Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BlueLineM2 [Dedyk]

Dingox

Zbroje  

229 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcecie nowe zbroje na serwerze?

• Tak
      184
    • Nie
      45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj wejdzie update w którym będą tylko dwa królestwa Blue & Line

a o to ich flagi :

cxqUlwo.png - blue

zijnJYO.png - line

Zastrzegam sobie do nich prawo, nie zezwalam na ich rozpowszecnianie, kopiowanie etc.

A będzie dostępny full client już z tymi rzeczami co wyżej wspominaliście? ;D

@Top

Licznik na stronie nie jest podkręcony?

Napisze jeszcze raz bo nie otrzymałem odpowiedzi na to:

Opłaca się zagrać za serverze czy są jakieś że tak powiem "przekręty"?

Bony full?

Jest jakiś launcher żeby zobaczyć co i jak na servie? A jak nie ma to może ktoś zrobić? (ikona startowa / root / locale / icon / folder lib)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

• Odpowiedzi 161
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A będzie dostępny full client już z tymi rzeczami co wyżej wspominaliście? ;D

@Top

Licznik na stronie nie jest podkręcony?

Napisze jeszcze raz bo nie otrzymałem odpowiedzi na to:

Opłaca się zagrać za serverze czy są jakieś że tak powiem "przekręty"?

Bony full?

Jest jakiś launcher żeby zobaczyć co i jak na servie? A jak nie ma to może ktoś zrobić? (ikona startowa / root / locale / icon / folder lib)

Są łatki, za 3 - 4 dni zuploaduje clienta z tymi wszystkim rzeczami.

Jakie przekręty, nie ma i nie było żadnych przekrętów na serwerze, i tak opłaca się grać :)?

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Update będzie ważył +- 120MB, właśnie go wrzucam na Multiupload. Kosztował on mnie trochę pracy, ale myślę, że się opłaci ;)

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Update będzie ważył +- 120MB, właśnie go wrzucam na Multiupload. Kosztował on mnie trochę pracy, ale myślę, że się opłaci ;)

Wszyscy czekamy z niecierpliwością, lepszy hosting mega.co.nz moim zdaniem

1382793664-U576448.png

Opublikowano

Wiec tak serwer wmiare dobry ale polowa serwera jest jeszcze do zrobienia/poprawy.Od kiedy serwer wystartowal zbieracie sie i cos nie mozecie ile ten serwer juz ma 2tyg ? i pamietam jak pisaliscie ponad 1 tydzien temu ze dodacie mapy itp a do tej pory nie ma ;o.Mam nadzieje ze te mapy dodacie dzisiaj i wezmiecie sie za dalsza robote :). (wszystko ogarniecie i wbijam)

00381637475378013724.png
Opublikowano

Taka tam rozmowa Fajnego admina <haha>

Shojacz

Co smieciu? 5 sie, 18:56 Masz nal. Grzywnę przez.hosting od ts

DaMian qq (41130408)

haha cio? 5 sie, 21:51 zabawna jestes wiesz?

Shojacz

Anty głupia 5 sie, 21:51 Tak jak pisałem ip twojego vpn zostało kolego wymierzone

DaMian qq (41130408)

hahaha 5 sie, 21:52

Shojacz

Niby ktoś ddosowal a to byłeś ty usmiech.gif 5 sie, 21:52

DaMian qq (41130408)

podaj IP kolego 5 sie, 21:52 posmieje sie z cb zeby.gif

Shojacz

Ją nie.mam bo ją sprawy ddosowania nie zglaszalem 5 sie, 21:52 Tylko właściciel ts

DaMian qq (41130408)

spoczko 5 sie, 21:53 czekam na wezwanie hahaha

Shojacz

Jestes.żałosnym dzieciątkiem co ddosowac potrafi 5 sie, 21:53 Noc więcej Ale widać.patologia.​w.rodzinie

DaMian qq (41130408)

chlopczyku ogarnij sie bo nic Ci nie ddosowwalem < hahaha> 5 sie, 21:54

Shojacz

Pamiętaj że mam twoje ip z naszego ts bo na naszym vpn nie uzywales 5 sie, 21:54

DaMian qq (41130408)

i co z tego,ze masz moje IP ? 5 sie, 21:55

Shojacz

Tak to ciekawe skąd ip tego co ddosowal przypadlo do nicku coś tam na początku DejmaN 5 sie, 21:55

DaMian qq (41130408)

haha 5 sie, 21:55 ty wgl wiesz jak logi wygladaja ?

Shojacz

Tak 5 sie, 21:56

DaMian qq (41130408)

ty nie wiesz wglco toije IPF 5 sie, 21:56 i wgl

Shojacz

Hosting sprawdzal 5 sie, 21:56 I tam się pojawia Ip

DaMian qq (41130408)

Spoczko dobrze wiedziec wesoly.gif 5 sie, 21:56 a ta rozmowa poleci na MPC ,zeby mogli sie z cb smiac zeby.gif

Shojacz

A po 2. W ścieżce strony mogę dawać co chcę.Bo człowiek z forum (koder) naprawił bug w is usmiech.gif 5 sie, 21:57 Niech leci że jestes.żałosnym dzieckiem co bawi się internetowym botfejkiem 5 sie, 21:57 Tak jak tsiko pisal.A jeszcze zwolam świadków jak się cieszyles bo ddosowales server hamachi 5 sie, 21:58

DaMian qq (41130408)

wolaj zeby.gif Zapraszam usmiech.gif Zrobie imprezke na wasze powitanie haha.gif
tylko ciekawi mnie to jaki ty jestes zjebisty ziomeczek od zabezpieczen
ze Ci sie moj nick w logach pojawil haha , jak ty nie wiedziales nawet
jk przeczyscic Rulki ipf nawet nie wiedziales co to jest
5 sie, 22:02

Shojacz

Bo mi to nie potrzebne 5 sie, 22:02 Bo.server nie.pada

DaMian qq (41130408)

Dobra nara ziomeczku , trzymaj sie ramy to sie nie posramy POZDRAWIAM CIEPLUTKO 5 sie, 22:02

Shojacz

Pisze że channels off a można sie połączyć 5 sie, 22:03 Są filtry kolego Idiota

DaMian qq (41130408)

To ja poprosze jakis SS 5 sie, 22:04 tych twoich zajebistych logow

Shojacz

Z czego? 5 sie, 22:04

DaMian qq (41130408)

gdzie ja jestem xD 5 sie, 22:04

Shojacz

A ro hosting ma bo to nie mój ts 5 sie, 22:04

DaMian qq (41130408)

haha 5 sie, 22:04 spoczko usmiech.gif no pisales wczesniej ,ze wyswietlilo sie ze ja DDoS'owałem wiec zrob tego ss i daj 5 sie, 22:05

Shojacz

Mowilm że.hosting sprawdził naucz się czytać 5 sie, 22:07

DaMian qq (41130408)

a taki chuj to daj ss rozmowy 5 sie, 22:07 ciekawy jestem co ci napisali hahahha

Shojacz

Nie mi tylko właścicielowi 5 sie, 22:08 Czekam na niego to xi so jutra poeesle

DaMian qq (41130408)

Dobra skonczyles juz pytajnik.gif bo nie chce mi sie juz tego twego spamu czytac 5 sie, 22:10

Shojacz

Tak cipko 5 sie, 22:11 Czekam na te twoje gowno Ten server Co niby twoje pliki Śmiech na sali A nie twoje pliki

DaMian qq (41130408)

Okey czekaj czekaj zeby.gif bd mogl zagrac na dopracowanym serwie bez bugow nie toco ten twoj syf . Zapraszam . 5 sie, 22:13

Shojacz

Mój sur aahhahh 5 sie, 22:13 Już.z is się server.3razy zwrócił będzie sponsor ci pokaze 687zl czy jakoś.tak Bez bugow też.śmieszne Ty.nawet hexa nie.umiesz Ani latać game

DaMian qq (41130408)

napewno potrafie wiecej od cb ,boty to nawet expa na serwie nie potrafisz zmienic 5 sie, 22:15

Shojacz

I to. Tym idiotą dexterem co pythona nie ogarnia 5 sie, 22:15 Nie potrafię? Aha już zmieniłem jakoś 3dni.temu tj. Od startu 5 sie, 22:16 300graczy+

DaMian qq (41130408)

chyba na liczniku dopisanych a co do expa to jak bys potrafil to bys sie mnie o to nie pytal 5 sie, 22:16

Shojacz

Gowno a nie.więcej proszę weź gamę 3k i.załataj backdoory i wyczysc hexa 5 sie, 22:17 Pytałem ale potem ogarnalem Ty chcesz serva a cb. Cały dzien w domu u ciotka jeszcze. Nie zdaławykrzyknik.gif Ciekawe na liczniku dopisany smieszne Jak tam jak dopisze ti się nie.zmienia A siedzę dziś na.telefonie.cał​y dZień.i nie .am.dostępu

DaMian qq (41130408)

chlopie zmien dliera bo Ci szkodzi i wez juz przestan pierdolic farmazony chcesz zapraszam na jakiegos TS'a porozmawiamy . 5 sie, 22:19

Shojacz

Mam swojego usmiech.gif po 2. Gracze potwierdz.Powied​z mi w takim razie jak oczyścić hexa koxie 5 sie, 22:20 Gowno.potrafisz.​tylko.ddosowac I już nie pisz bo.nie.znizam.si​ę do poziomów podst. Niezdal frajer.lesser 5 sie, 22:21

DaMian qq (41130408)

Po pierwsze to ty chlopczyku do mnie piszesz nie ja do cb , po drugie skoncz ta Gimbaze to porozmawiamy 5 sie, 22:22

Shojacz

O dałeś rozmowę na forum w ktr. I tak nikt nie wierzy bo do klasy zdać nie umiesz 5 sie, 22:50 I też.jestes gimbusem cipko

DaMian qq (41130408)

chyba Ci prezentacja z MPCznikla 5 sie, 22:52

Shojacz

ZAMKNIĘTA 5 sie, 22:52 Z powodu skradzioną ją z naszego dorum U.mnie na forum z.cb się śmieją bo zdać nie umiesz cipko

DaMian qq (41130408)

dobry jestes 5 sie, 22:53 tylko,ze ty nie wiesz nawetileja mam lat <hahha>

Shojacz

15+ mala kurwo 5 sie, 22:54

DaMian qq (41130408)

dobra wez skoncz dziaku bo nic o mnie nie wiesz narka. 5 sie, 22:54

Shojacz

Ty jestes dzieciak 5 sie, 22:54 I te twoje marne ddosy

A tu taki skromy ss jak licznik zostal podkrecony :) ( 489 graczy online gdy serwer OFF ) pompa :)

34576666056097830673.png

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Wiec tak serwer wmiare dobry ale polowa serwera jest jeszcze do zrobienia/poprawy.Od kiedy serwer wystartowal zbieracie sie i cos nie mozecie ile ten serwer juz ma 2tyg ? i pamietam jak pisaliscie ponad 1 tydzien temu ze dodacie mapy itp a do tej pory nie ma ;o.Mam nadzieje ze te mapy dodacie dzisiaj i wezmiecie sie za dalsza robote :). (wszystko ogarniecie i wbijam)

4dni, po resecie :)

ogarniamy wszystko powoli tak aby pozbyć się wszelkich bugów.

1382793664-U576448.png

Opublikowano

@Panie BlueDej. Lepiej idź do swojej szkoły i "ZDAJ DO NASTĘPNEJ KLASY" Tylko za przeproszeniem "Cio*y" nie zdają. A ty co niby potrafisz DDosować z botfejków na Stronie w PHP jeszcze. Jesteś żałosny i wstawiłeś rozmowę ośmieszającą Siebie :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

@Panie BlueDej. Lepiej idź do swojej szkoły i "ZDAJ DO NASTĘPNEJ KLASY" Tylko za przeproszeniem "Cio*y" nie zdają. A ty co niby potrafisz DDosować z botfejków na Stronie w PHP jeszcze. Jesteś żałosny i wstawiłeś rozmowę ośmieszającą Siebie :]

Ile latki zostalo jeszcze?

Opublikowano

ja sie nie czuje osmieszony <haha> to nie ja podkrecam licznik bo na serwie 30 ludzi , a co do szkoly do skonczylem ja 2 lata temu , i zanim cos napiszesz na moj temat dowiedz sie dokladnie bo lykasz jak mlody rekin :)

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Nie moge sie zalogowac pisze ze 481 osob online a serw off

#edit

juz online

Czo, czo, czo się paczysz?!

Old acc: dawidek00 :>

Opublikowano

daj ktos launchera, nie mam zamiaru pobierac clienta jesli serwer mi sie odwidzi.. niech administracja spojrzy tez na ludzi, nie wszyscy maja dobry internet..

Nigdy nie trać czasu dla kogoś, kto nie ma go dla Ciebie ! :))

Opublikowano

ja sie nie czuje osmieszony <haha> to nie ja podkrecam licznik

bo na serwie 30 ludzi , a co do szkoly do skonczylem ja 2 lata temu , i

zanim cos napiszesz na moj temat dowiedz sie dokladnie bo lykasz jak

mlody rekin :)

@AntyWarn. To wyjdź z prezentacji rób swój server. Bo gdybyś nie wiedział. Konkurencja się nie wypowiada. Po 2. Te twoje marne DDoS'y mogą sobie naskoczyć :] Bo groźny przez internet. A przed kompem siedzi cielak.

@Licznik jest lekko podkręcony, jak na każdym servie :] Po 2. Na Serverze jest ogl. na CH1 teraz 243 :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

Może jak juz dzis bedziecie wprowadzac ta aktualizacje, to zmienicie zeby wchodzily tylko maxymalne bonusy? I nie mowcie ze wchodza tylko max bo abs wchodza 10/15 a 15 max, silny przeciwko wchodzi 15/20 a 20 max...chyba o az tak wiele nie prosze -.-

poza tym...gdzie jest pierscionek zareczynowy bo nie moglem znalezc? bo jak nie ma to dobrze by bylo gdybyscie dodali

Opublikowano

@AntyWarn. To wyjdź z prezentacji rób swój server. Bo gdybyś nie wiedział. Konkurencja się nie wypowiada. Po 2. Te twoje marne DDoS'y mogą sobie naskoczyć :] Bo groźny przez internet. A przed kompem siedzi cielak.

@Licznik jest lekko podkręcony, jak na każdym servie :] Po 2. Na Serverze jest ogl. na CH1 teraz 243 :]

to wejdz na serwer wpisz /u i zrob ss'a tych 243 graczy , a co do ddoso'w to ktos sie nie opierdala bo zniszczyl Ci juz 2 ts'y i posypalo Ci sie wczoraj game :) wiec nie wiem czy ktos takie marne ddosy Ci wali

1377774857-U369478.png

Opublikowano

@ClientMaster ma słabego neta jeszcze trochę :]

@Strona Stoi na Dedyku z serverem. I to jest dowód na to, że server się trzyma. DDosują strony dzieci DDosfejków :]

7KNm1Wb.png

Opublikowano

@ClientMaster ma słabego neta jeszcze trochę :]

@Strona Stoi na Dedyku z serverem. I to jest dowód na to, że server się trzyma. DDosują strony dzieci DDosfejków :]

Z czego 6,7 bon leci i jakie wartosci ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...