Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak omdlewać na kilka minut

eVoxGAME

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na healerze ten sposób jest mistrzowski i zabójczy polecam sam tak grałem i aż byłem w szoku gdy inne chary staly po pol minuty nie mogąc nic zrobic 

Bar-Brothers-290x160.jpg

Don't stop, just keep goin' on !

Opublikowano

Zawsze taka ekipa jest dobra na wojny. Wiele można przez to zdziałać. Pamiętam jak tego sposobu używałem na DragonMT2.

Gry łączą, a nie dzielą.

Opublikowano

hah odegram się na innych ;D

srednio.gif

[50]+ [100]+ [150]+ [200]+ [250]+ [300]+ [350] +[400]+ [450]+ [500]+ [550]+[600]+ [650]+ [700]- [750]- [800]- [850]-

Nie bądź luj daj LAJKA

Opublikowano

Bajer ;D nie wiedziałem że jest coś, takiego że może dłużej omdlewać . łap + :D

ziAxB2s.png?1

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na jakim serwie robiłeś to na XenoxMT2 czy ArgentusMT2 bo na niektórcyh serwach nie da sie w PT ustawić jako blokujący.Masz + nie mam już więcej zastrzeżeń.

Opublikowano

Na jakim serwie robiłeś to na XenoxMT2 czy ArgentusMT2 bo na niektórcyh serwach nie da sie w PT ustawić jako blokujący.Masz + nie mam już więcej zastrzeżeń.

Na niektórych serwach jest poblokowane ;/

Raczej na pozostałych serwach gdzie jest możliwość wbicia dowodzenia na P , jest możliwe stunowanie na 2minuty :)

Dziekuje za +

Pozdrawiam

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Poradnik przydatny, można powkurzac innych.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Dobre, leci +

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Pamiętam czasy, gdzie się robiło pt, dawało czas trwania i się nabijało z ludzi, że stoją jak widły w gnoju. Coś pięknego, co do TuT'ka myślę, że się przyda niektórym!

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...