować go pod takiego offtanka z itemami on-hit, coś w rodzaju merce/tabi + wit's end + nashoor + mallet + reszta sytuacyjna, w ten sposób robi najwięcej i można wtedy z łatwością przeciwnika kite'ować.

Full AD Teemo moim zdaniem odpada, AD Bruiser jeszcze ujdzie.

Opublikowano

Poprawilem na AD/AS i AP/AS. Ale napewno warto go robić pod offtanka? Wtedy jego grzyby zadają minimalne obrażenia i robia tylko za wardy i slow.

Opublikowano

AP, pod AS tylko Nashora,

Stawiasz grzyby i czekasz az ktos wejdzie, Q, Hit, i prawdopodobnie adc nie zyje, jak juz masz Full Build.

Polecam :

Nashor, Buty na przebicie, kostur pustki, kapelusz, zmora liczy, klepsydra.

Opublikowano

Nie mój. On w ogóle przeliczników pod AD nie ma ale tak gra RainMan, chyba że chce sobie tym tylko przyciągnąć widzów.

Opublikowano

Nie mój. On w ogóle przeliczników pod AD nie ma ale tak gra RainMan, chyba że chce sobie tym tylko przyciągnąć widzów.

a niech sobie gra, po co dyskutować o tym

zaraz jakiś "pros" zrobi zeda pod ap i tylko czekać na ankiete na mpc.. (tak wiem zed nie ma przeliczników pod ap , uprzedzam sapy "pro elo koxów mpc" )

Opublikowano

ja go buduje tak:
botrk, switness z enchantem na ms, frozen mallet, liandry, void staff, zephyr.

16/7, 15/4 , 10/2 - soloq silver II - I best of five grałem teemo.

Polecam.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

AP/AS bo robi ogromny dmg, jak wiesz jak się ustawić i orbwalking ogarniasz to ciśniesz każdego.

Opublikowano

Zdecydowanie AP/AS tyle, że możesz zacząć z ostrzem dorana i runami ap aby ci było łatwiej lasthitować dzięki ap otrzymujesz obrażenia z trutki i blinka.

.

.

.

Ogarnięty ap Teemo = op Teemo :3

op Teemo = wygrana gra :D

Opublikowano

aktualnie nie ma sensu składać go inaczej niż sorci, liandry's, rylai/nashor, rabadon +2 zależne od meczu

pasywka z liandry's stackuje się z grzybami, także jeszcze większy dmg z grzybów

do tego genialna pasywka E, która pozwala bardzo łatwo splitpushować

ad teemo to przeżytek, był znośni w S2, ale teraz to już kompletnie odpada :)

Opublikowano

AP/AS bo robi ogromny dmg, jak wiesz jak się ustawić i orbwalking ogarniasz to ciśniesz każdego.

Przeciwnik nie ma życia na midzie, dobry dmg z E + bierne. Grywam takim najczęściej na midzie, jak nikt nie ma zamiaru wziąć topki to idę :P

Opublikowano

Ja gram nim pod AP, w LATE z full buildem, jak przeciwnik wejdzie w grzyba nie ma ponad pół hp, ogólnie strach po mapie chodzić bez oracle i pink wardów ;_;

Opublikowano

AS+AP. duży dmg z "e", oślepienie z q na adc i nic nie może zrobić, parę grzybków w 1 miejscu i przeciwnik pada :F

Tak jakby kilka grzybów w 1 miejscu dawały coś.

Żaden ew. vs riven/singed to taki:

-buty na as

-botrk

-stinger

-fm/warmog

-wits end

-sytuacyjny

Opublikowano

Teemo pod ap i cdr. Grzyby stawiasz gdzie tylko się da.

ew. Nashor do build'u ap i będzie git. Buty 5, albo merce. ew. berki

W late kosi, o ile enemy nie kupi oracla

Opublikowano

Teemo tylko i wyłącznie AD Offtank. W Early na linii każdy Teemo robi ten sam DMG, ale w Late będziesz robił sto razy więcej niż chujowy AP/AS

Opublikowano

Teemo tylko i wyłącznie AD Offtank. W Early na linii każdy Teemo robi ten sam DMG, ale w Late będziesz robił sto razy więcej niż chujowy AP/AS

bd robić wiecej ??

hahaha gówno bez dmg idealny do spierdalania ,

tylko ap trutka i grzybki to jego moc po jaki chuj marnować jego potencjał

Opublikowano

teemo ap zabija w late apc/adc (najlepiej z lich banem) grzybem + q + 1 hit

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...