Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Majkrafci - MNÓSTWO SERWERÓW |FREEBUILD+AUKCJE|HARDCORE+GILDIE|SKYBLOCK+PVP|

Majkrafci+

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 112
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer jest gowniany nie polecam

Administracja to scierwo

ma Anty Cheat ale banuje za fly

haha no prosze ja was ^^

Ps. darek nagralem nasza rozmowe na TS ;3

Opublikowano

klakier innego serwera.

Panu już podziękujemy =).

Takich cheaterów / hejterów jak ty jest na pęczki w sieci. ;* dla ciebie i twoich guru .

@down

no, no... piąteczka =]

Opublikowano

Nie polecam serwera, admini wgl się nim nie zajmują. Wszystko zrobione na odjeb i startujemy. To jest żałosne prowadzenie serwera

Opublikowano

kolejny krzykacz z dos... -.-

Ludzie no!

Chcecie pokazać się ze strony kozaka to zapraszam na TS do mnie. Admin tej serwerowni niestety pomimo zaproszenia ani razu nie stawił mi czoła...

Tylko pamiętajcie by rozmawiać ze mną (sponsorem).

Co do serwerów - wkładamy niemalże 100% swojego wolnego czasu jaki mamy.

Serwery przed uruchomieniem starannie doglądamy, by miały jak najmniej niedociągnięć.

Jeśli coś jest nie tak, piszcie też tutaj. My się nad każdą mądrą propozycją zmiany zastanowimy.

Opublikowano

Widzisz, niestety trzeba sporo czasu byśmy kogoś dołączyli do administracji.

Musimy mieć pewność, że dana osoba nam nie zniszczy w nocy serwera.

Tak więc rekrutacja jest ciągle otwarta ale bramy do naszych szeregów bardzo wąskie =) .

Opublikowano

Kompletnie nie polecam administracji.

Za prośbą ofnera weszliśmy na teamspeak3, po czym admin "DarekxD" czy jak mu tam przerzucił nas pytał się co chcemy itp. powiedzieliśmy mu że oczekujemy na ofnera bo miał do nas sprawę. Po czym nagle zaczął nas wyzywać i banik z powodem

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/vi/ms/r0/qrkcme.jpg

KOMPLETNIE NIE POLECAM ADMINISTRACJI TEGO SERWERA, Poziom aż przeraża.

Nie mam kompletnie pojęcia kogo oni trzymają w tej administracji, same dzieci po mutacji.

Zapraszam w takim razie na nasz teamspeak3: doscraft.eu:9002

Opublikowano

potwierdzam wypowiedź kolegi z @up Administracja poprostu ma admina po znajomości z H@ serwera Andrzejem który ma 14 lat ...

Opublikowano

Kompletnie nie polecam administracji.

Za prośbą ofnera weszliśmy na teamspeak3, po czym admin "DarekxD" czy jak mu tam przerzucił nas pytał się co chcemy itp. powiedzieliśmy mu że oczekujemy na ofnera bo miał do nas sprawę. Po czym nagle zaczął nas wyzywać i banik z powodem

http://screenshu.com/static/uploads/temporary/vi/ms/r0/qrkcme.jpg

KOMPLETNIE NIE POLECAM ADMINISTRACJI TEGO SERWERA, Poziom aż przeraża.

Nie mam kompletnie pojęcia kogo oni trzymają w tej administracji, same dzieci po mutacji.

Zapraszam w takim razie na nasz teamspeak3: doscraft.eu:9002

1. Wyzywacie jak gimbaza ludzi na TS (w dodatku administrację) więc się nie dziwcie że poleciał banik.

2. Nie potraficie pojąć co to znaczy by pogadać ze mną a nie z kimś innym.

Teraz zastanawiam się, czy w ogóle rozmowa z wami ma jakiś sens -.- .

Opublikowano

1. Wyzywacie jak gimbaza ludzi na TS (w dodatku administrację) więc się nie dziwcie że poleciał banik.

Taaa ciekawe jak mamy z tobą porozmawiać jak masz zablokowane pisanie do ciebie i pokowanie geniuszu ... Dlatego rozmowa z tobą nawet nie może się rozpocząć... To po 1, a po 2 rzadko co widze jakiegokolwiek admina na ts`ie ;) a uwierz mi siedzę tam często

Opublikowano

Wybacz, ale możliwość pisania i pokowania do siebie włączyłem kilka tygodni temu.

OK. zamykamy dyskusję na temat TS. Wszelkie rozmowy właśnie tam będziemy prowadzili.

@down

pisz do [sPONSOR]

Opublikowano

My nikogo nie wyzywaliśmy, pan o nicku "Darek" coś tam miał do nas jakiś problem i zaczął konserwacje, odpowiedzieliśmy i nagle ban.

Czekamy na unbana ;] za nic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...