Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WYSTARTOWAL![MCMMO][Frakcje][OTHERDROPS][EXP ZE STONE][DUZO WARPOW][STREFA VIP][RUDY OD POZIOMOW][FORTUNE] I WIELE WIECEJ ZAPRASZAM

Arek1234567890

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Twój temat zostaje zgłoszony, ponieważ naruszył prawa autorskie. Użyłeś grafiki "informacje" wykonanej przez ze mnie, oraz w moim temacie, z którego ją pewnie wziąłeś pisało że wszystko grafiki są wykona tylko i wyłącznie dla mojego serwera i zabrania się ich kopiowania.

Czyli z góry mogę powiedzieć:

Serwera nie POLECAM!

Nie dość że Administrator kradnie grafiki to jeszcze łamię co chwilę regulamin MpcForum.

Edit: widzę że nawet informacje takie jak: Sloty, typ serwera, ochrona dla nowych graczy, skopiowałeś :)

No, no wykazałeś się inteligencją.

Tutaj dowód żeby nie było że za to nic nie grozi:

Według ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku za naruszenie praw autorskich i wykorzystanie ich bez zgody autora przewiduje się dwa rodzaje odpowiedzialności prawnej.
Pierwszą z nich jest odpowiedzialność cywilna. Osoba
posiadająca prawa do opublikowanego bez jej zgody utworu w Internecie
może domagać się dwukrotności, a w przypadku zawinionego naruszenia
trzykrotności wynagrodzenia. Poza tym sąd może nakazać też zapłatę
dodatkowej kwoty na Fundusz Promocji Twórczości.
Drugą odpowiedzialnością prawną jest odpowiedzialność karna mówiąca o popełnieniu przestępstwa. W przypadku bezprawnego wykorzystywania cudzych materiałów grozi nam grzywna i kara pozbawienie wolności
do 2 lat. Jeśli dodatkowo czerpie się zyski z powielanych materiałów i
uczyniło się z nich źródło dochodu, grozi nam kara do 5 lat pozbawienia
wolności.
Opublikowano

Twój temat zostaje zgłoszony, ponieważ naruszył prawa autorskie. Użyłeś grafiki "informacje" wykonanej przez ze mnie, oraz w moim temacie, z którego ją pewnie wziąłeś pisało że wszystko grafiki są wykona tylko i wyłącznie dla mojego serwera i zabrania się ich kopiowania.

Czyli z góry mogę powiedzieć:

Serwera nie POLECAM!

Nie dość że Administrator kradnie grafiki to jeszcze łamię co chwilę regulamin MpcForum.

Edit: widzę że nawet informacje takie jak: Sloty, typ serwera, ochrona dla nowych graczy, skopiowałeś :)

No, no wykazałeś się inteligencją.

Tutaj dowód żeby nie było że za to nic nie grozi:

Według ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych z dnia 4 lutego 1994 roku za naruszenie praw autorskich i wykorzystanie ich bez zgody autora przewiduje się dwa rodzaje odpowiedzialności prawnej.
Pierwszą z nich jest odpowiedzialność cywilna. Osoba
posiadająca prawa do opublikowanego bez jej zgody utworu w Internecie
może domagać się dwukrotności, a w przypadku zawinionego naruszenia
trzykrotności wynagrodzenia. Poza tym sąd może nakazać też zapłatę
dodatkowej kwoty na Fundusz Promocji Twórczości.
Drugą odpowiedzialnością prawną jest odpowiedzialność karna mówiąca o popełnieniu przestępstwa. W przypadku bezprawnego wykorzystywania cudzych materiałów grozi nam grzywna i kara pozbawienie wolności
do 2 lat. Jeśli dodatkowo czerpie się zyski z powielanych materiałów i
uczyniło się z nich źródło dochodu, grozi nam kara do 5 lat pozbawienia
wolności.

Na serwerze nie grales wiec pozdrawiam

Opublikowano

@up na serwerze grałem :)
Pisałeś ze mną i dodatkowo próbowałeś przekupić 3 diamentami, żebym coś napisał pod prezentacją.

Więc pisze:

SERWERA NIE POLECAM, ADMIN DAJE GRACZOM ITEMKI W ZAMIAN ZA WYPOWIEDZI TUTAJ!

:) Jeśli ktoś nie wierzy mogę dać ss'a.

ps: A i zostałeś zgłoszony za Double Post.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...