Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueLineM2 [Dedyk]

Dingox

Zbroje  

229 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie nowe zbroje na serwerze?

• Tak
      184
    • Nie
      45

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Słaba prezentacja serwera, która w ogóle nie zachęciła mnie do gry na tym serwerze.

Dodam jeszcze, że serwer taki jak każdy, prawie niczym się nie różni i nie wyróżnia spośród wszystkich serwerów.

Opublikowano

Łatka, będzie po 22 i to chyba grubo. Niestety ale ClientMaster ma Problemy z netem. Będzie próbował jeszcze kilkukrotnie wrzucić tą łatkę. Bo gdy łatka się wrzucała odc. mu neta i wgl. nie uploadowało więc były lekkie problemy. Dziś przez całą noc będziemy pracować i szukać też na mapach bugów. Server będzie Online więc się nie martwcie :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Łatka, będzie po 22 i to chyba grubo. Niestety ale ClientMaster ma Problemy z netem. Będzie próbował jeszcze kilkukrotnie wrzucić tą łatkę. Bo gdy łatka się wrzucała odc. mu neta i wgl. nie uploadowało więc były lekkie problemy. Dziś przez całą noc będziemy pracować i szukać też na mapach bugów. Server będzie Online więc się nie martwcie :]

To już jest kpina , mapy są obiecywane przez HA już od 2-3 dni i cały czas jest to samo "Mapki będą 12-13 , następnie 21-22 . A później się okazuję że następnego dnia mapki nie ma wcale i jak tu ma przybywać graczy jak HA ma na to wywalone . Po co mówić graczom że będzie coś o tej godzinie jak i tak tego nie ma . A potem Shojacz się dziwi czemu każdy się na niego wkurza ...................

Opublikowano

To już jest kpina , mapy są obiecywane przez HA już od 2-3 dni i cały

czas jest to samo "Mapki będą 12-13 , następnie 21-22 . A później się

okazuję że następnego dnia mapki nie ma wcale i jak tu ma przybywać

graczy jak HA ma na to wywalone . Po co mówić graczom że będzie coś o

tej godzinie jak i tak tego nie ma . A potem Shojacz się dziwi czemu

każdy się na niego wkurza ...................

Muszę coś mówić bo by się wkurwiali jeszcze bardzie.

ClientMaster już wrzuca na speedshare :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

@Up. Nie twój Client bo jest przerobiony. Robiłeś go dla "BlueLineM2" więc nie ma powodu :[

@Ja jestem i robię.Cb. zawołał BlueDej sam sobie rady nie daje.

@Zostały dodany Nowe Sety zbroi. Ujrzycie je niebawem.

haha Client jest twoj hahah powiedz co w nim zrobiles bo zrobil go Dexter

Nowe zbroje hahaha napewno te co zostaly dodane przez dextera bo bylo ich tam w chuj tak samo jak innych itemow wystarczy sprawdzic msql i poszukac a co do plikow co pisales na swoim forum serwera ,ze robiles je sam od podstaw to jestes cipka i nie klam graczy bo pracujesz na plikach terenzo a nie na Mcncc

i po drugie nie wolalem Dextera bo sobie rady nie daje tylko napisalem mu wtedy ,ze odchodze i napisal mi , ze jak ja odchodzeto on tez wiec nie pierdol glupot beybe bo mapy nie potrafisz dodac dlatego pewnie nie ma latki jeszcze a co do tych map to chodza juz pogloski ,ze twoj ClientMaster odchodzi , wiec powodzenia

1377774857-U369478.png

Opublikowano

haha Client jest twoj hahah powiedz co w nim zrobiles bo zrobil go Dexter

Nowe zbroje hahaha napewno te co zostaly dodane przez dextera bo bylo

ich tam w chuj tak samo jak innych itemow wystarczy sprawdzic msql i

poszukac a co do plikow co pisales na swoim forum serwera ,ze robiles je

sam od podstaw to jestes cipka i nie klam graczy bo pracujesz na

plikach terenzo a nie na kaszanka

i po drugie nie wolalem Dextera bo sobie rady nie daje tylko

napisalem mu wtedy ,ze odchodze i napisal mi , ze jak ja odchodzeto on

tez wiec nie pierdol glupot beybe bo mapy nie potrafisz dodac dlatego

pewnie nie ma latki jeszcze a co do tych map to chodza juz pogloski ,ze

twoj ClientMaster odchodzi , wiec powodzenia

Zmartwię Cię. Nie odszedł nowy clientmaster bo ja już mam łatke :] I teraz testujemy. Był zbroje? Gówno nie były zbroje nic nie było. Karmazynowych nie widać itd. Więc nie Piernicz głupot i się idź zajmij tym swoim gównianym serverem :] Pliki zostały wrzucone na pliki mcncc więc nie pisz, ja nie wiesz bo robisz z siebie pośmiewisko. Jesteś Zerem tyle Ci powiem. Idź te swoje Mare "FejkDDosy" W dupę wepchnij :]

@W cliencie są dodatki z pythona. Co ten cipcis dexter nie ogarnia :]

@Ciekawe Czy TS się zadowoli, że nie masz licki a chcesz wprowadzać server z IS (Zarobki na Non-Profita) :/

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Zmartwię Cię. Nie odszedł nowy clientmaster bo ja już mam łatke :] I teraz testujemy. Był zbroje? Gówno nie były zbroje nic nie było. Karmazynowych nie widać itd. Więc nie Piernicz głupot i się idź zajmij tym swoim gównianym serverem :] Pliki zostały wrzucone na pliki mcncc więc nie pisz, ja nie wiesz bo robisz z siebie pośmiewisko. Jesteś Zerem tyle Ci powiem. Idź te swoje Mare "FejkDDosy" W dupę wepchnij :]

Jak juz latka jest to daj nam xD

Opublikowano

Po co robicie co kilka dni nową prezkę? Z takim pojebanym systemem ulepszeń broni to nic nie pomoże. Jedna klasa ma 1 epika, inna 4, jedni dropią, inni przerabiają, zróbcie normalne przerabianie dla wszystkich klas+ równa ilość broni dla każdej klasy. I jaka dominacja wojowników? Chyba ilościowo, bo jakościowo to jak zwykle szaman smok/sura bm to największe koksy. Jeden buffy+ to że mało osób ma abs na wachlarze/dzwony, drugi ochronka + mocne skille, przy których woj to cienias a hitami to ich nawet nie łaskocze.

Opublikowano

Po co robicie co kilka dni nową prezkę? Z takim pojebanym systemem ulepszeń broni to nic nie pomoże. Jedna klasa ma 1 epika, inna 4, jedni dropią, inni przerabiają, zróbcie normalne przerabianie dla wszystkich klas+ równa ilość broni dla każdej klasy. I jaka dominacja wojowników? Chyba ilościowo, bo jakościowo to jak zwykle szaman smok/sura bm to największe koksy. Jeden buffy+ to że mało osób ma abs na wachlarze/dzwony, drugi ochronka + mocne skille, przy których woj to cienias a hitami to ich nawet nie łaskocze.

Jestem ZA zeby zrobili "normalny" system ulepszen a nie ze jedna klasa ma 4 bronie druga 6 itp.( Tylko na 99 % tak nie zrobia). Glupie mapy o ktorych mowili tydzien + temu do tej pory nie wgrane a rzeczy do poprawy na serwerze jest jeszcze sporo.Serwer musialby postac z 3-4 miech zeby juz wszystko bylo "cacy".Serwer wmiare fajny ale przez to ociaganie sie Teamu niestety go NIE POLECAM :/.

00381637475378013724.png
Opublikowano

Po co robicie co kilka dni nową prezkę? Z takim pojebanym systemem

ulepszeń broni to nic nie pomoże. Jedna klasa ma 1 epika, inna 4, jedni

dropią, inni przerabiają, zróbcie normalne przerabianie dla wszystkich

klas+ równa ilość broni dla każdej klasy. I jaka dominacja wojowników?

Chyba ilościowo, bo jakościowo to jak zwykle szaman smok/sura bm to

największe koksy. Jeden buffy+ to że mało osób ma abs na

wachlarze/dzwony, drugi ochronka + mocne skille, przy których woj to

cienias a hitami to ich nawet nie łaskocze.

Sura ma znerfione skille :] Inne klasy mają nie mają śr/um. Nie pisz tak, bo to ja ustalam system nie gracze. Jak gracze będą robili to wyjdzie Xenox :]

ŁATKA NA MAPY :

7KNm1Wb.png

Opublikowano

@Ciekawe Czy TS się zadowoli, że nie masz licki a chcesz wprowadzać server z IS (Zarobki na Non-Profita) :/

No No widze kolega szpera w google ale widze ,ze nie doczytales ... TeamSpeak3 moze byc pod wszystkie serwery lecz zabronione jest zarabianie na nim poprzez sprzedawania kanalow , rang badz wynajmowanie serwerow na PLN'y wiec ciagnij rodzyna malutki :) A co do licencji to zaraz jedna taka fajna tu udostepnie :) bo tak sie sklada ,ze posiadam ciekawe jak szybko wywali ts'a jesli ktos jej uzyje zapewne 25/30 min .

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Sura ma znerfione skille :] Inne klasy mają nie mają śr/um. Nie pisz tak, bo to ja ustalam system nie gracze. Jak gracze będą robili to wyjdzie Xenox :]

ŁATKA NA MAPY :

Dobra dziala , i czemu mowiles ze pd z is na 15 dni jest a nie jest?

Opublikowano

Łatka dodająca same mapy bez mobów w dodatku z bugami jakimi są niewidzialny most przy samym środku w tej górze i świątynia czy co to tam miało być gdzie jest sam cień. Pozdro

graphic.png

Opublikowano

@Środek został zablokowany. Po 2. Jak ci się nie podoba to tam nie wchodź. To, że tego nie ma to nie Bug kolego :]]

@Mobki już dodaje :]

7KNm1Wb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...