Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntisMt2 s2 [Hamachi]

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dasz rade teraz odpalić ? :D

@EDIT 14:31 On? ;)

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No ale gdzie w systemie masz zbroje z bety? bo nie rozumiem Cię.

sorki react. pomylilem tematy ;) ale moglbys chociaz zmienic textury tych niebianskich zbrojek :p

Opublikowano

Ch1 siadło? :3

@EDIT

Co sie z tym serwerem dzieje? ;/

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Jutro o godzinie 13:00 odbędzie się event zuo, a o godzinie 17:00 Event OX.

Pozdrawiam, TM-reacT

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Z powodu problemów z prądem event zuo zostaje przełożony na godzine 17:00, a event ox na godzine 19:00

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Ile jeszcze będziemy robić te same questy, które z dziwnego powodu się cały czas resetują?

Mistrzuniu, ja te misje resetowałem, a dlaczego? bo dla wielu graczom misje się scaliły. Także usunąłem ten bug i zresetowałem misje, aby gracze Co im się misje scaliły, nie były poszkodowane..

@@

Dorobione sieci od AntisMt2/26 do AntisMt2/40 hasło 1

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Mistrzuniu, ja te misje resetowałem, a dlaczego? bo dla wielu graczom misje się scaliły. Także usunąłem ten bug i zresetowałem misje, aby gracze Co im się misje scaliły, nie były poszkodowane..

@@

Adminku to może event zrobisz z beranami, azraelami i całą ta kupą potrzebną do zrobienia misji?

Dodatkowo po zrobieniu biologa i zmianie postaci zabiera nam bonusy,

http://www.youtube.com/user/MangerxMetin2?feature=mhee Zapraszam na mój kanał youtube.
Opublikowano

@@

Tak to jest jak nie ustawi się indexów, i bawi się w "dodawanie questów" bez żadnego pojęcia.

Napraw biologa. Po relogu usuwa bonusy - dno.

Pozdrawiam GAnara.

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Tak to jest jak nie ustawi się indexów, i bawi się w "dodawanie questów" bez żadnego pojęcia.

Napraw biologa. Po relogu usuwa bonusy - dno.

Pozdrawiam GAnara.

Zamiast spamić mi, że nie ogarniam questów, pomyśl chłopcze, że pada mi plik affect w player.. Wypieprzaj na swój serwer, zamiast oczerniać mój. I nie pozdrawiam.

@@

Biologa oraz jego misje moge ogarnąć, ale to będzie kosztować cofką wszystkich questów, także będzie trzeba robić je od początku, także piszcie, czy to zrobić, czy nie.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Serwer online dopiero jutro, ogarne troche misji oraz liczbe przedmiotow do oddania dla biologa oraz uriela, zamiast np. 65 oddać przedmiotów to będzie do oddania 2.

@@

Konkurs pvp odbędzie sie jutro o godzinie 13:00 serwer online jutro od godz. 9:00

pre_1387877119__logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...