Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci - MNÓSTWO SERWERÓW |FREEBUILD+AUKCJE|HARDCORE+GILDIE|SKYBLOCK+PVP|

Majkrafci+

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gru Gru frajerze ; )

mi nic nie podziekujesz hEJT na ta gowniana reklame ;3

Ale ja pomogę koledze bo i mnie tam potraktowano jak jakies scierwo... admini nie ogarnięci, banują z byle powodu, zbanowali mnie za to, że powiedziałem jakiemuś typkowi aby za mną nie łaził ... ja nie wiem to jest serwer jakis dla niedorozwiniętych

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ale ja pomogę koledze bo i mnie tam potraktowano jak jakies scierwo... admini nie ogarnięci, banują z byle powodu, zbanowali mnie za to, że powiedziałem jakiemuś typkowi aby za mną nie łaził ... ja nie wiem to jest serwer jakis dla niedorozwiniętych

potwierdzam ;) H@ andrzej po tym jak zapytałem go ile ma lat zbanował mnie na serwerze z wiadomością cześć... było to na serwerze pvp

Opublikowano

nie chodziło o samo zapytanie ale o formę.

Szukałeś powodu by go wyśmiać.

On nie chciał się na to narażać i dlatego spławił cię banem, co po części jest zrozumiałe. Wchodzi się na serwer nie po to by szukać powodu do hejta ale by pograć z innymi graczami w miarę możliwości w przyjaznych stosunkach.

Pisałem wielokrotnie - masz problemy z adminem - wbij na ts i pogadaj ze mną a nie wypłakujesz się na forum.

Pozdrawiam i liczę na zakończenie tych bezsensownych spin.

Czy dobijemy jutro do 800 graczy ? ; > To zależy od Was =)

Opublikowano

nie chodziło o samo zapytanie ale o formę.

Szukałeś powodu by go wyśmiać.

On nie chciał się na to narażać i dlatego spławił cię banem, co po części jest zrozumiałe. Wchodzi się na serwer nie po to by szukać powodu do hejta ale by pograć z innymi graczami w miarę możliwości w przyjaznych stosunkach.

Pisałem wielokrotnie - masz problemy z adminem - wbij na ts i pogadaj ze mną a nie wypłakujesz się na forum.

Pozdrawiam i liczę na zakończenie tych bezsensownych spin.

Czy dobijemy jutro do 800 graczy ? ; > To zależy od Was =)

Nie. Nie mam najmniejszego zamiaru wchodzić na TS`a. A co do tego pytania to zapytałem normalnie "Ej Andrzej ile ty masz lat ? " i za to mnie zbanował i myślę że tutaj powinien się wypowiedzieć andrzej a nie ty ofner... Andrzeja zapytałem o wiek po tym jak kolega powiedział mi że ma ich 13. A wypłakuje sie na forum bo każdy powinien wiedzieć jak bardzo administracja tego serwera jest nieogarnięta i ma wyj****e na serwer...

Opublikowano

twój płacz w innej wersji:

" LUDZIEEE ! dostałem BANA!!! za nic !!!!

admin to noob ! a serwer daremy !!

wypi*** z takim serwerem, admin ma nas w dupie !!!

zje**** serwer !! "

I kolejna:

" szukałem zaczepki no i dostałem bana. Czekałem na admina by mi napisał ile ma lat, a jak odpisze, że 14 to go chciałem wyśmiać.

Niestety on to przewidział i zgasił mnie banem. Widać serwery są po to by na nich grać a nie czepiać się że admin ma tak mało lat a prowadzi serwer gdzie gra po 600 luda.

Naspamuję im na forum, bo im się udało poprowadzić tak wielki serwer a ja wciąż szukam ekipy no i ciągle lipa. A oto link jako dowód, że mi coś te szukanie nie wychodzi: http://www.mpcforum.pl/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&search_app=forums&mid=387423&sid=91fc26add1049eb5128c72f1ce0c9935&search_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title "

Na TS nie wchodzisz bo zwyczajnie tchórzysz, no ale cóż - nie każdy ma aż taką odwagę.

Jestem Andrzeja adwokatem - masz coś do tego? =)

Opublikowano

tak mam bo to nie ty mnie zbanowałeś tylko on więc zamknij ryj i czekam na wypowiedź andrzeja.

Opublikowano

kapix, wbij na ts to zobaczymy, czy da się coś z tym zrobić. Jeśli ktoś, kto grał na twoim nicku dawno nie wbijał na serwer to jest możliwość odrejestrowania.

Opublikowano

no co wy wy macie bana powod ":D"

a mi darek na ts powiedzial

ze bedzie mnie banowal za to ze sie urodzilem

i ban na ts z nasfa "pedofile nara"

moge dac screena nawet :3

Opublikowano

Ja by po prawił ten Serwer na nie których są problemy z serwerami, ja by dodatkowa każdym serwerze dał rejestracje jeszcze. Jak jest Event serwer zlagowany. Ale serwer Oceniam 8/10.

Opublikowano

Serwer dobry, Jednak panuję na nim czasami wielki chaos. Chociaż sądzę że i tak administracji jest wszystkich trudno ogarnąć ;)

Opublikowano

Serwer w miarę dobry, ale jak napisał tka wszechobecny chaos... Dodatkowo część serwerów nie dopracowanych, wszystko mało estetycznie zrobione.

Administrator Andrzej dzieciaczek. ;)

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...