Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Witam Problem Z danymi!

Salomux3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem

Otóz wymienilem sie z kolesiem na konta ja mu dalem konto w lolu a on mi dal w combat arms(oklamal mnei co do niego) Podal mi niby wszystkie dane login haslo imie drugie imie i e-mail. Login i haslo dziala lecz dane do konto do zmiany hasla nie dzialaja. On mowi ze nei wie dlaczego tak jest. I kaze mi pisac do nexona o nowe informacje do konta lecz nexon najprawdopodobniej nie poda mi tych danych bo nie jestes zalozycielem tego konta i nie posiadam ip z ktorego konto zostalo zalozone. Co mam robic macie jakis pomysl? Mam dowody jak koles pisze ze haslo da sie zmienic. Czy moge cos z tym zrobic na policji ? On mnie po prostu oszukal.

Opublikowano

ale mowie ze email ktory on mi podal jest "nieaktywny jak on to mowi -.-" Jak myslisz wniesc sprawe na policje? On mnie narnomalniej na swiecie oszukal : ) A na lola wydawalem grube pieniadze nie mowie o niskiej szkodliwosci spolecznej czyli kradziez to 250 zl tylko ponad 500 zl

Opublikowano

jak kolega up policja nic nie zrobi a dlaczego bo samo wolnie podałeś mu pasy do konta a co do e-mail to 1 zobacz jaka to poczta może cos więcej pomożemy bo na nie których da się sprawdzić czy ten e-mail jest aktywny itp .

Opublikowano

poczta jest o to poczta Wp. jedyna mozliwosc odzyskania hasla to email pomocniczy pytanie lub wysalnie smsa. on mowi ze nic nei pameita a smsa nie bd wysylac bo zmienil numer

Opublikowano

I co mi to da? Jedynei wiem jak koles sie nazywa i jaki ma email

Czlowieku kocham cie! Dzieki !! Masz browara dzieki tobie udalo sie : )!!!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...