Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepszy skin

ultracod123

Ez - Udyr  

97 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ezreal - Udyr

• Ezreal
      54
    • Udyr
      42

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Jaki jest wedlug was najlepszy skin jaki powstal? Ogolnie chodzi mi o to, ze ma mi zostac sprawiony prezent za kazda cene i chce wybrac jeden z drozszych skinow (nawet najdrozszych) ;>. Problem jest w tym, ze tymi postaciami grywam rzadko (co moze sie zmienic, bo mi postacie nie nudza sie szybko). Myslalem na skinem do Ezreala, co wy na to? Albo jaki skin WY byscie kupili?

Opublikowano

Wybralbym Pulsefire Ezreala, bo bardzo duzo zmienia i ogolnie ladnie wyglada. Z tanszych zdecydowalbym sie na Cho'gatha Prime lub Eteryczna Kayle.

Opublikowano

Foxfire Ahri, Cho'Gath Dżentelmen, Demonblade Trynda, Pulsefire Ezreal, Spirit Guared Udyr albo ten ruski do Sejuani (ewentualnie Volimiś Strażnik Runów).

Opublikowano

Polecam skin do Lee Sina Smocza Pięść ładny art / ładnie tańczy ogólnie bardzo dobrze wykonany :D

Opublikowano

Pax Twisted Fate kup na ebayu na 500 $.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Eh, te tematy. Każdy ma swój gust, ty powiesz golden alistar, ja powiem uncle ryze bo kocham amerykę, a on jest z nią związany (historia usa).

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Mi się podoba Cybernetyczny ezreal, ponieważ lubię niebieski :) i ten skin zmienia wygląd wszystkich skilli czyli orginalny. Jeszcze Lee Sin smocza pięść bardzo ładnie wygląda w jungli :D

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Mi się osobiście podoba ten nowy skin dla Udyra. Bardzo dobry model, dużo efektów (sama zmiana stylu daje mega frajdę) no i oczywiście prestiż w grze ;)

Opublikowano

Ja także polecam Mecha Cho'gatha tak jak kilka osób wyżej. Czemu?

Ponieważ:

- Fajny wygląd

- Zmiana skilli i ataku

- Jeszcze nie widziałem nikogo mającego ten skin

Ale jest jeden minus, nie podoba mi się jego głos.

Naj­lep­szym środ­kiem prze­ciw pra­wu jest bezczelność.

Opublikowano

Nie ma "najlepszego skina", każdy ma swój gust, Tobie może się podobać riot tristana (czy jakoś tak) a mi foxfire ahri.

Ale oczywiście napisze bo zaraz mi tu ktoś warna jebnie :)

Osobiście podoba mi się Pulsefire Ezreal (którego posiadam) ponieważ ma odmienioną animacje skilli, jest słiśtaśno - niebjeeessski, ładny art, odmieniony taunt, joke jak i dance. Ładny (sam z siebie) jest również Nothingham Ezreal którego już nie kupisz, ten model postaci w grze bardzo mi się podoba.

Opublikowano

Polecam pulsefire ezreal, nie raz widziałem gości z tym skinem, jest świetny.

- nowe animacje skillów

- fajny wygląd w grze i na obrazku ;)

- o ile się nie myle to skille zadają więcej obrażeń

Opublikowano

Według mnie Pulsefire Ezreal bo ma zmienione animacje, recall, rozbudowuję się z lv(wygląd), potem jest SGU bo 4 różne wyglądy jedynie dlatego jest gorszy od PE bo bardziej pasowałby gdyby był opalony a nie taki biały. 3 skinem takim zwykłym najlepszym jest Dragon Fist Lee Sin bo przypomina mi Bruce Lee :D

Opublikowano

Woow, dzieki wielkie za odpowiedzi. Skin do Lee sina juz mam, zastanawiam sie nad Ezrealem juz Udyrem. Jakbyscie mogli zaznaczyc w ankiecie, ktory podoba sie bardziej WAM. :D

Opublikowano

Dla mnie: Demonblade Trynda, Sultan Tryndamere(posiadam), Dark Crystal Ryze(posiadam), Nemesis Jax, Full Metal Pantheon, Grey Warwick (posiadam), Medieval Twitch(posiadam)

wedlug mnie najlepsze

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

Różowy taric jest najlepszy, respect + 100%, win 99%. Ten 1 % to przypadek, gdy przeciwnicy zabiorą tarica :(

Poza tym art i model zajebisty

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...