Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak omdlewać na kilka minut

eVoxGAME

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Jako iż część graczy oraz userów mpcforum , lubi niekiedy wku*wiać innych graczy , mam pewien sposób który wam to umożliwi :)

Dobra to zaczynamy :

1.Krok:

Musimy posiadać ( lub zrobić ) naszego "SZAMANA"

2.Krok:

Idziemy do naszych NPC , u których wybieramy naszą profesję , będzie to "LECZENIE" ( Czyli Healer )

3.Krok:

Maxujemy naszego skill'a o nazwie "PRZYWOŁANIE BŁYSKAWICY" ( może on być na M1-10 na G1-10 lub na P ) Ja polecam oczywiście na P , gdyż mamy większą szanse na omdlenie :)

biNcRVu.jpg

4.Krok:

Robimy drugą postać , obojętnie jaką tylko aby była zgodna z level'em +30 / -30 , ponieważ będzie ona potrzebna do PT ( Grupy ) , z naszym "SZAMANEM".

5.Krok:

Na naszą nową postać wbijamy "DOWODZENIE" na P

4SYJaTl.gif

6.Krok:

Dodajemy naszego "SZAMANA" do PT z postacią która posiada "DOWODZENIE" na P ,

ustawiamy dla naszego "SZAMANA" - "Ustanów jako Blokującego."

gMrV5Ms.png

Zapytacie , co nam to daje?

-Daje nam to , że rzucony przez nas skill , w naszym przypadku PRZYWOLANIE BLYSKAWICY , daje nam CZAS TRWANIA aż +61.

WAŻNE!

1.Pamiętaj tylko! aby Postać z Dowodzeniem na P , dodała naszego Szamana :)

2.!Nasze omdlenie nie zawsze wejdzie! Na P posiadmy tylko 25% na omdlenie. Lecz jeżeli będziemy uparci za 5 razem na pewno wejdzie :)

3.Warto wbić skill'a "ZWINNOSĆ" najlepiej P , gdyż zmniejsza nam czas ładowanie się skill'i.

4. Omdlenie "PODOBNO" działa na Potwory oraz Bossy.

5.Działa na global'u jak i na priv'ach.

6.!Działa tylko dla Szamana Heal!

Ok to życzę dobrej zabawy :)

Pozdrawiam

eVoxGAME---55.png

• Odpowiedzi 179
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

O fajnie, teraz wiem czego na diamond tak długiego miałem stuna. Dzięki, przyda się ! :D

Nie ma sprawy :) Teraz możesz się odegrać :D

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Bylo kilka razy tutaj, akurat bez healera, ale opisane ladnie:)

To samo mozna bodym zrobic na szarzy przeciez ;d

Na bodym się nie da kolego ;/ próbowałem :)

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

To jest dobre na wojny.

Samemu się tak robiło z innymi, rypniesz kogoś z przyw. błyskawicy i Johny Omdlony :D

Info - działa na globalach.

Za tuta ściągam 5%, przyda się dla innych.

Opublikowano

To jest dobre na wojny.

Samemu się tak robiło z innymi, rypniesz kogoś z przyw. błyskawicy i Johny Omdlony :D

Info - działa na globalach.

Za tuta ściągam 5%, przyda się dla innych.

Ok , dzięki :)

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

NIe zrobisz bodym bo testowałem tylko mentalem z tąpniecia

Tak działa na : rzut piorunem , tapnięcie , i chyba trujaca strzala :)

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

@UP: Dołączam się do pytania..

Właśnie dlatego NIE ZAWSZE nam wchodzi nasze omdlenie :) ale wiadomo jak to NNO raz działa raz nie działa...

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Właśnie dlatego NIE ZAWSZE nam wchodzi nasze omdlenie :) ale wiadomo jak to NNO raz działa raz nie działa...

Dlatego mysle ze jest to dobre tylko do "Trollowania ludzi " niż na Wojny.

Mój kanał yt ( Nie metin2 ) :

Opublikowano

Dlatego mysle ze jest to dobre tylko do "Trollowania ludzi " niż na Wojny.

Dlatego napisalem na początku , temat dla graczy którzy lubią wku*wiać innych ( bądz trolować , zależy jak to odbiera ) , oczywiscie można tego używać na Wojny jak i bossy .

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Ten efekt też działa przy omdleniach z szarży i uderzenia miecza ?

1375686746-U987417.jpg

"Ujrzyjcie prawde , którą przesłania wam świat , albowiem mrokiem będą dotknięci ci , którzy widzą tylko przez własny wzrok"

Members | exMPC Modder Team

Opublikowano

Ten efekt też działa przy omdleniach z szarży i uderzenia miecza ?

nie dziala na szamanie na woju mental ( tapniecie) i na ninja archer

eVoxGAME---55.png

Opublikowano

Hahaha dobre teraz lecę to wypróbować :P

graphic.png

Opublikowano

Zrób też osobny TuT lub w tym także z rozproszeniem u sury wp , działa w taki sam sposób , i mamy większe szanse na rozproszenie bo aż 61% na P ,i gasi wszystkie buffy , skille ochronne , a także roski i potki speeda i ataku. Rozproszenie bardzo sie przydaje na wojny , a także gdy ktoś chce ''odbić'' nam spota , bo kilku debuffach i padnięciach , straconym expie , nikt nam nie bedzie przeszkadzał. Nie wiem czy jest też zależność od posiadanej inteligencji. Bardzo dobrze , że dodałeś tego TuTa , bo coś co dla nas jest oczywiste , dla innych może być nowością , nawet po kilku latach gry :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Zrób też osobny TuT lub w tym także z rozproszeniem u sury wp , działa w taki sam sposób , i mamy większe szanse na rozproszenie bo aż 61% na P ,i gasi wszystkie buffy , skille ochronne , a także roski i potki speeda i ataku. Rozproszenie bardzo sie przydaje na wojny , a także gdy ktoś chce ''odbić'' nam spota , bo kilku debuffach i padnięciach , straconym expie , nikt nam nie bedzie przeszkadzał. Nie wiem czy jest też zależność od posiadanej inteligencji. Bardzo dobrze , że dodałeś tego TuTa , bo coś co dla nas jest oczywiste , dla innych może być nowością , nawet po kilku latach gry :)

Pozdrawiam

Dziękuje :)

eVoxGAME---55.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...