Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZAPOWIEDZ] Survcraft [ II Edycja][60 slotów][Frakcje za EXP i Itemy !][LvL][ REKRUTACJA][I inne..]

WA3MK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Imię: Patryk
- Nick: xXPaT16Xx
- Potrafisz budować ?: Nie wyróżniam się jakoś, nie piszę również, że jestem jakimś wspaniałym budowniczym czy coś ale coś tam bym potrafił zbudować :)
- Dlaczego ty ? : Mam 17 lat więc jestem ogarnięty, komendy znam (miałem swój serwer), nie dam się poniżać przed jakimiś gimbusami albo nawet nie, umiem uszanować decyzję innych.

Dziękuję za rozpatrzenie mojego podania, liczę na to, że to mnie wybierzecie. Pozdrawiam :)

Opublikowano

- Imię : Dominik

- Nick : MajnkraftDomi ( Premium , nie wiem czy to ważne ;p )

- Potrafisz budować ?: Trochę ;p

- Dlaczego ty ? : Jestem odpowiedzialny , miły , potrafię wysłuchać , dobrze dogaduję się z ludźmi i co najważniejsze poświecić uwagę innemu graczowi .

- Coś o mnie : Interesuję się komputerami , minecraftem , battlefield'em , a także dziewczynami :D . Jestem miły , pomocny , mam poczucie humoru i potrafię znaleźć czas dla każdego ! Jako że są wakacje , a nie jestem typowym '' nolifee'm '' nie przesiaduję długo w domu . Jednakże na serwer mógłbym poświęcić ok. 5h

dziennie !

Pozdrawiam i proszę o rozpatrzenie podania ^^

edit : Panie UP , pisze się Umiem bądź potrafię !

WQyaZF.png

Opublikowano

Ja pewnie szans nie mam :c , moje podanie jest takie '' skromne '' xD

edit : Czyżby admin zaspał ? :c

edit x2 : Ja lecę na basen , jeśli to mnie spotka ten zaszczyt powiadom mnie na pw lub skype domi5564 bądź gg: 44731333 ! ;d

WQyaZF.png

Opublikowano

tak,oczywiście.. skromne :D myślę jednak że każdy ma szanse,niezależnie jak " skromne " jest jego podanko ;p trzymam kciuki :D

przysnął może przy wybieraniu drugiej osoby :D

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...