Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci - MNÓSTWO SERWERÓW |FREEBUILD+AUKCJE|HARDCORE+GILDIE|SKYBLOCK+PVP|

Majkrafci+

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mógłbym prosić o odrejestrowanie mam premium i nigdy tu niegrałem a jestem zarejestrowany moze prośić o unregister ?

3728097908.png

Opublikowano

Nie polecam serwera. A wypisze punkty dlaczego-

1. Administracja nie reaguje na pomoc kazdego dnia pisalem do nich wiadomosc aby naprawili bugi lecz nie jest ich pelno :-)

2. Ja i moji koledzy mielismy problemy z platnoscia, doladowalo nam konta to nie wina hosta sms ale ich bo rangi zostaly kupione a na serwie ich nie bylo mimo tego iz bylismy zalogowani zacytuje teraz co pan ofner mi napisal '' a gowno mnie to obchodzi twoja wina ze straciles ''

3. Administracja w dupie ma serwer bo wbija zadko a jak wbije na serw to nie odpisuje jednakze niby sa zajeci lecz gadalem na ts z adminem Andrzejem i kolega do niego napisal to bylo ustawione i on powiedzial bo niedosc ze na pw pisal mu w mc to jeszcze na ogolnym i powiedzial a zajety jestem ogolem nie mam czasu mimo tego iz byl wolny bo widzialem jak bawil sie jak dziecko klockami stawial i rozwalal w tym samym miejscu.

4. Koledzy administracji dostaja itemy enchantowane komendami. Np dedlem typa na sv i wypadl z niego miecz sharpness enchantowany na127level a po 2 dniach dostalem bana o tresci bugowanie enchantow to ja se mysle wtf?!

5. Bugi sa z sms shop np. Kupisz cos to da ci to x4 razy a potem daja ci bana o tresci ze bugujesz is i podwajasz sobie kozysci w grze.

6. Na ich serwerze pvp walki byly i admini dawali heal dla typa ktory byl bity a skad wiem ze to heal? A to juz wam pisze jak grasz tam to jak bijesz graczy to pisze ci ile hp mu zostalo to typ zostal zjechany do 3 serc a nie jadl koxa ani potki i tu juz full hp i to jaka sprawiedliwosc.

Nie polecam chyba ze chcecie zmarnowac sobie czas... duzo llepsze serwery od tego sa i warte czasu.

Opublikowano

Ja tam dostalem za FLY

no ale lepiej jak bede cicho xD

KTo sei zarejestrowal z mojego konta?:c TediHD !!! :CCC xD

Mógłbym prosić o odrejestrowanie mam premium i nigdy tu niegrałem a jestem zarejestrowany moze prośić o unregister ?

O czym ty typie pierdolisz?:D

NA TS siedzisz od miesiaca napewno w grze tez cie widuje a nagle zarejestrowane konto ?

Czyzby REF? :O

Tym bardziej ze masz range nawet swoja na TS : )

Server Groups:
PWWP
Wiec nie sadze ze ktos ci sie zarejestrowal na konto. ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...