Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AntisMt2 s2 [Hamachi]

tm-react

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@UP Ale Ty spamujesz w tym temacie -,- ..

Jest taka opcja "Edytuj" i możesz tam napisać @UP, @DOWN a nie pisać po wiadomości od jakiejś osoby nowego posta bo to nie dość, że odświeżasz sobie temat to nabijasz posty.

@Topic

Zamykasz serwery i robisz na nowo . Co do grania to nie zagram :) . Powód jest prosty: Nie chce mi się dropić, siedzieć na bossach i tak dalej . Hamachi mają być żeby gracze mogli się bawić a nie denerwować się . Zauważyłam, że nie pilnujecie godzin otwarcia .

DPFt2G3.png

Opublikowano

@UP Ale Ty spamujesz w tym temacie -,- ..

Jest taka opcja "Edytuj" i możesz tam napisać @UP, @DOWN a nie pisać po wiadomości od jakiejś osoby nowego posta bo to nie dość, że odświeżasz sobie temat to nabijasz posty.

@Topic

Zamykasz serwery i robisz na nowo . Co do grania to nie zagram :) . Powód jest prosty: Nie chce mi się dropić, siedzieć na bossach i tak dalej . Hamachi mają być żeby gracze mogli się bawić a nie denerwować się . Zauważyłam, że nie pilnujecie godzin otwarcia .

Zamiast mnie pouczać, zgłoś to, przystosuje się do tego..

Zamykam i robie na nowo? kiedy, nie chcesz nie musisz grac, ja Cię nie ciągne na serwer :huh: Nie chce mi się dropić, siedzieć na bossach? tzn co ? Co dropić ?

@@

Aaa i jeszcze jedno, nie pamiętasz swojego hamaka? Na którym trzeba było dropić ulepki oraz expic? Jak nie grałaś na moim serwerze, to nie spamuj, że nie zagrasz, bo juz dobajze 2 raz napisałaś, że nie zagrasz, a inni mają w głębokim poważaniu czy zagrasz czy nie, tyle ode mnie -.-

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Jestem na TAK.. Ale przydałoby się ze zwiększeniem lvlu dodać coś do eq.. chociażby epickie eq z nieb. łez a nie te dropione które do pvp się nie nadają;/

d527743595.png

Opublikowano

Jestem na TAK.. Ale przydałoby się ze zwiększeniem lvlu dodać coś do eq.. chociażby epickie eq z nieb. łez a nie te dropione które do pvp się nie nadają;/

Dodam biżuterie z łez :) Tylko max lv 120 + biżu będzie dodane na poniedziałek.

booosh. mnie juz rozpierdala ten sys ulep. [stal - niebian - zbr. z bety.] Nie mozecie zrobic czegos innego? -.-

Ale co? Jaka zbr. z bety? Powiem tak, sorry za bulwers.

Kurwa mać, na uj spamisz kuźwa? Nie wbiłeś na serwer a piszesz, stal niebianka zbr. z bety... Wejdz i wtedy zobaczysz jaki jest system ulepszania.. a jak tak bardzo chcesz sb napijać posty, to leć na hmm pomaganie w sprzęcie, czy coś..

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Informuję, że dziś w nocy na serwer zostanie dodane:

• Max Lv 120
  • Nowe misje/questy
  • Dodana biżuteria do systemu ulepszania oraz edytowane bonusy
  • Przygotowania Dalsza część Badań Uriela
  • Epicka broń 2-ręczna dla wojownika

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Dodam biżuterie z łez :) Tylko max lv 120 + biżu będzie dodane na poniedziałek.

Ale co? Jaka zbr. z bety? Powiem tak, sorry za bulwers.

Kurwa mać, na uj spamisz kuźwa? Nie wbiłeś na serwer a piszesz, stal niebianka zbr. z bety... Wejdz i wtedy zobaczysz jaki jest system ulepszania.. a jak tak bardzo chcesz sb napijać posty, to leć na hmm pomaganie w sprzęcie, czy coś..

Nie nabijam postow tylko taka prawda.. na wiekszosci serwerow system ulepszen jest podobny ...

Opublikowano

Nie nabijam postow tylko taka prawda.. na wiekszosci serwerow system ulepszen jest podobny ...

Nie porownuj moj serwer do innych...

Z powodu burzy serwer online dopiero jutro, bo jak piorun zadupił, to aż neta mi wydupczyło. Jutro zobaczycie nową łatke do clienta jak i launchera.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

nie porownuje serwera tylko system ulepszen -.-

No ale gdzie w systemie masz zbroje z bety? bo nie rozumiem Cię.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Co dziś zostało wniesione na serwer?

• Max level 120
  • Nowe misje
  • Kontynuacja Badań Uriela
  • Dodana biżuteria, tzn. Epiki z kolczyków, naszyjnika, bransolety do systemu ulepszania
  • Nowa łatka do clienta oraz launchera
  • Zgłoś błąd u handlarki różności
  • Quest który podlicza zabite przez nas graczy oraz moby
  • broń 2-ręczna dla mentala

A tutaj podaje wam link do łatki:

http://www41.zippyshare.com/v/95242513/file.html 

Serwer online jutro od godziny 11:30, bo chcę się wyspać.

pre_1387877119__logo.png

Opublikowano

Nie polecam, admin w ogóle nie odpisuje na Hamachi (bo ma zablokowane pisanie) nie chce pomóc, serwer raz działa raz nie.. Nie polecam

POMOGŁEM?

Miło by było jak bym dostał + , dla

ciebie to jeden guzik , dla mnie

zaciesz na mordzie :-)

Opublikowano

Możesz już odpalić ? :3

@EDIT

14:00 odpalaj :D

802_950201414860269929132.png

Signature made by Kwasna111

' Ludzie boją się i nie nawidzą tych, których nie rozumieją '

Opublikowano

Podaj link do wszystkich łatek bo nie za bardzo mi się chce szukać;p

Strona padła..

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...