Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Master YI Op shit?!

ThePiotraS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o masterku? Od wydania "nowego mastera" często go pickują. Ostatnio 3 gry rankingowe przegrane, przez mastera wystarczy że złapał 2-3 kille, i Op. Bardzo łatwo się nim nafeedować. Pomyślalem że zagram nim 1 mecz. Wziąłem go na jungle złapalem 4 kille,złożyłem Phantoma i Ostrze niesk, i QUADRA KILL. 22-5-11 Co wy o nim myślcie?

Opublikowano

Ile jeszcze będziecie takich tematów tworzyć? Każdy wie że Master po reworku jest mocny ale dostanie zapewne nerfa w najbliższym patchu, poza tym, cc i go nie ma.

8zbv.png

f1zzy here.

'Hodor hodor hodor!' ~Hodor

Opublikowano

Dokładnie jak up, podobny jest do starego master yi(pod ad)... ostatnio taki złapał 3 kille w early i po prostu cisnął nas jak chciał a w team fightcie zwykły focus, moje ulti(nautilusa) i padał w 2 sekundy

Opublikowano

Wystarczy armor i po masterku. Miałem masterka w przeciwnym teamie ponad 20+ fragów. Złożyłem armor i jechałem jak gówno. Poza tym mastera buduje się pod glass cannona, czyli focus w tf i nie jest taki op bo pada w sekundę. No ale jak w twoim brązie focusuje się tanka to master może jest op.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

@UP

Brąz 5?

Master nie jest OP, ma praktycznie wszystko to samo, tylko, że ma true DMG i AD przeliczniki na Q, dodatkowo W jest teraz słabsze.

Ratuje go tylko ten true DMG, który w early jest naprawdę mały.

Opublikowano

Wystarczy armor i po masterku. Miałem masterka w przeciwnym teamie ponad 20+ fragów. Złożyłem armor i jechałem jak gówno. Poza tym mastera buduje się pod glass cannona, czyli focus w tf i nie jest taki op bo pada w sekundę. No ale jak w twoim brązie focusuje się tanka to master może jest op.

Nie, lepiej zrobić wbite na przeciwnych adc i umrzeć w 1-2 sec i zostawić carrych samych. Już widać gdzie jest bronz...

Master jest jak widać mocny, może i nie mam dostępu do lola ( narazie) ale widzę co się nim wyczynia oraz komentarze.

Dostanie nerfa, ewentualnie ludzie nauczą się przeciwko niemu grać i stanie się normalnym pickiem:D

Frozensunset, jesteś w tym bronzie i piszesz że inni ci nie pomagają a skoro sam pierwszy padasz jako carry, to jest bardzo źle :D

Nie grasz na więcej niż 2 pozycjach - Nie grasz rankedów. I to nie tyczy siętylko ciebie, ale każdego bo jak widze w oknie wyboru postaci

"i go adc i play only adc or afk." To mam ochote zdodżować

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jestem w Gold III. Mam rozumieć że dla cb każdy jest w brązie? Okay:)

Opublikowano

Widzac twoje wszystkie posty zawsze sie smieje ;)

Master ma teraz true DMG pod E :) a pozatym tak - jest glass cannon ale jezeli umie sie grac glass cannonem to sie nie pada w sekunde ;) Pozdrowienia do silvera

Opublikowano

Miałem dziś mastera w enemy na topie, zrobiłem 1 ganka rivence i master skończył 2;8:) Master jest mocny, ale nie jest op. Glasscannon master to jego pełnia, ale wystarczy jeden hardcc i dmg, a gość znika w mgnieniu oka.

League of Legends

Opublikowano

Jest trochę mocniejszy niż przed reworkiem i przede wszystkim zdobył sporą popularność. Ale tak się dzieje z większością reworkowanych championów, bo przez pierwsze dni/tygodnie ludzie zapominając jak na takie coś grać, nawet wtedy kiedy zmiany były znikome. Obecnie wystarczy go troszkę przycisnąć, rzucić kilka mocniejszych CC i w miarę możliwości jak najszybciej wyeliminować go. Obecnie jest fajny, lecz nie OP.

Opublikowano

master jest op teraz grałem arama i 43/10 (w tym 7 egzekucji) i 5 penta kili

Sure ....

@TOP

Jax / vayne / panth master nie jest silny . Załączy ulta , dostanie stuna , potem combo i leży . Trzeba po prostu być przyszykowanym że teraz na każde gry będzie pickowany master i bierzcie na niego kontry ;;))

Opublikowano

hahaha co pierdolicie kupi sobie qss i z alfy unika wszystkie spele ui chuja mu zrobia penta kill 1vs5 gwarantowany jak potrafi zagrac ,master teraz jest op bo chuja mu zrobisz na alfie a zwlaszcza jak ci przyjebie z kryta alfa to adc pada na alfa i 1 aa , i kolejne resy i kolejne krtyty z alfy i kolejne dodge . Jak nie zbanuje mastera to zawsze jest w przeciwnym i przewaznie robi pente albo niszczy 3vs1 , oczywiscie platyna 2 na west i wiedza jka sie gra przyzwoicie , robiac qss na hard cc . a na armora chyba kazdy debil sklada ls

Opublikowano

@UP

Brąz 5?

Master nie jest OP, ma praktycznie wszystko to samo, tylko, że ma true DMG i AD przeliczniki na Q, dodatkowo W jest teraz słabsze.

Ratuje go tylko ten true DMG, który w early jest naprawdę mały.

i wlasnie to jest w nim op true dmg

sydno_eune_77_3_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...